RE - FLEXI - OK

"Ágyúval verébre?!"

Bukta a választás...

Miközben az ország felénél a létért megy a küzdelem – a túlélésért, addig a másik felénél megy a dőzsölés, és mindez közpénzből!! Az ellenzék hallgat, kilóra megvette Mesterházyékat Orbán (másként miért a csönd?) - itt valami új kezdődik... (!)
„Fehér” választási szövegekkel a meggyőzés – éhínséggel a vágyott földi paradicsomukba? Toleráns megvalósulásban győzelmüket támogatva, ahogy- amiről a fehér ruha és fehér kéz vonatkozásában a nyitány, ahogy- immár vele, az üvegzsebek ideje lejárt! Ám, ha már váltják Orbánt (ami csak színjáték csupán), kiirtják a kiirtandókat és minden kényszert felszámolva megteremtik a jólétet... (?) - miután a nép ellenségei elpusztultak, akkor ki ellen fog szólni a további „fehér” szöveg (tudatunkban lévő emlékképek felszínre hozása mellett) – s eljö' a szocialisták által létrehozott Kánaán (?) - erényes- és erélyes törvényhozó teremti majd meg a morális törvényeket (magasztos voltában dicsőülve)! Csak a választásokig érvényes ígérvények után engedményeket már nem tesznek, és folytatásban a magánélvezetek lesznek biztosítva (?)
Mesterházy ostoba kétszínűsége nem alkotja (nem is alkothatja) a közéleti erények bázisát... moralistánk eladta és feladta a harcot, csak a parlamentbejutás a lényeg és a tetszelgés, hogy ha rövid ideig is, de miniszterelnöki jelöltként eljátszhatta a „balerinát” – a közgazdasági kalkulusok mellett a morál elsőbbségét vallva – elméleti igazságokkal megtűzdelve azt...
Aki akarja válassza – „hamis a baba” már mindenképp... a választási együttes alakítása mutatja, hogy a következő négy évet is magukkal fogják eltölteni, nem a nép, a szegények javát nézve fognak valamiféle principiumokat alkotni... igazságuk és az államérdek távol állnak egymástól- ők olyanok, amilyenek, ezért veszítenek. A nép majd rájön – mint az szokás - csak utána - és jönnek a sirámok!
Mesterházyval az összeállás (összefogás ) elrendelt bukás, itt már a Fidesznek nemcsak a parlamentben lesz 2/3-da, hanem az országos választásban is, megteremtve- ahhoz a feltételeket is, hogy az emberek olyanok legyenek, amilyenekké a pillanatnak kialakított törvények által lenniük kell – így is választanak április 6-án!

Népszavazást erőltetni a paksi- atomerőművel kapcsolatban beteges és önmagában zárt - módosításokkal értelmét elnyerni így sem fogja... a választás (ha lesz egyáltalán) - megmutatja majd annak "helyességét" is! A Fidesz győz- a nép által elfogadva az orosz paktum is... ha nem, az ellenzék a létrejött szerződést megvitathatja, de- és elfogadja, mert mást nem tehet (röhejes volna, ha a szocialisták mennének az orosz ellen!).
A jövő: Orbán nem egy elkülönült közhatalom... még. De azzá lesz, ha a kormányzóságot megalakítja, kialakítja a vármegyéket és a járásokat! Minden esély erre is a kezükben van! Orbán, mint Kormányzó, a nép át- és ráruházott politikai jogait gyakorolja majd... a nép már így is elidegenítette szabadságjogait (a választás után már végleg!). Ideális vezetés nekünk (a népnek) már nincs! Hozzátéve: a jó cél érdekében éppúgy vissza lehet élni a hatalommal, mint a rossz célokért! Hát ennyi, jön Isten és az majd segít – segíthet, ha magunkon is segítünk, a kormányzó szent-jogát (felettünk) felül nem írhatjuk így sem... Orbán abszolút hatalma jön el! A szegény szegény marad, a gazdag tovább gazdagodhat... mert a vér nem válik vízzé?
Ezt érte el, ezt tudja az ellenzék Mesterházy tesze-toszaságával!

Ezekkel együtt is van itt egy vak- sokaság...  a nép - "...mindig jót akar, de nem mindig tudja, hogy mi a jó neki"!

Hej, indás a gyökerem,
           balgán lett kötelem,
melyre akasztják mindig-füstölgő lelkem (!)
A félsz-viharban maradókkal
           benned- bennem,
ünnepéllyel...
hegyein- síkjain ki ember
kutatva ott ős-okát, várva új világrendem - (szőke)

Mily édes a reménység - az idő mindent megold majd! - és "megjelenik egy hajlíthatatlan és bátor törvényhozó, aki nem kíméli bűneinket, és arra fog kényszeríteni bennünket, hogy boldogok legyünk". Ám addig, tévelygés a sorsunk!

2014.01.20.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 62
Tegnapi: 295
Heti: 1 024
Havi: 4 634
Össz.: 432 083

Látogatottság növelés
Oldal: Bukta a választás...
RE - FLEXI - OK - © 2008 - 2019 - reflexiok.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »