RE - FLEXI - OK

"Ágyúval verébre?!"

 

 

Happy!

- így kell gyerekek! - a mai vita üdítő volt a parlamentben. Így -így – tegyék így mindig... a kormánypártok szokásos bugris megszólalásait, most, az ellenzéki pártok százszorosan felülmúlták, mert jók voltak (!) - MSZP. LMP- és a Független is- gratula – a „Jobbik” szuper volt... Vona jól beszélt a kvóta ügyben! - és mindenki, aki ma az ellenzéki sorokban felszólalt a boltbezárás feloldása kapcsán...

 

melyhez száz-torok ad

majd

nyelvekkel-kísért csettintést... (szőke)

 

Rogán megjegyzése olyan bugyuta volt, hogy nem is minősítem – csak rá kell nézni és lesír minden... egy politikus, aki bűnöző is (!) - akit nem kiemelni kellett volna, de bezárni... (ez sokak véleménye- ingatlan ügyei kapcsán és a tanyasi pénzek eltüntetése okán).

 

karvaly-képpel

a futó napokon még magadnak ragadsz

sok rettegőt – (szőke)

 

A Fidesz nagy-hangon kezd mindig, s a gyakorlatot ekként mossa szét... közben álságos színházat játssz- teljes erőbedobással... okoskodások a szó-kiforgatókkal már eldöntik így (az elejétől) a törvények sorsát! Vita náluk nem vita- csak kioktatás... a pénz, ha nem a saját zsebükbe megy... máris tragédia elemzésekbe megy a vitában- Máriusz egészen a XIX. századik is visszament! Próbálom megfejteni hülyeségeiket és érveiket is, ám a szóba-rögzített reménytelenség mint mögöttes, mégis ott s érthetetlenül, amivel a semmi életerősítő hatásait akarják kiemelni! Pl. a vasárnapi-pótlékok esetében is... kiveszi el, ki- betonoz, ki- az ki- visszaadja - már-már himnusszá lesz a Fidesz szájakból, ahogy fényezik magukat!

Semmi baj, ha a vége jó: az élet- és szokásai figyelembevételével a kijózanodott-kiábrándult valóság bűvöletéből – bár feszültséggel még – de próbálnak a derengés felé lépni! Lásd a „Boltbezárás feloldását”!

Visszavonta a parlament a vasárnapi zárva tartást!

Ám ők csak egy parancsot követnek, az Orbánét – ami alapnorma... amit a hatalom parancsol, követendő. Ugyanígy az Alkotmányuk is, ahogy értelmezésükben már ronggyá foszladozott, mert havonként, ha kell- napi témákat is törvénnyé emelnek. A lényeget meg elsinkófálják, mert a népet semmibe nézik a „nép meggyőződéséből” a szokásjogot is elveszik... nem számít a jog szentsége és sérthetetlensége sem az erkölcsi felfogás - sem az, hogy a jog az érzésvilág mélységéből fakad, náluk smafu! Az értelem nem hazugságokon és megvezetéseken alapul – nem a lopásokon és korrupciók mentésével kellene, hogy építkezzen... de most az illúzió másként veszett, a mindig ellenségesen mérlegre-tevő akarat csak önösségből tarolt a megbénult érzelmek felett, valami magaslatot próbálnak teremteni a mindenki számára rossz, másfél évig tartó harc utóízében, magyarul a keserűt édesítik- nagy-nagy odaadással! Mentik, ami menthető még, ilyen a népszavazás a kvótáról (kíváncsi leszek, Vona felvetését mennyire veszik figyelembe), és hogy célja tekintetében, mennyire irányul a hatalom megerősítésére – így is- úgy is- csak pénzkidobás, ami a a mi zsebünkre megy!

 

dedukcióm

 

Emléket itt így nem hagyhatok

- az-

e hatalom orránál nem lehet magasabb -

Ám a dühödt vihar ott

állja végtelen hosszú sorát

s a rohanó időt -

meglásd

mi „bennem jobb

a sír sem fedheti már:

átnövök az Időn”

mi keserűn komor most – (szőke)

 

2016. 04. 12.

 

www.magam-emeszto.hupont.hu

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 158
Tegnapi: 202
Heti: 539
Havi: 4 149
Össz.: 431 598

Látogatottság növelés
Oldal: Happy
RE - FLEXI - OK - © 2008 - 2019 - reflexiok.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »