RE - FLEXI - OK

"Ágyúval verébre?!"

Káosz...

Mesterházy: „Azoknak, akik esetleg felületesen foglalkoznak a politikával, jól megfogható, az emlékezetükben megragadó információkat kell tolmácsolni, olyanokat, amelyek arra motiválják őket, hogy menjenek el szavazni, mert legyőzhető a Fidesz - mondta. Bármennyire is fontosak a jogállammal, a demokráciával kapcsolatos kérdések, azt tapasztalta, hogy a munkahelyek, a bérek, az esélyek, a biztonság hiánya, az oktatás helyzete, az egészségügy színvonala foglalkoztatja leginkább a polgárokat.”
 Egyszerűen csak a szegénységet kell felszámolni és megoldódik minden – ebben nem érdekelt az mszp! Azzal, hogy maradt „primadonna” és egyedüliként Mesterházy, az csak az önzéséből fakad! Kizárólag csak ő az, aki alkalmas lehet a miniszterelnöki poszt betöltésére (szerinte és szerintük)!? Nem taglalom, szót már nem érdemel (amúgy százszor is leírtam ebbéli véleményem).
Én erre a káoszra, önteltségre, szemellenzős politikára, önző kivagyiságukra és kicsinyességükre nem adom szavazatom soha! Kevés kivétellel még aljasok is.... közös lista nincs, mert saját pártja van mellette- minden kis párt kiesik – szövetség sincs, csak papíron... lesz itt még pofára-esés! Ostoba és naiv elképzelések mentén, az egyfordulós szavazatoknál minden párt kiesik csak az mszp juthat a parlamentbe (a személyek bejutása is kérdéses, hacsak nem függetlenként csapódik)... nincs küszöb és a Fidesz csak röhög! A pártok, akik megkötötték az „együttes” indulást- még lehet: saját magukra mondták ki az ítéletet. Itt megint a nép a hibás, mert összefogást erőltetett... Mesterházy, ez a senki gyakorol felettük kegyet... itt nincs együttműködés, és a hülye ellenzék (élükön Mesterházyval) megkoronázta a királyt, végleg- trónján marad Orbán... kormányzóként!
Süketek és vakok akarnak kormányozni? Pláne Mesterházy? Ajjaj... majd eltangózgat újabb négy-évet ez a hiú páva (mert ők bejutnak)!
Nem véletlen, hogy a politika a legmocskosabb valami, amire- és íme: rámehet egy ország!

…nyomaszt a teher,
         mit a sors vállaimra terhel
             rogyadozó-lábbal ott
súlya alatt cammog a most…
szél a széllel táncol,
             szél a széllel fut-
csillog a lét,
           csillognak fények,
                   csillognak a csillagok
szégyenített-zárójelében zendül rá a lélek— (Szőke Emil)

2014.01.17.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 227
Tegnapi: 139
Heti: 728
Havi: 2 888
Össz.: 423 208

Látogatottság növelés
Oldal: Káosz...
RE - FLEXI - OK - © 2008 - 2018 - reflexiok.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »