RE - FLEXI - OK

"Ágyúval verébre?!"

Krasznai okán...

Az okosság azt követeli, hogy az ifjúságot engedjük szóhoz jutni! Baj, ha a tehetséges, jószándékú ifjak nem kapnak visszhangot (vagy csak így) – megértést, támogatást, hogy érvényesülhessenek!
Ítélnek, ezért megítéltetnek... a parlamenti honatyák... (!) Nem énekelhet a parlamentben az X-faktor harmadik helyezettje, és a múltja miatt! Aki, mert az élet már egyszer szakadékba taszította, de saját tehetségénél fogva „kiénekelte” magát onnan, azt a hatalom álszent része visszalöki. No- éppen ez- az álságos kétszínű és képmutató magatartás vezetett el oda, hogy a fiataljaink külföldön keresik a boldogulás. Tisztességes munka idehaza nincs, vagy Fideszes vagy, vagy közmunkás leszel (ugye értjük?). Szakma nélkül könnyű pénzkereset vonz mindenkit- van, aki felvállalja múltját, van aki eltagadja azt, és vajon hányan ülnek az országgyűlésben, akik már prostituálódtak (politikailag, ha másként nem is). Mind! Egytől egyig- elég csak a gombnyomogató automatizmust említeni, de ott ülnek a részegek is és részegen most is, meg a családüldözők és az asszonyverők is (elég csak a vak-komondorra utalnom).
Szomorúan érdekes, hogy a tehetségtelen és főképp a sikertelenekből (máshol semmire se mennének) lesznek a legkíméletlenebb bírálók! Vajon melyik nagyobb bűn? Tudni kell észrevenni, meglátni, értékelni a jó oldalakat is. Hogy kitagadják a parlamentből Tündét, ezzel lettek csak álszentek igazán! Az elesett saját tehetségéből soha többé nem mászhat ki a gödörből, ahová az élet egyszer már belesodorta, annak ott is kell maradnia! Ez volna a tanulsága is, ennek a tettnek... (?)
Minek ide a vallás, a hit, ha emberség sincsen és épp azoknál az embertelenség, akiknek példát kellene mutatniuk belőle! Ostobák ülnek fölöttünk!- és csak önmagát tolja előtérbe mind... Krasznait fiatalsága miatt bírálják ki (!) - mert tapasztalatlan volt, mert nem tudta hogyan kezdje és mivel az életet, csak külföld és magány volt az „osztályrésze”. Idehaza, hány egyetemista lánynak kell magát fenntartania abból (amit oly mohón elítélnek a hatalomban), hogy tanulhasson – meggondolatlanságból- kiforratlanságból, vagy a jövendő élesebb megérzése érdekében a haladás új irányainak koraibb felismeréséből, hogy sutba dobva a megszokott hibák gyorsabb észrevevése (?) - néha jobb, egészségesebb- a lehetőségek megszimatolása... és nem farizeus módon elítélni, vagy épp megítélni az arra rászorulókat, mert már más lehetősége nincsen! Talán mehetne közmunkásnak (ja és ott a diákhitel, amit- ha fizetni nem tudsz- adó módjára vonják egy életen át!)? Az vajon mire elég?
Marhák ülnek felettünk - a hatalomban - akik saját énjüket akarják a kirakatba helyezni (ilyetén és így sikerült is) - és mindenképp fitogtatni tudásukat (ami nincs is) - viszont keresztények (annak mondják magukat), de bennük az elesettek felé megbocsátás nincsen! Csak remélni merem, hogy Tünde- még fiatal lelkét - végérvényesen nem viseli meg, amit idehaza tettek vele és tesznek, és amúgy mindenkivel, aki most fiatal és valamilyen módon érvényesülni akar...
Túró-rudit adnak, vagy ígérnek, hogy hazajöjjenek- lám milyen a röghöz-kötés gyakorlata! Aki nemcsak "kiáll", de helytállásból is jeleskedik, azt imigyen ítélik meg, hogy kitiltják jutalomból a parlamentből is... Tünde! - legyél büszke és ne is törekedj hozzájuk „leereszkedni”, nem méltók arra, hogy ezzel tiszteld őket! Apostolkodnak, holott Jézus is megbocsátott a vétkezőknek... ezek a nemzet igazi prostituáltjai, akik az országgyűlésben ülnek – azt képzelik magukról, hogy szereplésre csak ők születhettek, pedig mindenik csak üres keretet, csontvázat, romhalmazt, vagy életképtelen alapszabályokat hagy maga után és erre még büszkék is. Szóval kik is a prostituáltak? Az RTL vezetése előtt le a kalappal, hogy kiálltak Tünde mellett!
A közvélemény elítéli a képviselőket, akik összetartozást és együvé-tartozást mondva csak gyűlöletet szítanak fel, ezzel erősítve vallási öntudatukat, a katolikus büszkeséget! Őket még a Pápa is elítélné!
Az Országgyűlés egységbe így forrt! Gratula!

Ördöggel az alku?
- hozzá sietnem nem kell -
visz, ha itt az idő,
        mint ki vesztette ép eszét!
Közelébe jutni iszonyú -
nekem, amúgy sem örülhet
végzetem érdem, minő-
        égnek „áll” láng hevén.
Irgalom? - már kis pénzmagért a gyanú,
      - sokat sem keveset -
s nem lelnek fel a férgek, léttel-önző,
        „mozgó”-formát cserélt-
múlt-nélküli jelenén ég rám a bú,
hogy széjjeldúl a ganéj-élvezet...
hogy múltjáért most fordul az idő-
        csapdái várnak mindenért--(szőke)

2013.12.18.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 208
Tegnapi: 202
Heti: 589
Havi: 4 199
Össz.: 431 648

Látogatottság növelés
Oldal: Krasznai okán...
RE - FLEXI - OK - © 2008 - 2019 - reflexiok.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »