RE - FLEXI - OK

"Ágyúval verébre?!"

 

 

Megjegyzés:

...főleg az oktatással kapcsolatos álszent okoskodásukkal már tényleg mindenkit idegesít. Ugyanakkor hozzátenném, hogy a mai kapitalizmusnak része egy csomó nagyvállalat, és kisebbek is, akik már teljesen másként gondolkodnak. Nemrégiben éppen a munkaadók szövetsége foglalt állást a magyar dolgozók béremelése mellett. Szerintem ilyen még a történelemben nem volt, mégis megtették (Agyon is lett hallgatva!).

Szóval, szerintem itt az a legnagyobb baj, hogy egy olyan elképzelt rendszert támogatnak a politikai vezetők piacgazdaság helyett, ami csak néhány fej fantazmagóriája, akik csalárd módon szert tettek egy egész ország irányítására (Talán gyerek korukban verték őket, vagy tudom is én.) A kapitalizmus pillanatnyilag olyan mikroprocesszorokat gyárt, amire mi 100 év múlva sem lennénk képesek, tervezik a Mars-utazást, ha nem lennének erkölcsi aggályaik a vallási vezetőknek, megismételhető lenne az emberek élete...

Ehhez képest nekünk sikerült újra felfedezni a feudalizmust. Mondjuk, ez nem olyan rossz, mehettünk volna visszább is... Ilyen dumákkal jönnek, mint: "A piaci verseny nem képes minden probléma megoldására..." - honnan tudják vajon? Volt itt valaha szabad piaci verseny? Nem, mert a megszületését megakadályozták jó magyar szokás szerint mindennek a szétlopásával, szétlopatásával. Igazából az összes állításukra igaz, hogy szót sem érdemel.

Sokszor hallom mostanság: " OV egy nagyon okos ember, de..." Okos ember ért valamihez. Jöjjön el vidékre, és szálljon vitába. Itt a kutyát nem érdekli a propaganda, ha már a vidéknél tartunk, úgy is mondhatnám, itt hagyománya van annak, hogy le se ... ják az ilyen mitugrászokat. Jönnek, plakátokat ragasztgatnak, mi meg komótosan leszaggatjuk este. Nem azért, mert ellenezzük, ahhoz meg kellene ütni azt a szintet, amit ellenezni érdemes, hanem azért, hogy ne legyen tele szeméttel a falu. (Mislix)

 

irigy időnk?

 

...tükröd a jelen- már más célokért időd

roham-vert érzése benned

- a múltak után féled jövőd?

...kurta időn kurta léttel- élvezettel

még nem

 

hát mérd rá a reményt ha lát még szemed

ha szikráit szórja is a sok

ígéretekben

- de miért mindig irigyen - akármi jött

és jönni fog

...bírod még szívvel? – (szőke)

 

2016. 02. 14.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 160
Tegnapi: 139
Heti: 661
Havi: 2 821
Össz.: 423 141

Látogatottság növelés
Oldal: irígy időnk?
RE - FLEXI - OK - © 2008 - 2018 - reflexiok.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »