RE - FLEXI - OK

"Ágyúval verébre?!"

„Menet” Orbánért!

 

 

Lázár "húsz-másodpercenként vallotta Amerikát barátjának". Most a „béke” hívogató békétlenkedik: Bencsik András szerint „Amerika nem a barátunk és még csak nem is a szövetségesünk”, hanem egy olyan birodalom, amely kizárólag a saját érdekeit nézi, „célja pedig kizárólag az, hogy a Földön kivívott vezető helyzetét megőrizze és megerősítse”.

Nem fikázom le csak parasztosan megjegyzem: „millen helyes, ügyes és jól-nevelt ez” a Bencsik gyerek! Javaslom beszélgessenek egymással is... Lázárral, Szíjjártóval és a többiekkel, ha lehet, mert az orvosi igazolás ad ugyan felmentést a zagyvaságnak- a kóreset súlyosabb: a továbbfertőzés veszélye áll fent... ezért ápoltatni kellene.

„Magyarország egy olyan periféria, amelynek önállósulási törekvései a birodalmi hegemóniát veszélyeztetik”. Bencsik szerint „Amerika nem a békében, hanem a háborúban érdekelt”,

Istenem! Ki az ki- háborúzik mindig, talán nem Orbán és Kövér? De bizony, hogy örök harcban állnak... nem békélnek. Jaj az a fránya organikus viselkedés! Hiába no- a szocializáció alapját képező folyamatokban még hadilábon álltok - van mit tanulnotok...

Szóval hagyjuk is, ki- miben érdekelt... nálad Bencsik fiam! - a haszon és az érdek magad alá rendelt, a közvetítő működési módok miatt másokat meg melléd! Elméleted „csehül” áll, még jó, hogy egy- másra nem talált... immár kiviláglasz, mint szubjektum a konkrét-pszichikus működésmódoddal, egyedi viselkedéssel a saját közegedből is. Mond bogárkám, nem vagy kicsit elszigetelt?

És folytatja így is: „a korrupció elleni tüntetések átolvadása az internetadó elleni tüntetésbe, majd összeolvadása a fociultrák tüntetésével, ami végül spontán tettlegességbe torkollt a Fidesz székházánál, ezt a forgatókönyvet idézi fel”.

Csupa feltételezés, amelynek részigazságain problematikája alig kezelhető, de a drámát sikerrel, ekként is vázolta. „Könnyített” magán ez a Bandi gyerek, úgy spontán nekikeseredve, ahogy egy „magasabb rendű” cselekvés összetételébe került... az holnap már műveletté válhat nála is! - „szükségesnek látszik ezért egy új Békemenet megszervezése”. Fantasztikus!

A lényeg az, hogy értelme olybá domborodott a szemek előtt, hogy egy gyakorlati tevékenységben élje át a látszólagost, amiként majd ott áthidal egy szakadékot (no nem az államok között, hanem személye és a hatalom között) – ilyenformán ez az álláspontja lehetővé teszi a folyamatok valóságos belső viszonyainak kutatását, és módot ad egy olyan hipotézis felállítására, mely szerint a belső és külső tevékenység felépítése közös...

Mit tesz a tapasztalat, amit még a múltban szerzett?! - nem csak számítással, hanem nyelvvel is...

Próba, szerencse – s miért ne jönne be, hiszen közpénzből jól lehet élni – a környezet adott a társadalomban és megvan a feltétele is a magamutogatásra, hogy mennyire vezet eredményre, az a „kizárólagos koncentrálás egy problémakörre”- adja meg, bár bénítja a gondolkodást... a jövőbelátásét mindenképpen.

 

Csigaházadból ha kibújsz
Intelem el nem marad.
Vigyázd a hatalmat... érted ujjul,
Izomból átsegít a túlra csak-szép-sorban.
Legfőbb urunkban bízhatsz! -
Ekként élhetünk együtt egyre „jobban”,
Kikkel hazug a hit... a csalt-hűség magán uszul!-- (szőke)

 

2014. 10. 27.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 86
Tegnapi: 202
Heti: 467
Havi: 4 077
Össz.: 431 526

Látogatottság növelés
Oldal: "Menet" Orbánért!
RE - FLEXI - OK - © 2008 - 2019 - reflexiok.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »