RE - FLEXI - OK

"Ágyúval verébre?!"

Orbán: folytatjuk!

 

 

„Folytatni fogják a politikát, ami elnyerte a nemzetközi szakértők és magyar polgárok elismerését.” Senkinek az elismerését nem vívták ki, a polgárokét végképp nem... de mert nincs váltópárt – ez a szerencséjük – nem nevezném elismerésnek...

„Szerinte a költségvetés stabil, de „forró krumpli” (mint az alamizsna, amikor a koldus kapja. megköszöni: Isten fizesse meg... Isten fizesse meg... Isten bassza meg és eldobja!- mert égeti), mindenki több pénzt akar, kevesebbet adózna (ezért van a fordítottja). „Internetadóról soha nem volt szó”..! Majd jönnek a megmagyarázók és hetekig a semmit fogják magyarázni! Majd suba alatt, másként nevezve bevezeti.

Jó sokáig tartott míg kiötlötte a reakciót... hogy - ami egyik nap igaz, azt másnap már cáfolják, mint az utóbbi nyugdíjemelés beharangozását is...

Hazugságokkal hamar utolérik az embert, hiszen Balogh miniszter- egyik nap 2500 FT átlagot mondott emelésnek, másnap Varga: á! - az nem annyi, kevesebb lesz, csak 1.8% adott.

Megint a sánta-kutya esete... nincs megszorítás igaz, csak játék a számokkal, és az nem hazugság? Az elmúlt években már három Bokros-csomagnyi terhelést kellett elviselnünk, most itt a többi, csak mert folytatják... komolyan elhiszi Orbán, hogy politikájuk el van ismerve – nevezheti, aminek akarja, amit tesznek, az úgy szar- ahogy van! Átnevezik a tételeket, ötletelnek, akcióznak és már... szóval legyen vége a hazugságoknak!

„Magyarország „kihúzta a gyufát” külföldön...”! - no ez vicc, csak a kormány húzta ki... nem Magyarország- nem kellene a nép mögé bújnia, ha szarul megy valami, vállalja a felelősséget! A mások bemocskolása, meg a visszamutogatás, utalások más országok felé (mint a németek felé teszi- a bankok kapcsán), kicsit – mit kicsit, nagyon stréberes.

Azután: „A magyar személyeket érintő amerikai beutazási tilalomról azt mondta, most derül ki, hogy amerikai cégek érintettek áfacsalási ügyekben, bár azt még nem tudni, hogy "a bot melyik, a jó vagy a rossz végén vannak-e". Nagyon fontos, hogy egy ilyen ügynek Magyarország nézzen utána, és nyilvánítsa ki, nem tűri a korrupciót.” Most meg Amerikát becsmérli- áfacsalások okán... hát, ha hihetem, akkor mi szentek vagyunk? Nincs korrupció ugyebár (a következmény előfeltétele a hátsó gondolat) Magyarországon- azzal hogy átnevezik, még korrupció marad! A Fidesz lételeme - a gombostűfejekkel jelzett helyeken egy gombostűt sem lehet elejteni, úgy bepirosodik a képernyő (lásd. Olga műsorában)! Csak korrupció van- ez a Fidesz sajátja... lételeme, kormányzati elvárás is! Ja- hogy ez a munka - és annak kell nevezni, mert lecsap az „ÁVH”? - (Az intézményes cél elérésének legnagyobb akadálya az önmegvalósító ember. Szerencsére, ma már jellem-teszteléssel könnyen kiszűrhető) - Még- hogy nem tűri a korrupciót a kormány, az vicc... Magyarország már tényleg nem! Orbáni beszédnek most nincs hatása (pontosabban, a várthoz képest ellentétes), a szokásos karaktergyilkolászáshoz, tehát a kriminalizáláshoz folyamodnak majd ismét: sikkasztás, hűtlen kezelés, tiltott pénzintézeti tevékenység- és az azokból részesülő szervezeteket fogják vegzálni megint. Véletlenül sem néznének a tükörbe!

Álságos a mondandó és nagyon gyér a tartalom... nincs már bizalom, mert összevissza beszélnek mind- Orbán is. Abszolút hiteltelen az egész. A nemzeti konzultáció meg, egy fából vaskarika... teljesen fölösleges is (csak pénzkidobás), hiszen eddig is- azt csináltak, amit csak akartak- a felelősség kizárólag a Fideszt és kormányát terheli. Az egész egy duma és bűzlik az öndicsérettől... (az „ítélet” kimondása utólagos – az előítélet megelőzi a bűncselekményt).

Az ámítás csak akkor lehetséges, ha van, aki ámulni kész...

 

A védelem hegyes-csőrrel csicseregjen...

- adjon szerelmes üzeneteket? A hit volt hazug.

Disznó-szart nektek! - az áldja- vigyázza

e hatalmat! - ahogy Ámor is átírta sorsunk,

már harci-nyilaival adja tiszta szándékát,

hogy ki itt az úr... mit szólsz a sikerhez?

Ördögöd van, hogy mégsem vagy teológus

vitázni sem tudsz – nincs kit, ki ne játszott volna

száddal szándékod- eddig, így szándékod visz a pokolra,

a tetted is csak magadért szólt. Minket másfelé hív az út!-- (szőke)

 

2014. 10. 31.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 217
Tegnapi: 202
Heti: 598
Havi: 4 208
Össz.: 431 657

Látogatottság növelés
Oldal: Orbán: folytatjuk!
RE - FLEXI - OK - © 2008 - 2019 - reflexiok.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »