RE - FLEXI - OK

"Ágyúval verébre?!"

 

A vérző aréna...

 

„Miskolcon a romák és jogvédők folyamatos tiltakozása ellenére folytatódik a telepfelszámoló program. Jogcím nélkül egy kilakoltatott sem maradhat a városban. A tiltakozók szerint ez nem más, mint modern deportálás, és a probléma nemcsak Miskolc, hanem az egész ország cigányságáról is szól. Helyzetjelentés a borsodi székhelyről.”

 

Helyzetjelentés a nyomorból... a kéj „labirintya” kuszán nőtt! Itt a Hold is kicsordulva gémberűl – a pamuttalan homályok ringó tónusán át, meg át...

 

A pakliból hiányoznak az ászok, erre mi szemüveget váltunk és horizontot. Mert a „nagy Király” is parasztnak állt e figurák nélküli sakktáblán? - csak mert úgy tekintendők a „telepiek”, mint akiknek nincsen saját akaratuk? A helyi hatalom most saját külön érdekeit követi. „Csakazértis” megfeledkezik e csoport érdekeiről.

 

Zilált léttel, s fel-nem- érhető-ésszel,

széllelbélelt világ-rendben

a módi söpri szegénység kalyibáit...

-kínba bukva lehetne ékszer-

mégis máglyára vádaskodva,

Krisztus fölött harangszóra göröngyöt zúdít -

lett széllelbélelt véggel– felette az ég-kékje-örökében

kővé meredt- „kedvelt”!

Hiába, na – a nyomor útja itt szívig

hűvös közönnyel éledt--(szőke)

 

 

 

MSZP már megint Gyurcsányt veri.

 

Sajnálni nem sajnálom, mert előre megmondtam, hogy ez az önző felfogás, ami dívik a szocialistáknál, előbb vagy utóbb kihozza belőlük a férget... és mindent Gyurcsányra kennek – minthogy Gyurcsány „csorbítja a baloldal esélyeit”!

 

Ostobák! - és ezzel a görcsös akarással, hogy az élen lehessenek meghatározók, el is rontanak mindet!

 

Egy országot akarnak ma tanítani- és felsőfokon, miközben híveiken kívül senki nem veszi őket komolyan! Lehet igazuk is – akár... de mert a véleményeik a mocskos-”új” fedezéke alatt az embert sem találják, így csak ülnek egy asztalnál és öntudatlan „alcimiával” szűrnek önálló, magában való, és minden érzelmi, lelki, szemléleti velejáró nélkül - a még rejtett indítékaikkal együtt - egy hangulati következményekkel taglalt mélyről jövő érzést.

 

Ez csak sunyítás!

 

Azt sem veszik észre, hogy amennyit hozott Kunhalmi az értékelésen, azon annyit is rontott Tóbiás a stiklijeivel! Még hogy Mesterházyékat visszavárják, no- akkor vége a dalnak gyerekek...

Ne akarjanak tanítani senkit, ne akarjanak kioktatni sem- senkit, elébb maguk körül söprögessék el a sok összegyűlt szennyet, és azoktól megtisztulva lépjenek előre, ha még lehet- de már elkéstek (ez csak az én véleményem), mert a helyzet adott és csak súlyosbodik, de nem Gyurcsány miatt, ezt verjék be a beton-fejükbe!

Sokat markoltak és keveset fogtak! Csúfolódó, csipkelődő, ingerkedő lett a hang, és a célzások csak rontottak a megítélésükben. Minden választást elvesztettek, ezt is elfogják, mert (és nem Gyurcsány miatt) az önkormányzatokat, az adósság elengedésével- Orbán már kilóra, előre megvette! Ki az a hülye ezek után, hogy ellene menjen és a viszonylag jó létből, megint eladósítsa magát. Ugyanis az MSZP-nek nincs semmilyen pénzforrása, mert Orbánék a törvényeiket aszerint hozták, hogy az MSZP megválasztása esetén is bukik a baloldal, ami már se nem bal- nem is jobb, még csak nem is szocialista!

Egyszóval, hagyjuk Gyurcsányt, Ő meg lehetőleg ne erősködjön a süketek és vakok felé tett ajánlásaival! Láthatja, hogy ellenére az MSZP falat húzott fel- áthatolhatatlan számára... ilyetén ott igaza (bármekkora van) soha nem lehet. De az MSZP sem egységes a véleményekkel, mert tudják (hűségből, félelemből), hogyha egyszerre cáfolja és igazat is ad neki, az nemcsak „barátja”, hanem torz képmása is – egyszerű „kucséber” csak! Gyávák is- többségben, ezért egy-uniformisra lesz végük- elgyengültek és jogfosztottak lesznek... a külön-utak csak rontanak a helyzetükön (az egyesnek is), mert hitelük már 2010-ben kérdőjeles volt, az azt követő négy-év pedig maga volt a fájdalom szimpatizánsaiknak! No- és az új-módi- már minősíthetetlen!

 

Teremtő! - mivé tettél? Vallomás zeng tolul,

mint a fény győzelmi-kórusából a sugárt,

sikoltva- lélekből zengi másnemű anyagára

visszavonhatatlanul-

A túl innen, s át- vég-kép bőrömre dolga

csonkán tudott változatából már fonákra fújt...

Akarva-akaratlan a fondorkodás, életemet hibernálja,

kitől a jog, hogy rendjéből kitúrt--(szőke)

 

2014. 09.04.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 203
Tegnapi: 286
Heti: 870
Havi: 4 480
Össz.: 431 929

Látogatottság növelés
Oldal: A vérző aréna...
RE - FLEXI - OK - © 2008 - 2019 - reflexiok.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »