RE - FLEXI - OK

"Ágyúval verébre?!"

 

...és mindig kígyó!

 

Tényekről kéne végre beszélnünk és mellébeszélnek mégis hittel- vallásgyalázásról, istenkáromlásról, „idolumok” tiszteletéről regélnek... miközben még magukban sem tisztázták mit értenek vallás alatt!

Megint a kikövetelt tisztelet, de uraim az is csak oda-vissza működhet. Higgy (!) - de nem kötelezhet senki arra - hogy én is azt higgyem, amit nem hihetek, mert számomra mások az értékek. Magát az anyagot kizárni nem tudják (ők sem), az idealizmus meg ilyetén nem kézzelfogható, mondják a Szellem- én tisztelem bennük hitüket, de kérem a KDNP is tisztelje a másik embert (minél vallásosabb egy szervezet elméletben, annál nagyobb távolság van az elmélet és a gyakorlat között) - ne hazudjanak, mert ezzel csak magukat teszik nevetségessé mint tette azt Rétvári, az ATV műsorában (mindenre volt szava csak a kérdésre nem, arra hatodszorra adott egy mis-más választ)!

 

Bennem is van félelem és van remény utáni vágy is, de mert a vallási hitem (legalább bevallom) nem oly erős (bálványimádó meg nem akarok lenni), máris gúnyolnám a vallást, ha nemtetszésemet kifejezem szavakban? Aki azt állítja, az egy hülye...

Ám ha nem párosul e parlamenti szervezetnél a cselekedet az erkölccsel – csak mert a nevükben benne szerepel, hogy keresztény – még mint embert kigúnyolhatom, elítélhetem lélekben, és akár meg is ítélhetem cselekedetében (ennek akár hangot is adhatok- vagy megrajzolhatom karikatúraként), hiszen kártékonyságuk- megnyilatkozásaikban súlyos következményekkel járnak (pl: a vasárnapi zárás- nyitva-tartás ügye) – vallom: vallással takarózni nem szabad, s ettől én nem érzem, hogy vallásgyalázó lennék! Állandóan a vallás mögül kikandikálva értékel Harrach is- azt kell hinnem, itt nem mi vagyunk a vallásgyalázók, (de az értelmét sem tudja a szónak), mert ha elindulunk bármelyik vonalon: vallás, istenhit, 'gyakorlata, vagy akármi, mindig kettő másik kérdés merül fel legalább újként (ha benne nem, akkor magába keresse a hibát), amire nem kapunk választ...

hogy miért hiszi vagy védi azt az álláspontot, azon az úton, ami az egyeduralkodói szokást táplálja, nem tudhatom (szeretnének némi népszerűséget talán?) - talán a könyörület szó is mondhat valamit, ám az ott, a KDNP-nél nem létezik! - és a törvényt mégis ők „gyártják”!

Remélem nem gyalázok meg senkit, ha kimondom: én abban hiszek, hogy a hazug-embert előbb utolérik, mint a sánta kutyát!

 

 

Viktor? Béke? Kenyér? - és cirkuszok…

Zavart a hon.

Benne ki vagyok?

…benne kivagyok- velem hetvenkednek,

itt halok meg…

Kontármód lemeztelenített a kor.

Mire népem, ha szolgain fölvezényelt?-- (szőke)

 

2015. 01. 15.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 113
Tegnapi: 202
Heti: 494
Havi: 4 104
Össz.: 431 553

Látogatottság növelés
Oldal: ...és mindig kígyó!
RE - FLEXI - OK - © 2008 - 2019 - reflexiok.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »