RE - FLEXI - OK

"Ágyúval verébre?!"

Köpködés okán...

Felbújtó, minden-lében- kanál politikus által (Gaudi) felhergelt közönségéből, egy eszét vesztett rikácsoló agyalágyult ki- ott „állattá” lett s elkövetett, egy magyar származású külföldi politikussal szemben, egy tettleges becsületsértést, azzal, hogy leköpte! Lehet rosszul tudom, de a törvény az ilyen cselekményt büntetni rendeli... pláne, hogy a garázdaság is megvalósult!
Nagy a felelőssége a felbújtónak (súllyozottan is), hiszen képviselő volt (még pár-órával azelött). Lehet-e ilyen politikai kultúrát megengedni elterjedni? A veszély óriási!
Homloktól fölfelé – ha ember valaki – akkor gondolkodó lény és mérlegel, mert tettéért felelős! Valószínű, hogy abban a pillanatban az uszítás hatása alatt követte el tettét a „satrafa”. Mindegy ki az áldozat ilyenkor, ha elment az ész, vagy mocsok és zűrzavar „kormozza” - a látó szemlélet visszfényét feledve, rosszkedvén és nyűgösségén túl az idegekben bujkáló ellenségesség jön felszínre...! Köpött, rikácsolt, hazaárulózott! A rendőr „jósága” a gyorstalpaló kiképzés eredménye (az csak a traffipax-kezelői bizonyitványt biztosította) s jogával élni nem tud (bezzeg, ha vétlenekről van szó, mint Mécs esetében), következésképpen intézkedni sem, hiszen nem tudja mit kell tennie egy váratlan eseménynél (parancsra várnak)- a tettek indokát sem képesek felismerni! Általános gyakorlata!
A párt, akihez tartozik a felbujtó- elhatárolódása ellenére is felelős, mint ahogy felelős azért is, hogy amár törvény által büntetett személyt javasolt egy magas méltóságra az országgyűlésben (a Fidesz farizeusi hozzáállásban domborított és megszavazta)! Itt mindegy is, hogy szkinhed volt vagy nem, mert ezt értelmezni sem tudom (talán bőrfejű, vagy huligán?), egy biztos ki büntetve volt nem kaphat helyet a tisztségeknél, de még képviselő sem lehetne nézetem szerint! Feszegeti a politika határait a Jobbik. Ez nem lehet a politikai kultúra része... már így is messzire mentek! Lesz még következménye ezeknek a cselekményeknek, mind külföldön, mind idehaza! Vagy így lesz tisztelete a magyarnak?

Vigyázz! Megcsal a sors
- bár ébredni sosem késő -
időd most levásott
hiába vagy vakmerő
        csak vakon hatolsz
hol a ravasz hatalom erőre tőr...
Nincs már szent semmi
bal-jobb villámait féljük szállni
minden komor - létem düh tépdesi
- vétkes ősöktől maradék-utódot (!)
Villámaival ver agyon bősz Jupiter
       - reményeim szegi – Csodálhatod! --(szőke)

2014. május 7.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 107
Tegnapi: 202
Heti: 488
Havi: 4 098
Össz.: 431 547

Látogatottság növelés
Oldal: Köpködés okán...
RE - FLEXI - OK - © 2008 - 2019 - reflexiok.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »