RE - FLEXI - OK

"Ágyúval verébre?!"

Orbán és a rendcsinálás...

 

 

Lázár vakon mondta a magáét- nem mellőzve a hatalmi arroganciát, Rogán föl sem fogja, mi történik az országban- csak fújja a betanultakat...” Varga Mihály bőszen bólogatott, majd kijelentette: aki az adóhatóságot kritizálja, valójában az adócsaló cégek szószólója. Jó, hogy szólt, hisz eddig csak azt tudtuk - Boross Péter volt miniszterelnöktől -, hogy aki a kormányt bírálja, az az országot támadja.”

Aki ellenünk, az nincs velünk, aki velünk van az nincs ellenünk, aki nincs ellenünk az velünk van és így már a múltba visz, mint politikai megállapítás, amely az emberek viszonyára vonatkozott – volt honnan tanulniuk, hiszen Rákosi óta megy a szlogen, kicsi változtatással, de a lényege megmaradt!

Tehát már bírálni sem szabad, mert az, ki- teszi az országot támadja- következésképp ellenünk... aki jogi segítséget kér Brüsszeltől, az meg hazaáruló! Ja- hát komám, ehhez már kell a csavaros ész!

Tovább...

Türelemmel hallgatják a véleményeket a parlamentben és szarnak rá- legjobb esetben is kioktatnak, bárkit, ha az ellenzék felől munkájuk véleményezve van... (mondom én és látom- hallom is).

Selmeczi megszólalt és máris a gyomrom mordult... a pogácsa meg elmaradt? A szocialistákat hibáztatja, bár úgy lenne- visszatérne a hitem a baloldalba, de nem! - nem így volt (a tüntetésről beszélek, annak a szervezéséről és nem az- azt követő vandalizmusról) lássák be- a közbiztonság hagy még kívánni valót maga után, a szart kár másokra kenni... az a maguk sara (már mint a rendőrségé, illetve a parancsnokok helyzetfelismerési hibái miatt)! A „blabla” fölösleges! Tehetetlenségük eredménye, de az adó okán- majd jobb fizetséggel is tehetik a diktatúra védelmében, a hatalmi rendszerért, az önkényuralomért! Őriznek és védenek, meg

pénzt-beszednek... megjegyzem, mindegy is, hiszen nincs az az alkotmány, jogrendszer, társadalmi és politikai struktúra, amely kizárja, hogy egy országban felüsse a fejét az önkény. Persze fontos volna, ha átalakulna ez a tanárbácsis- kioktató politikai-rendszer is- bár a nép sejtjébe már beépült, hogy nem tűr el maga felett semmiféle önkényt... már- csak a politikusokra, képviselőinkre várunk, hogy kívánják, áhítsák a változást... egyenlőre a védekező reflex még várat magára! Jobb, ha tudják, a bizalom vészesen fogy...

 

Lézeng az akarat.

Süket és vak a lét...

élő-halott vagy -

együgyű tiszta ész!

Bizalmamat beléd vetem?

Egy szart...

a jóról jót mondanak,

a rosszról rosszat -

Jön a teljes malaszt?

Elönti szívem az új remény...

nincs kín, akármilyen kemény,

nincs gyász, akárhogy mar belém.

Mindenkinek így - az ész fölül!-- (szőke)

 

2014. 10. 28.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 105
Tegnapi: 295
Heti: 1 067
Havi: 4 677
Össz.: 432 126

Látogatottság növelés
Oldal: Orbán és a rendcsinálás...
RE - FLEXI - OK - © 2008 - 2019 - reflexiok.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »