RE - FLEXI - OK

"Ágyúval verébre?!"

Mizériák...

„A gyűlöletbeszéd nem viselhető el, a tömeggyilkos diktatúráknak semmilyen relativizálása nem viselhető el, polgári jogi eszközökkel és büntető jogi eszközökkel szerintem csak a szélsőségek ellen kell fellépni és egyébként pedig a politikai elit egységes fellépését kívánják meg ezek az ügyek” – fogalmazott Gulyás.

Egységes fellépést sürgetne az MSZP-s Steiner Pál is, a holokauszt tagadás kérdésében azonban a jóval szigorúbb szabályozás híve. „Nem a szólásszabadság kérdése, hisz számos túlélőt, hozzátartozót és minden normálisan gondolkodó embert normálisan sért, ezért jogos az igény, hogy a büntetőjog eszközeivel fellépjen a magyar jogalkotás” – vélekedett Steiner.

Steiner Pál szerint az is kérdéses, hogy az új büntetőtörvénykönyv illeszkedik-e a nemzetközi szerződésekhez.

„A talpalávalót húzzák akaratukon kívül a szélsőjobboldalnak…” – utalt a Gulyás Gergely és Steiner Pál közötti nézetkülönbségekre az LMP-s Schiffer András. Az LMP társelnöke szerint a szocialisták és a kormánypárt is szándékosan tartják napirenden a kérdést.
„Gazdasági és társadalompolitikai mondanivaló híján a politikai osztály egyik részét remekül lehet heccelni és felemelni az adrenalin szintjét azzal, hogy fasiszta veszély van, a másik oldalon pedig ugyanezt pepitában. Lehet emelni az adrenalin szintet azzal, hogy kommunista veszély van” – mondta Schiffer.
...szerinte a büntető jog szankciói megfelelőek, csak nem politikai célokra kellene használni például a rendőrséget. (atv.hu)
Bizony- bizony Schiffernek igaza van... bár borzongató a téma, nyomasztó a hangulata, félelmetes, érzelmi tartalma megrendítő – de a nyugtalanság már itt felénk- belénk kúszik, mellen-ragad... és – nehogy sírás-rívás legyen a vége (!) -
A kritika eddig elfelejtette elmagyarázni, hogy a nyomasztó látomás már úgy hat ránk, mint mikor éjszakai álomból felriadva magunk sem tudjuk, hol vagyunk. Nyomasztó súlya, életeket megrokkantó- sorsokat bontó és hamis beállításaival már nagyon is újra-élő tétel – történelmi és társadalmi okai a múlt- és a jelen viszonylatában felismerhető:
életre boruló árnya hívja fel a figyelmünket arra, hogy nehéz, küzdelmes úton botorkálunk...

1998 óta se nem emberbarát se nem családbarát... egyáltalán semmilyen-barát- kormányok váltották egymást. Mégis a Fideszt kell kiemelni és negatívan, melldöngető álságos módon fényezik magukat, hogy a családokért mennyi mindent megtettek és tesznek- hazugság, mert csak toldoznak- foldoznak, normális és biztos dolgaik nincsenek. Az évek törvényváltozásaiban látszik munkájuk... ha kell hetente változtatják, hol jól (ami a véletlen műve), hol rosszabbul- (csak a tükör fényessége végett) - a napi történésekhez igazítva írják át a törvényeket... az alkotmányról nem is beszélhetek – az a szégyene, minden idők legnagyobb szégyene a Fidesz kormánynak (olyan mint a jó fazék, ami szép volt új korában, de már folt hátán folt rajta, a lyukak miatt – csorog itt, csorog ott - de megválni nem tudunk tőle, mert megszoktuk, így is funkcionál valahogy!)
Tehát, amit megemlíthetek- ez ügyben az pl. a családi-pótlék (befagyasztva időtlen és így értelmetlen), azután ott az öregségi-nyugdíj összege (a legkisebb) szintén alacsonyan tartva, de lehetne sorolni a szoc. ellátást, a közmunkai fizetést és egyáltalán a fizetéseket (már azokét, akik dolgoznak!) az országban. Európa szégyene vagyunk, de az EU szemet-huny (amit nem értek – s ezzel már én is ellenük lettem hangolva)!
Orbán munkálkodásával egyetért Brüsszel?! Az istenit...

Mesterházy vak-komondorozása, megint egy olyan ügy, hogy a lejárt lemezt újratölti- csakhogy és ők is, fényezhessék magukat! Nem a visszaélések kivizsgálását firtatja, hanem a magánügyekbe kutakodik... nézzen elébb magába! Közöd?

Román ügyek- Tőkés problémája... belügyek, beavatkozások mások dolgaiba! Kirakat és kirakat és Erdélyt, a székelyeket- autonómiát felhasználva keverik a szart itthonról a „hatalmasok” (törpeségük egyre nyilvánvalóbb)! Ez a külügyi munkánk... de fordítva már azonnal kikérjük magunknak, hogy beleszóljanak dolgainkba – és mégis a csodálkozás, ha Ponta nem tárgyal Orbánnal... furcsa még a probléma felvetés is. De így vagyunk mi mindennel, hiszen- ha kell a történelmet is meghamisítjuk és úgy, hogy mindenképp igazolva legyen azzal a mostani kormány politikája, és az abból származó kijelentései „igazsága”! Egyszerűen csak összeférhetetlenkedik a Fidesz... amit nem értek- de lehet csak egyéb- fontos dolgokról kívánja elirányítani a figyelmet! Román csillag visszavörösödése a fontos számunkra... több mint furcsa!

Kislétai videó....

„A Fidesz is megszólalt a videóügyben. Kocsis Máté, a párt kommunikációs igazgatója úgy nyilatkozott, hogy pártja megdöbbent. Véleménye szerint, ahogy a bajai videó esetében, most is több időre van szükség, hogy kiderüljön az igazság, de ha igazak a hírek, és ez is egy hamisított videó, akkor a baloldal pártjainál már komoly problémák vannak.”
No kedves Máté, a véleménynyilvánításhoz miért nem kell idő? - azzal azonnal kész a Fidesz! Ezen meg én döbbentem meg... vizsgálat még el sem kezdődött, de a kommunikációs akárkinél máris kész az ítélet! Szóval, hol az igazság? Nálad is komoly problémák vannak Barátom.

„A Fidesz több kérdésben is elszámoltatná Bajnai Gordont, az Együtt-PM pártszövetség vezetőjét. Ha pedig a kislétai videóról kiderül, hogy hamisított felvétel, akkor Bajnai Gordonnak újabb ügyben kell felelnie a kérdésekre . fűzte hozzá Kocsis Máté.”
...és feltételezésekre hagyatkozva, mondják- csak mondják a magukét... ez már betegség.
 A tanyasi támogatás a Fővárosban- egy cseppet sem zavaró tény? Foglalkozzatok, a mutyikkal inkább, a többi a bíróság dolga!
És itt a csattanó!
Persze- nehéz már jóhiszeműnek lenni, ha az úgynevezett „áldozat” is mellébeszél... és az ilyen -és hasonló rákent gyalázatból nehéz lesz kimászni – ez már a vég, és látszik, hogy a század legmocskosabb kampánya és választása elé nézünk. Számomra tisztább, ha nem is választok és távol maradok... én ezt a kérdést ilyetén lezártam!

Ördöggel az alku?
- hozzá sietnem nem kell -
visz, ha itt az idő,
        mint ki vesztette ép eszét el!
Közelébe jutni iszonyú -
nekem, amúgy sem örülhet
végzetem érdem, minő-
        égnek „áll” láng hevével...
Irgalom? - már kis pénzmagért a gyanú,
      - sokat sem keveset -
s nem lelnek fel a férgek, léttel-önző,
        „mozgó”-formát cserélt-
Múlt-nélküli jelenén ég - így rám a bú,
hogy széjjeldúl a ganéj-élvezet...
hogy múltjáért most fordul az idő-
        csapdái várnak mindenért--(szőke)

2013.11.26.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 111
Tegnapi: 202
Heti: 492
Havi: 4 102
Össz.: 431 551

Látogatottság növelés
Oldal: Mizériák...
RE - FLEXI - OK - © 2008 - 2019 - reflexiok.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »