RE - FLEXI - OK

"Ágyúval verébre?!"

Orbán ezt „elszabta”...

 

 

 

„Az ügyészség indítványozta a Külgazdasági és Külügyminisztériumnál azoknak az intézkedéseknek a megtételét, amelyek az amerikai ideiglenes ügyvivő diplomáciai mentességének felfüggesztéséhez szükségesek.”

 

Most komolyan? - hiszik- vagy tudják is, hogy- mit miért csinálnak? Vagy egy vicc csupán?

 

Nem érthetem, hogy ilyen fokon és magas-szinteken miért nem térképezik fel előbb a lehetőségeiket? Csak úgy, bele a közepébe, ahogy Vida orbáni sugallatra azt képzeli - és az eredménye már megmosolyogtató, azok számára is, akik nem konyítanak a joghoz!

 

Aztán a választ is megadják azon-nyomban maguknak: „Ha Goodfriend mentelmi jogát az arra jogosult nem függeszti fel, az eljárást meg kell szüntetni. Az ügyvivő diplomáciai mentességét országa, az Egyesült Államok függesztheti fel...” másra mire gondoltak? - és az eredmény, hogy NEM! Nem lesz felfüggesztve, mert nemhogy nagy nyilvánosság előtt nem tett névemlítést Goodfriend, de még érdeksérelmet sem követett el, ami miatt nyomoznak... tudtommal Vida maga vallotta be, hogy érintett az ügyben. Tehát az ügy bukva! Meg egyébként is...

 

Orbáni sugallattal, ha nem is saját kardjába dőlt a nagy-Asszony, de hamvába fulladt megmozdulása... ja, hogy érdeke lett volna (mert nevetséges módon már be is árazta öt millióra), ez olyan freudi megközelítés- a szükségletnek szervi interoceptív érzékenysége tükröződésében, amúgy ösztönösen... merthogy az érzelem is a személyiség "tudati" élete, világnézetének beállítottságának részét jelenti, és annak morális ellenőrzése alá került... jaj, szegény lelkének!

 

Orbán megint bepróbálkozott, mert már ilyen habitusa... (amolyan lekezelően el is nézik majd neki, ha nem, akkor az már baj lesz... de annak levét már mi is isszuk).

 

Ha művész volna a lelkem, de nem az, akkor adhatna egy heurisztikus élményt a „ráébredés” lélektanával... ám így csak lélektani sajátossága domborodik ki, amely meglehetősen meddő a „kísérletben” - egyoldalú és túlzott a felfedezésben. Csak lejáratódik, hogy a jog „erőszakán” végzett, ahol még önmagát sem ismerhette meg, nemhogy a viszonyokban- akárcsak elképzeléseit is- hogy igazolva láthassák- milyen lelki sajátosságokból vizsgál.

 

Talán a kollégiumi társakkal kevesebb sört kellett volna (anno) „betolnia”!

 

 

 

Nekem még talány,

 

hogy nem tudja a jobb sem

 

– a bal mellett - mit is csinál.

 

E jelenben, hogy fölösleg lettem,

 

(egyedül most egymagamban

 

mint magamba-tört idegen), már

 

megrágott szavaimmal is félelemben...

 

-míg bennem nevetéssel a sírás-

 

hogy vétkük így- mint tárgyhoz leend

 

vezeklésre adott csonkaság,

 

e nyereséggel lett boldog egészen (!) – (szőke)

 

 

 

2014. 12. 22.

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 102
Tegnapi: 202
Heti: 483
Havi: 4 093
Össz.: 431 542

Látogatottság növelés
Oldal: Orbán ezt "elszabta"...
RE - FLEXI - OK - © 2008 - 2019 - reflexiok.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »