RE - FLEXI - OK

"Ágyúval verébre?!"

 

 

MSZP újításai... Tóbiás a bal-fék!

 

S mit szólnál ha a régi láng

fellobbanna?

...nézd ki- azt gyújtogatja!

S a nép itt már hiába sír

a perc gyümölcsét- feltámadásig -

elnyeli megint egy sír 

...amit magának ásott meg

egy pártvezér

most- jutalom gyanánt – (szőke)

 

Hiller István két napja még azt mondta, hogy biztos nem lesz szoci érintettje az offshore botránynak. Közben a párton belül a legtöbben Boldvaira fogadtak. (Puch elvtársat, már bele se akarják keverni?).

És ki kaparta elő a salgótarjáni villából, ki rehabilitálta nemrég a Tocsik-botrányban érintett egykori pártpénztárnokot?

Az időzítés nagymestere, a lángelméjű stratéga: Tóbiás József MSZP-elnök!

Ahol ilyen pártvezető van, ott a Fidesznek fölösleges fizetnie Finkelsteint, a kommunikációs stáb csak kávézni jár be, meg röhögni.

Tóbiásék nemhogy takarítottak volna a pártban, inkább újrahasznosították a hulladékot. Boldvai hozta a formáját, és pikk-pakk újrateremtette a már-már feledésbe merülő visszataszító szoci imidzset.

Na- most már kereshetik önmagukat, a rájuk jellemző szocialista jegyeket... mert ami rájuk jellemző lett, azok nem szocialista jegyek- csak balekség a javából! Minek ide Tóbiás? Húzzon a picsába... ahogy Mesterházy is tette... szépítkezni az asszonyok dolga, az emberé – aki férfi – lehetne a munka. A jó munka! De... és látjuk!

Az ellenzékiek és a belső szolidaritás, kamu és velük most a szar megint! És- hogy Orbánék is érintettek... máris másodlagos lett, pedig... ám a szocik elbaszták a renomét, és Kovács is hiába szólalt meg. Fölösleges volt az a néhány értelmes szó, mert Tóbiásnál nehéz az értelmet keresni, megtalálni meg lehetetlen!

A demokratikus ellenzék legismertebbjeinek megélhetése még biztosított – és igyekeznek is ezt a szintet megtartani. Anyagi helyzetük nem sokkal rosszabb a kormányon lévő vezető hivatalnokokénál. A politikai rutin és kapcsolatrendszer maradékai megmaradtak.

Ugyanakkor az ellenzéki politikában dolgozó többségnek maradt a kiéheztetett ellenzéki lét: munkahelyi üldözéssel, közmunkával, feketelistával… Ők fizikailag is érzik a leszakadt hatmillió napi kínját.

Lasssan minden hitelüket elveszítik...

Hiába a legjobb program, ha a társadalom nem hisz az alkotóinak. Aki lát és nem csak hisz, elment az országból. Itt maradt másfél millió hívő és hatmillió tehetetlen, kiábrándult koldus. Ilyen mentális állapotban lévő társadalommal nem lehet értelmes jövőt építeni.

De ilyen MSZP-vel sem!

Ha az a látszata a politikának, hogy csupán színjáték, hatalomváltás esetén a lakosság továbbra se fog részt vállalni a demokratikus átalakulásban.

...s rendeleti kormányzásba torkollik az államirányítás. Ez pedig előbb- utóbb- a tömegek ellenállásába fog ütközni.

A Fidesz megint hátradőlve röhöghet... győznek és- ez már bizonyos! Elszállt az a kis remény is, amit megcsillantottak a népszavazással, hogy a boltzár feloldva legyen... a három igenlésről nem is beszélek már. Ha bejön is, több szavazójuk nem lesz még akkor sem, ha ez az akció győzelemmel-teljes lesz! Így biztos nem! Tóbiással végképp nem!

 

föl diadalra

 

Add meg a kezdő hangot

és nyisd szóra szád

- bár értelemre nem számítok

áruló lettél s kínra tárt -

dalold hát a magas „c-ét”

föl diadalra

elégő hittevőként” -

és mégis építed

fölénk- már te is az önkényt?

Ó mily rossz elrendezés! – (szőke)

 

2016. 04. 06.

folytatás: www.magam-emeszto.hupont.hu

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 64
Tegnapi: 295
Heti: 1 026
Havi: 4 636
Össz.: 432 085

Látogatottság növelés
Oldal: MSZP újításai... Tóbiás a bal-fék!
RE - FLEXI - OK - © 2008 - 2019 - reflexiok.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »