RE - FLEXI - OK

"Ágyúval verébre?!"

MSZP...

Az elmúlt négyév semmittevésének eredménye most, hogy az MSZP nem találja helyét, már pártját sem, benne a helyüket a tagok... tesze-tosza puhapöcsüek társasága megkapta a „népítéletet”.
Ami szomorú, Mesterházy még most sem veszi észre magát, még mindig feltételeket szab. Ha megy, akkor is frakcióvezető marad, mint legnagyobb befolyással bíró ember, ha marad, akkor a „nagyarc” lesz méltón... és semmi változás. Nem is lehet, amíg a tangózók, szambázók, a „megmondók”- az odamondogatók, a nyávogik, az okoskodók szabják a párt útját- ahol az öntelt nagyképűség erőt mutat erő nélkül, arculatot vált, logót fest, fiatalít (szépítkezik), kirakatot rendez... főcselekvésként, és nem veszi észre, hogy pótcselekvés az- fedve tehetetlenségét, lefedve nem tudását ezekkel.
Mesterházy mismásol, mellébeszél, magát fényezné, de gyengécske érvei bukdácsolnak. Ezért is és mégis a felelősséget kollektivizálja (bezzeg, ha sikerült volna valami is (!)
Szóval, beérett a „gyümölcs” leesett magától és a természetes rothadási folyamatában más hasznosulásra ítéltetett! Nem sajnálom őket, ők csinálták maguknak... önfejű ostobaságok sorozata után nem jön megújulás már...
Vége gyerekek! MDF sorsára jut az MSZP! Míg végleg el nem tűnik...
Talán áttangózhatják még ezt a négyévet és kész!
Mesterházy és pártja segítette végleges hatalomra a Fideszt – ők azt hitték volna, hogy meggyőződéssel politizálnak? - ugyan már! A legnagyobb bűnt követték el szavazóikkal szemben, amit egy párt csak elkövethet! Kapott is dícséretet a Fidesztől, hogy milyen szépen "összerázta" az MSZP-t! Mára látszik...
Az egy-ember hibás- itt téves kapcsolás – igaz – ebben van valami és mégis az az egy tehet mindenről, olyan, megmondtam- csináljátok stílusban „uralkodott” a párton! Ha nem sikerűlt valami- nem jól dolgoztatok (!) - ha sikerült bármi is, úgye megmondtam, és én mondtam meg, mert voltam hetven helyen és láttam, hogy mit éreznek az emberek (csendben teszem hozzá, hogy jobb lenne velük együtt érezni talán!) stb.

Mesterházy akármi okból is lemondatja az elnökséget és abba magát is beleérti,
majd a választmányra bízza a megerősítésüket, akkor a végleg-süllyesztő lesz méltó részük – jutalmul! Jobb lett volna felajánlani lemondását egy-személyben, már április 6.-a után, és passz... az MDF-i sors így is kijár nekik, mert ez a természetes folyamata a tehetetlenségnek, a tutyimutyiságnak, a butaságnak (a pártállami időket idéző módszerek ezen nem segítenek!).

Az meg egyenesen undorító, hogy- mint a Fidesz is (szokásból már), mindig a múltra hivatkozik, az elődeiket szapulva tologatja hozzánemértését azokra - azokra, akiket kitúrtak (példának: adósságukat, amikor is mindent rendben vettek át és ez szignózták is, sőt el is mondták, vagy ott a Simon-ügy, többszázmilliók stb.) – ezt bizonyítania nem kell Mesterházynak - bizonyítani ugyanis mindig azt kell, ami bizonytalan. Mi az oka, hogy közvetlen helyettesének életviteléről semmit sem tudott? Elhiszi ezt valaki? Vagy ennyire csak magával volt elfoglalva? Akkor meg alkalmatlan a vezetésre és a frakcióvezetésre is! Majd az új elnök dolga kinevezni a következőt... tehát feltételeket ne szabjon. Hivatásul választott politikai pálya önmagában semmi, ha a hivatás csak azért „gyakorolt”, hogy szakmájából adódó helyzeti fölény segítségével tartsa egyensúlyban remegő és riadt személyiségét! Mert azt láttuk és látjuk a kis-uttörős személyiség nem egy harcos típus... biztonsággal vezetni e zűrzavaros és ingoványos világban- így nem lehet, ezt be kell látnia! A felvett „egy mindenkiért, mindenki egyért” arc meg sehogy nem illik a képbe!
Néha nem ártana egy kis bölcsesség sem, miszerint nem elég a lázat csillapítani, az sem érdektelen, hogy mitől lázas a beteg... (ha érti szegény közgazdász feje).

...az egész világ megtébolyult mára
pártütőknek dühében
            mintha volna parázna
midőn a szólam mégsem oly elrémisztő arcra
csak ingerült-
            hol küszöböt lép akaratra...
  - ám isteneit csúfúl mégis becsapja -
földúlja így csöndemet... köszöntene vígan
mint a környék „dísze-pucca” - a félhomályban
észrevétlen zavaros ritmikával -
            ám mára szélrózsa-tétovaságában
sokasodó veszélyein lelkedve
            a „termés vak varsa-hálójába”--(szőke)
2014. május 27.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 194
Tegnapi: 202
Heti: 575
Havi: 4 185
Össz.: 431 634

Látogatottság növelés
Oldal: MSZP...
RE - FLEXI - OK - © 2008 - 2019 - reflexiok.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »