RE - FLEXI - OK

"Ágyúval verébre?!"

Hazafik és hazaárulók!

 

„Bayer Zsolt hazafiként meghirdette, „hogy aki csak teheti, a CBA-üzletekben vásároljon”.

Hogy miért? Mert „a tisztességtelen hazaárulókkal szemben ezt kell tenni. Úgyhogy hajrá!”

Már megint egy „hazafi”, aki hazaárulózik! Öcsém te egy idióta vagy! Csak egy kérdés még, van tisztességes hazaáruló is?

A friss érzékletesség diadalmas zöngeménye belőled (ahogy a hazafi hazaárulózik), hogy- ahogy önmagad fölé vetülsz, ami a hangulat-befolyásolta valód őrülete... az erőd, mond- miért mindig a gyengébb irányba hajlik fitogtatólag? Nálad ez a jó ízlés, a lelki emelkedettség?

Engem „meggyőztél”, nem érdekel a CBA! CBA a legdrágább üzletlánc, és a minőség is hagy kívánni valót...

 

A hatalomban,

igaz még lábujjhegyen sompolyog...

sunyít a lelkem – a felesküdött gyökér

beszél gyökértelen...

 

mint holmi seprűnyél-lovagja,

ki- a repülést nem próbálta még,

de boszorkányos-gyorsasággal

herdálja el ép eszét rég!--(szőke)

 

Leszartok ti mindent és mindenkit Bayer... nincs szabály, mely rátok vonatkozna csak a mérhetetlen harácsolás. Mellesleg röhögve... (Fideszes barátaiddal, ez már amolyan kormányzati elvárás is – törvény által levédve), a széleskörű családi összefogás jegyében. Szirupos ömlengéssel előadott nemzeti-keresztényi érzülettel. Hazafias tett mondhatom...

 

Parlamenti bohózat...

 

„...látszik, hogy csupán színjáték, amit a miniszterelnök a parlamentben művelt, csak a közvéleménynek szólt, ezzel Vida Ildikó leváltását készítik elő. De ahhoz, hogy ez még hitelesebb legyen, Rogán Antal és a Századvég Alapítvány kutatási igazgatója is gyorsan megszólalt az ügyben és ráerősítettek, hogy a jog lehetővé teszi, hogy az Egyesült Államok kormánya lemondjon diplomáciai képviselőjének joghatóság alóli mentességéről.” Puff!

Baromi alá-becslése a dolgoknak, de a megvetés kimutatva, mit nekik Amerika és miért ne huzakodjanak, az emberi gonoszságuk mellett, a kormány „kény”-szerével...

A korrupció ellen mindenhol a világban fel kell lépni!

ENSZ:

"aggodalommal tekintve arra, hogy a korrupció súlyos gondot és fenyegetést jelent a társadalmak stabilitására és biztonságára, aláássa a demokrácia intézményeit és a demokratikus értékeket, az erkölcsi értékeket és az igazságosságot, továbbá veszélyezteti a fenntartható fejlődést és a jogállamiságot”!

 

 

 

Rogán az ész?

 

" A diplomatát küldő állam, jelen esetben az Egyesült Államok kormánya lemondhat diplomáciai képviselőjének joghatóság alóli mentességéről. Így a diplomata perben bizonyíthatja igazát"- mondta Rogán.

„De ahogy említettük, ez nem Goodfriend, hanem Amerika "igaza". Így a kör bezárult.”

 

Ez nem jött be fiú! De mit sem számít nála, van lejjebb is, hát elővette az internetadót. Amerika bezzeg bevezeti...

Majd megkérdezte, „hogy az ellenzéki pártok fognak-e az USA ellen tüntetni és az Európai Bizottság is elítéli-e a lépést, mert ha nem, azzal „egyértelművé válik, hogy a netadó elleni tiltakozás egy Magyarország elleni burkolt támadás”.

Látszik a Fidesznél, hogy érzik a végüket, mert már mindenkibe belerúgnak – nem következetesek, a véleménykülönbségek esetén a szerencsére hagyatkoznak, hátha elsikkadnak a szavak és a tartalmak, a nép a hangsúlyt figyeli, hogy ki vannak akadva... hogy szeretett vezérük mellett, milyen meggyőződéses elánnal „érvelnek” egyesek – és akkor biztos igazuk van! Kis emberek nagyok lesznek, ha Amerikával kikezdenek? Pokoli művészek, az már bizonyos.

 

Vida búcsúzhat?

 

„...egyetlen lehetőség maradt, méghozzá a NAV elnök leváltása. Ha kellő intenzitással sulykolják és a közvélemény elhiszi, hogy Goodfriend gyáva és nem mer bíróság elé állni, akkor talán azt is elhiszik, hogy a korrupciós vádak igaztalanok, így a leváltott NAV elnök nem más, mint egy gonosz nagyhatalom meghurcolt áldozata.”

Színjáték a javából. A kormány sáros... és most mindenféle szerepjátékot eljátszik és eljátszat, hogy tisztán jöhessen ki a mocsokból. Nem fog menni, a mocsárban fognak elsüllyedni! Mennél jobban „fickándoznak”, annál gyorsabban süllyednek el.

Pedig a megoldás itt van:

„elősegíteni és megerősíteni a korrupció hatékonyabb és hatásosabb megelőzésére és felszámolására irányuló intézkedéseket; elősegíteni, megkönnyíteni és támogatni a nemzetközi együttműködést és technikai segítségnyújtást a korrupció megelőzése és a korrupció ellen folytatott harc során […]; elősegíteni a közügyekben és a köztulajdonnal kapcsolatban a becsületességet, a számonkérhetőséget és a közügyek és köztulajdon helyes kezelését.”

Megértésükhöz nem mindig elég a puszta ész, szükség van megérzésre is... a kritika erős, a kivagyiság, a „kiosztok még egy-két sallert” ide lejárt.

És Orbán ideje is a végéhez közeledik! Varázsa erős volt még az elején, mára már lappangva rajta a „kór”, a képtelenség okán, a cselekvő nélküli cselekvés, melynek értelme nincs, sem célja, sem feladata, de félelmet keltő mégis. Amerika nem fogja eltűrni már ezt az „egységet” - s nevesíteni fogja, ami még csak körvonalazódik, majd tények alapján felismeréssé teszik, hogy hol a helyünk.

Orbán pont azért bukik, mert olyan mint a rossz kovács... aki – mert bár „fogója” van elég – mégis a tüzesvasat saját kezével fogja meg, hogy az üllőre tegye! És Putyinnal fognak „kalapálni”?

 

 

A Rétvári sunnyogó...

 

Visszamutogatás minden ágon – itt csak ők lehetnek a kioktatók! Az ellenzéknek szava nem lehet, pláne, ha MSZP-nek hívják...

Remélem a nép figyel és „levágja” mi folyik a Fidesz oldalon.

„Jaj nektek, kik a rosszat jónak mondjátok s a jót rossznak”! (Iz. 5, 20.) A csúszó-mászó „udvari-lakájt” nem kedveli a nép... a megszólalása inkább (és mindig) a hízelkedésről, tettetésről, képmutatásról és ál-alázatosságról szól.

 

 

Tállai folytatásban...

 

Áfacsalások, amit az előző kormányok generáltak, de a Fidesz teszi rendbe! És nem szakadt le a plafon...

Tiszta ügy, a Fidesz a népért van és a nép ellensége az ellenzék, de főleg Gyurcsány – és megint és mindig. Ez már röhej és minősíteni sem lehet. A parlament cirkusszá változott... a jelenlegi államtitkárok a bohócok!

 

 

Van mikor teljes a dísz

s díszében az „Éljen”!

A nagy ovációban

szerzik hírnevét imigyen...

„Éljen”, éljen

a vezér, a „nagy isten” (!)

- hol egy-színre a sárga fénylik,

mámoros harcában tiszteletre fel

már hatpengés szava hív -

...új szókat vakmerőn görget

nagyobb zengésre lélektelen így

a töredékek százain - hogy „egész legyen”,

hinti „a változó élmények magjait” – (szőke)

 

 

2014. 12. 09.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 69
Tegnapi: 202
Heti: 450
Havi: 4 060
Össz.: 431 509

Látogatottság növelés
Oldal: Hazafik és hazaárulók!
RE - FLEXI - OK - © 2008 - 2019 - reflexiok.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »