RE - FLEXI - OK

"Ágyúval verébre?!"

 

 

Merkeléknek nem mindenhol sikerült...

A három tartományból csak egyet tudott megnyerni a CDU a vasárnapi németországi választáson, és Angela Merkelnek az is figyelmeztető jel, hogy a pártja mindenhol visszaesett, Baden-Württembergben 12 százalékkal az exit pollok szerint. A koalíciós partner, a baloldali SPD is visszaesett, egy tartományban negyedik lett. Megerősödött viszont a menekültellenességgel kampányoló AfD, és mindenhol 10 százalék fölött szerepelt - írja az Index.

Most örülhet drága kormányunk, miközben a köztes választásokat sorra vesztik el... és a lelkük hízik mégis más baján... olyan embert- nőt cikiznek, akit Orbán hátba szúrt, mert nő, és nő szerinte nem való a politikába! Ó ostoba! - Merkel, így is egy igaz ember, aki érzi a bajokat, ember és jóember, mert segíteni akart... kár, hogy nem értik! - és nem is segítik! Orbán foglalkozzon az alábbi dolgokkal, ezen kárörvendjen, hogy milyen buta a kormányzáshoz!

Íme:

Miközben uniós forrásból soha nem látott mértékben eurómilliárdok ömlenek a magyar gazdaságba, az ország ma jobban le van maradva Európától, mint közvetlenül a rendszerváltás után. A csatlakozó országok között éllovasnak számító Magyarország mára a sereghajtók közé került...

"Nem értem az igazságügyi minisztert, és nem értem a kormányt sem: a központi bank jogállását érintő ügyet nem lehet "áttolni" egy képviselőre, hiszen a nemzeti bank a magyar állam száz százalékos tulajdonában lévő intézmény. A kormány ugyan nem szólhat bele a monetáris politikába, de az MNB olyan intézmény, amelynek a kiszámítható és tartós jogi keretek közötti működése az állam általános felelősségi körébe tartozik. És ha valaki azt kérdezi, hogy a kibocsátott állampapírok kockázati besorolásában mi miért Románia mögött vagyunk, miért a befektetésre nem ajánlott - "bóvli"- kategóriába tesznek/tartanak minket a nemzetközi hitelminősítő intézmények, akkor abban az ilyen törvényalkotás gikszerek is szerepet játszanak"

Matolcsy elveszítette az önkontrollját... (!)

Na- most már örülhetsz Orbán – tőled, tőletek- csak ennyire tellett! Ez vagy te- és erre vagy büszke... Európát véded mi, miközben egy trágyadombon kukorékolsz... (?) Gratula!

 

 

szeszélyekkel

 

futnak jaj- futnak ez évek

és rá a baj- hit itt érvnek

örök dolgaiban láza

zúg a szélnek

...ritmusához idomult szeszélyekkel

a nagy remény jaj elveszett!

 

...amit hozzáképzelhetek

vérre-gőzölt tervekkel mára-

torzul hideglelősen

bárhogy rendeltessék

...tessék

hogy tessék – (szőke)

 

2016. 03. 13.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 145
Tegnapi: 187
Heti: 1 544
Havi: 3 704
Össz.: 424 024

Látogatottság növelés
Oldal: Merkeléknek nem mindenhol sikerült - most Orbán kárörvend!
RE - FLEXI - OK - © 2008 - 2018 - reflexiok.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »