RE - FLEXI - OK

"Ágyúval verébre?!"

"újfasiszta diktátor"

 

„John McCain republikánus szenátor két indulatos felszólalásban is a jelölés elutasítására szólította fel kollégáit,"totálisan alkalmatlannak" nevezve a jelöltet arra, hogy Magyarországon legyen nagykövet, amely egy "nagyon fontos ország, ahol rossz dolgok történnek".

Lenne csak a magyarok helyébe, akkor miket mondana! De így is van „varázsa” a mondottaknak. A spontánsága, amiben a keresettségnek nyoma sem akad, csak úgy kiköpődött belőle az igazság!

 

„John McCain azt mondta: "nem vagyok ellene a politikai kinevezetteknek, mert tudom, hogy hogy játsszák ezt a játékot, de így állunk: egy nemzet annak a határára került, hogy feladja a szuverenitását egy újfasiszta diktátornak, aki ágyba bújik Vlagyimir Putyinnal és mi a Gazdagok és szépek (szappanopera) producerét küldjük nagykövetnek" - mondta a szenátor. Kovács Zoltán államtitkár erre a mondatra reagálva közölte azt, hogy nem a magyar miniszterelnökre utal.”

Ha Magyarországra küldenek valakit (mindegy, hogy nő vagy férfi a diplomata- nagykövet) és nőt, aki kedves, szép- van szíve és hangulata, annak érzelmi tartalmával együtt is... hát persze hogy félti, féltik „az újfasiszta diktátortól” – vajon eleget tud tenni az elvárásoknak?

Ám Goodfriend úr – az amerikai diplomáciai ügyek eddigi intézője- kitűnő hírnek nevezte, hogy Colleen Bellt szavazták meg az új budapesti amerikai nagykövetnek... ugyanakkor marad még és segíteni fogja, hogy beletanulhasson az „újmagyarba”!

Kovács meg tanuljon meg értelmezni. Egyébként önmagának is ellent mond, mikor is kijelenti: „a magyar diplomácia haladéktalanul felveszi a kapcsolatot John McCain amerikai szenátorral a budapesti amerikai nagykövet kinevezéséről szóló szenátusi szavazáskor tett kijelentéseivel kapcsolatban.” Na- most van kijelentés vagy nincs kijelentés?

Mert ha a kijelentés nem Orbánról szólt, akkor miért a hirtelen felbuzdulás, hogy épp a kijelentésre hivatkozva s annak okán vegyék fel a kapcsolatot John McCain-nel?

 

Bayer is üzent: „Az Elmebeteg Bűnöző fejekre lövetett akkoriban. És az egész nyugati világ kussolt.”

A Fidesz szervezte meg (mindenki tudja, de félnek kimondani még), hogy másként védekezni nem is lehetett – a rendőrség és a TV székház támadása okán...

Folytatva: „Most szétverik a kormánypárt székházát, a rendőrség pedig úgy teszi a dolgát, hogy egyetlen gazember sem sérül meg. Akkor hol is van a demokrácia, Goodfriend?”

Jézus! - és ki tudta mondani. Afelől sincs kétségem, hogy a provokátorok most is, itt is- Fidesz szervezéssel működtek közre... a rendőrség meg direkt-parancsra (felsőbb utasításra) nyitotta ki a már lezárt utcát, mintha akarták volna a rendbontást!

 

A káosz már a fejekben, az oroszok a spájzban... a „harc” beindult, igaz kicsit „sírósan”. De még sírósabbá válhat...

Egy pofon a „Déli Áramlat” okán most, majd jönnek a sallerok, a kokik, amit oly vehemensen már előtte kiosztott Orbánunk... és most csodálkozásuknak adnak hangot, hogy szembe kerültek a háborgó világgal? Férfiasabban kellene viselniük a következményeket! Vagy mondjanak le, mert a politika direkt nyelve, nem lehet az összevissza beszéd... amit, ahogy mostanság produkálnak tartalmakban, annak nincs már hitelessége, megfogható tények, érzések, kapcsolatok kuszaságában pláne – a keserűség terhe mellett nincs békesség-igény sem, sem engesztelődési vágy csak disszonáns formák! Hát! - most szar van!

 

Egyébként az azeriek sem biztos, hogy segítséggel lesznek, ott is volt sértődés legutóbb... most gáz van – vagy nincs? Tehát tározunk vagy tárazunk? Nem mindegy... ja- és a baltásért kapott pénz hová lett (az azeriek szerint fizettek a kiadásért)- kinél landolt az összeg?

 

Törvényt hozni a szabad rablásra (közpénzből kitömni a rokonságot), az nem olyan diktátori? Szóval hogy állunk a korrupcióval? Szarügy, igaz? Amit az ország 2/3-dával tesznek és éhbérrel fizetnek, az bizony neo- kicsinyt újfasisztás.

Látszat-eredménnyel dolgozni, hazugságra alapozni és átírni a statisztikát – ötletelve gazdálkodni és mindig a maguk javát nézni... ez volna a kormányzás? Csak ennyit tudnak? Magyarországon az élet holtponton áll. Minden tettük csak takargatója a múltnak, a jelen és jövő mulasztásainak! Nyomor, éhség, közmunka önbecslésül éhbérért (!) - ezek volnának a közös kapcsolatoknak és együttműködéseknek a legbeváltabb módjai... nos- erre lehet- kell mondani, hogy „újfasiszta diktátor”-i... ó, mily nemzeti!

 

Orbánra forró szerda vár.

Tüntetés követ tüntetést. Demonstráció lesz bányáért, korkedvezményes nyugdíjért, de már ideiglenes kormányt is akarnak.”

Ébresztő Orbán!

Ciki fideszesnek lenni

Látványosan lohad a lelkesedés. Nehéz őszinte mosollyal tapsolni ahhoz, hogy a magyar gyerekek harmada korgó gyomorral megy iskolába, míg a rongyrázó Fidesz-slepp eszelős luxusban tengeti az életét.”

 

Az én lelkem szelídebb a tiédnél,

ám ajtót már mutat neked...

küszöböt őrzik hű kutyáid még,

de rajta máris sötét jövő ígér

képtelen ajakkal, nem-higgadt ítélettel

az eltemetett erény,

- kinek szaván zagyvált a jelen

mégis hittel vesz el...

„hogy a beszéd és arc közt semmilyen

botránkozásra jó ok ne legyen,

s hogy aztán, ha a sötétből kilép,

magát viselhesse, ne szégyenét”? – (szőke)

 

2014. 12. 03.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 198
Tegnapi: 202
Heti: 579
Havi: 4 189
Össz.: 431 638

Látogatottság növelés
Oldal: "újfasiszta diktátor"
RE - FLEXI - OK - © 2008 - 2019 - reflexiok.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »