RE - FLEXI - OK

"Ágyúval verébre?!"

„Mű-májerek...”!

 

„...a politikai folyamatok kiszámíthatatlanok, ingoványosak”, amit a kitiltási ügy, a korrupciós vádak is súlyosbítanak – tiltakozásokat és tüntetéseket generálnak...

Választ nem kaphatunk? Hát! - a kis álságos stiklijeik csak folytatódnak! Nem hatja meg őket a nép elégedetlensége... persze, ahogy Deutsch is hozzá állt nem is csoda: közfelháborodás-magánfelháborodás, ami a műfelháborodás estéje lett.

 

Nyugodt arcok, szokásos Kósa elkésés, és a szavazógépezet - immár a hátráltató tényezők mélyreható gyakorlatával bírnak (időhúzásilag) - csak kirakatilag ad a célok megsegítésének valamit! Minden el van döntve előre... azonban Orbán, az állam zavarait kell, hogy orvosolja – kérdés: a hogyanja! - és Kósa talánozik, talán helyes, hogy a demokráciában lehet tüntetni... talán – de ezzel csak egy baj van, amit művelnek a kormányban, az nem a demokrácia sajátja!

„A képviselők 128 igen szavazattal, 30 nem ellenében hagyták jóvá az adócsomagot, amely az adórendszer alapjain nem változtat” - no- így biztos nem lesz orvoslás!

(„Nem érdekel az egymillió fidesz bérenc okoskodása. Pénzért bármit, bármikor. Mindig is voltak talpnyalók, akik örömmel kiszolgálják a rezsimet, mert nekik is jut egy kis morzsa.”)

Tüntetünk...

Okoskodnak... az arra hivatottak - mert lehet itt okoskodni, hogy mit kellett volna tenniük, de senki nem tud olyat mondani, ami akkor tuti működött volna. Szóval nehéz jobbat mondani, mint, hogy "borzadozva kérdezzük, mi lesz még, honnan uszulnak ránk új ordas eszmék", s ki kell várni az "országégést", hogy majd a hamuból újra építhessük az országot, amikor a hülyék végre maguk is ráeszmélnek, hogy ezt "elqrták, nem kicsit, nagyon", mert nekik bizony "Mohács kell". Ugyebár?

És folytatódunk... 2015. jan. 02-án -

"...olyan eseményt szervezünk, amely során nem egyszerűen a rendszerrel szembeni elégedetlenségünknek kívánunk hangot adni, hanem annak is, milyen értékek mellett és hogyan képzeljük el az országot, amelyben élni mindannyiunknak jobb lenne, mint most".

De ugye a szervezés jobb lesz, mint volt 11 hó 17-n? Vagy maradunk spontán...?

 

A parlament végzi munkáját, a szokásos okoskodások mellett- már fel sem tűnik senkinek, hogy odakinn a „végeken” baj van...

Orbán „disznólkodik” és avat ólat is... a szebb jövőért munkálkodik. Az ipar után, jól megy a mezőgazdaságnak is (ideig-óráig), majd a földadóval hazavágja azt! És Japán hiába várja a magyar disznaját!

Tóbiás is megnyilatkozik, hogy munkájukat ellehetetlenítik a szabályok, a házszabályok is... akkor kérdem, mi a fenének ülnek ott? - ne a néptől várják, hogy a kényelmes helyük biztosítva legyen- jó volna tenni is érte. Pl... tiltakozzanak, vonuljanak ki stb.! Hogy a franc essen a sok nyámnyila, magamutogató- szószátyár, magukat sajnáltató képviselőinkbe!

Rogán tovább mondja a kormányzati hazugságokat, hogy jól jártak a hitelesek... a kormány toppon van és értünk teszi a dolgát. Miközben csak fényezik a kirakatot tovább és semmi, mint időhúzásra játszanak- hátha valakinek csak kipattan még egy szikra, amivel eléldegélnek pár évig még.

KDNP- s és Fideszes hülyeségekből, az álságos (s nem áldásos) megsegítésekből legyen elég! Családi megsegítés, miközben a kis családi-pótlékot is elvennék? Üzletek vasárnapi zárva-tartása, amivel megint csak nehezítik a családok életét? Ha hülyék valamihez, ha kóklerek az élethez, miért nem bízzák szakemberekre az ítéletet? Szegénységet kezelni kellene Uraim- volna munka elég, de nem, csak fújják a magukét és nyalnak felfelé! Amikor a köz- pénzét minden erkölcsi gát nélkül kezelik a sajátjukként...

 

Miért csak az uniós zászló szúrja a szemüket? Az Unió nyűg, az egészséges magyar társadalom kialakításának első számú akadálya, a nemzet megrontója (?!) - csak az a baj, hogy ő kezeli a lélegeztetőgép csapját.

„Ezért aztán nem Orbán és Kövér dobta ki az ablakon az Unió jelképét, hanem megkérték Gaudi-Nagy Tamás és Lenhardt Balázs eszmetársaikat, hogy hajtsák végre helyettük ezt a hőstettet, ami a suttyó szánalmasság felettébb szép példája volt.” Gratula!

„Ezt talán csak az múlta felül, mikor levették a Parlamentről az Uniózászlaját, mert ez nem tűnt magánemberek idióta akciójának egy percig sem, ez idióta állami főméltóságok magánakciója volt...”!

S a kormány tovább folytatja az értetlenség taktikáját, kihasználva, hogy konkrét ügyekről valóban nem tudunk, nem tudhatunk semmit...

Folytatódik a „nemzetmentés”.

 

 

Sarokba kucorg és vacog e világ,

léttel-fáradt évein megözvegyült tudatán,

csak az aktus dolgos...

 

Hajnala reccsenti fel csöndjét, hogy ütemre nyikorg'

élvezettel itt a gond, majd feszeng, hogy rájár

mámorosan a holnap,

hogy leszállni sem tudott- akkorára nőtt az élvezet,

míg magába-omolt

egy éles- hangos sikoly-- (szőke )

 

2014. 11. 19.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 102
Tegnapi: 202
Heti: 483
Havi: 4 093
Össz.: 431 542

Látogatottság növelés
Oldal: "Mű-májerek..."!
RE - FLEXI - OK - © 2008 - 2019 - reflexiok.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »