RE - FLEXI - OK

"Ágyúval verébre?!"

 

 

Cselédszoba... Ámen

 

KÖVÉR LÁSZLÓ: MAGYARORSZÁG NEM AZ UNIÓ CSELÉDSZOBÁJA...

„nem lehet bennünket fenyegetni, hogy ha nem vagyunk elég szolidárisak az illegális migránsok befogadásában, akkor megvonják, vagy szűkítik a strukturális forrásokat. Azok nem alamizsnák, vagy könyöradományok, hanem az uniós csatlakozáskor vállalt magyar kötelezettségek kompenzálásai – jelentette ki Kövér László." (megjegyzem: ez nem fenyegetés, részéről viszont- szavainak csak hülye tartalma itt, amivel kábítani akarja a pártcsaládhoz tartozókat, na meg a „Jobbikot”!) Vagy fizetünk, vagy befogadunk, ha ez a döntés, akkor részt kell vállalni a munkában - ez akár tetszik Kövérnek és a kormánynak, akár nem. Máskülönben jönnek a szankciók...

Az EU egy egységes szervezet, ahová önként csatlakoztunk... nem lehet mindig a markunkat tartani csak – a böllenkedés csak szájjártatás és nem közös-munka! Ha kitennének bennünket - istenemre, már azon sem csodálkoznék...

A magyar népet nem az EU, de a Fidesz tette cselédsorba! Mindenben a legvégén vagyunk, erre se a kormány, se a Fideszesek ne legyenek büszkék... amit fölmutatnak az a nulla – hiába szépítik hozzá a költségvetést és a statisztikákat!!! - és Kövér hallgassa vissza, amiket mondott, mert- abból az tűnik ki, hogy nem volt gyerekszobája (lehet csak cselédszobája - csak nem az állam-elnöki tisztségre gyúr? No- akkor lesz csak végünk! Persze Orbánnal sem járnánk jobban, amint az látszik is, mindenki-ellen való harcában- munkájában...) Most nem taglalom, miként szeretnének megvalósítani egy főhatalmat, orosz mintára!

Migránsokkal kapcsolatban:

„Hiányzik a terv erkölcsi, jogi alapja, értelmezhetetlen, végrehajthatatlan, és olyan veszéllyel fenyegeti Európát, amely a gazdasági és szociális krízis mellett kulturális öngyilkossággal is felér – jelentette ki Kövér László.”

Csak megjegyzem a más államok uszítását be kellene fejezni (a V4-ek mellé már Szlovéniát is lázítják, az erdélyieknek és a székelyeknek csak rosszat tettek eddig – semmiből nem akarnak tanulni?)! Erkölcsről, ne Kövér és ne a Magyar kormány beszéljen... de mást mondok: egy szervezetbe, azért szoktak belépni, mert annak munkájával és eszmeiségével egyetértenek.

Induljon ki magukból- Kövér és Orbán is, ha a Fideszen belül ellenkeznének a tagok, azok már két héten belül nem Fideszesek! (Ha egy élő szervezetben egy sejt mindig ellen dolgozik az egész szervezetnek, ha kapcsolt áttételben is- azt a gócot ki kell vágni, mert rákos lehet!) A vezetés az EU-ban, ha valamit kimond és a többség elfogadja, az eleve nem erkölcstelen és mégannyira nem értelmezhetetlen... a jog meg megadja az alapot az EU vezetésének, hogy megszabjon dolgokat, a tagok felé!

Egyszóval, aki itt fenyeget- az nem más mint Kövér- Orbán és főcsapata... lásd a választások befolyásolását – mint Salgótarjánban is! - ha nem rájuk adják a szavazatukat a választók, akkor nincs pénz! És megsértődik ez a jellemes ember kövéren, ha az EU belengeti a pénz-elvonást? Milyen erkölcsi és jogi alapja van Kövérnek másokat fenyegetni?

 

Ámen

 

Ám hogy feltámadt a remény veled...

Ó Uram!

míg élsz üdv neked és tisztelet érte-

de hogy legyek itt jó és igaz fiad

kedvvel és egyedül élve ha imám is zsenge?

Van drótkerítés és megerősítve...

Ámen így rá jön-e?

Miért kérded tőlem

hogy jó-e ide visszatérnem

- „e változatlan tájra mely kegyetlen

ridegséggel hasonlít s mér meg egyre

ahol csak emlék és múlt terem” s amelyben

nincs új szó

mert idézni tud csak?

Válaszom: nem! – (szőke)

 

2016. 02. 19.

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 146
Tegnapi: 202
Heti: 527
Havi: 4 137
Össz.: 431 586

Látogatottság növelés
Oldal: cselédszoba... Ámen
RE - FLEXI - OK - © 2008 - 2019 - reflexiok.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »