RE - FLEXI - OK

"Ágyúval verébre?!"

Jogrendünk alapja...

 

Büszkék vagyunk, vállaljuk, valljuk, tiszteletben tartjuk... (!)

 

 

„Mérhetetlenül sok fájdalmat cipelünk, olyan sérelmeket, melyek akár évtizedes súllyal nyomják a vállunkat, és ahelyett, hogy könnyítenénk terheinken, még tovább gyűjtögetjük őket...”

 

… és erő és megint az erő, a spontán pusztító és vagy kényszerítő erő, valahogy mindig kicsúszik a kézből, a tudatos ellenőrzés alól, idegen és érthetetlen, ahogy legyűr bennünket a visszájára fordított világ. Mára reménytelenség és a kötelező vallás- a sokat sugallt keresztényi érzület nehezedik melleinkre és megfojt téveszméivel. Ahogy a félelem indukál létünkben- egy láthatatlan hatalom képében, ahol a kreált véletlen szabad asszociációinak (a realitástól való elvonatkoztatás) tudati mássága, az elemek együtteseiből hiedelmekkel színezve, immár a nemlétezőknek tudatosított erőkultuszával ad teret (az orbáni) képzelgéseknek. Így kreálnak fogalmakat- kategóriákkal operálnak s egyfajta filozófiai elméletté emelték a hitet. Higgyen ki- csak, mit akar (magánügy) nem lehet egy társadalmat akarata ellenére kényszeríteni semmire - még akkor sem, ha a történeti-vallás hitelmélete erkölcsi-etikai előírásokat is tartalmaz, én tudni akarok és semmilyen elnyomásnak nem leszek híve, sem testinek sem lelkinek! Hit-vallunk és büszkék vagyunk... ?!

 

Isten háza nemcsak a Te házad...

Nemtelen ki- gyertyagyújtogatással

Tekintet-nélküli számítással forgolódva

Elő-kántált akarattal ad hálát csak magának.

Lám a „lúd” kövéren itt is a nekibuzdulásban

Elementáris-híre magára apostolkodva...

Megkapó hálát rebeghet magának – (szőke)

 

A világ vigyáz ránk... s Orbán semmit sem tud a világból? A kitiltási botrányról sem...

""A kormányfő kifejezetten ingerült a botrány miatt, mert nem tudott semmit az ügyről kirobbanása előtt." Hogy-hogy nem tudott semmit? Nem ő volt az, aki évek óta kuruckodik, nem ő volt az aki minden külső hatalomnak megmutatja, hogy miként kell egy országot vezetni, nem ő rúgta össze a port még azokkal is akikkel szerződésünk van, nem ő teremtette azt a helyzetet amiben most nyakig van az ország, nem ő utáltatta meg a magyarságot a világban....... Most pedig rácsodálkozik ??? Lesz még más is amin meglepődik !!! Csak sajnos már ez is túl késő !” (Olvasói vélemény)

 

Semmi probléma, 100 év titkosítással megoldva a dolog, ahogy ez már náluk szokás (ha valami kényes ügy beszivárog valahonnan). A keresztény alapú néppárti kormányzás a tuti és a felelősséget felvállalják, nem osztják széjjel... a nép nem fog kapni tájékoztatást, csak annyit, hogy ez provokáció (a rezsicsökkentés és a banki megtámadás miatt van :)) – ők tudják a dolgukat... „harcolnak”, az ellenzék is zárja sorait (!) - mert ez az ország érdeke (egyébként meg le vannak szarva) nem kell Brüsszelbe szaladgálniuk, tehát a megítélés is rájuk (a hatalomra) tartozik, és a mindenkit kioktató és a mindenki másnál mindent-jobban- tudó keresztény-érzületű ember jogánál fogva az is, hogy mit nevezhetnek korrupciónak és punktum! „Magyarország dolgozik”!

A mindig kettős-beszéd, majd helyrerak mindent, az értelmezés saját jogán... Uraim!- és hol a lelkiismeret?

„Tiszteljük más népek szabadságát és kultúráját, együttműködésre törekszünk a világ minden nemzetével.” De így?

 

Otrombán vissza az időben
Ravaszdi pletykán jár az ész-
Bosszús, hogy nem elég a perselypénz
Ágál is érte s égnek álmodja földem...
Nagy Név a névtelenek sűrűjében – (szőke)

 

2014. 10. 21.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 143
Tegnapi: 187
Heti: 1 542
Havi: 3 702
Össz.: 424 022

Látogatottság növelés
Oldal: Jogrendünk alapja...
RE - FLEXI - OK - © 2008 - 2018 - reflexiok.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »