RE - FLEXI - OK

"Ágyúval verébre?!"

 

Pesszimizmus...?

 

 

Az MSZP mára már minden elv nélkül való, amolyan semmilyen párt! Velük szövetkezők csak lejáratódnak... mint egy színdarabban játsszák a szerepet, újítanak (mondják), mégis megrögzött szabályok szerint játszanak – ezért is képtelenek a középszerűség fölé emelkedni. Rájuk már nem lehet, de nem is szabad a voksot adni, ők nem a baloldal – önzők és mindenben csak az előnyt akarják.

A szabályokat lábbal tapossák, ha a DK és az Együtt PM velük szövetkezik, akkor nagy lesz a bukásuk. Bár jóllehet mindannyian azt az egyszerű kart dicsérjük a gépben, amely a hatások maximumát minimális erőkifejtéssel hozza létre, de egyetlen értelmes ember sem tagadhatja le, hogy ott, ahol több százezer összetett kar ugyanolyan kis erőbefektetéssel ugyanazt hozza létre, ott a hatások sokkal szebbek és nagyobbak lesznek. Ám – jelzem, ez esetben a különbözőség okán mégis az egyszerű kar tevékenységét látom eredményesebbnek, a törvények előnyeit is kihasználva és annak okán a saját szabadságukat - a választásban - lehet előnyükre fordítani, a szövetség az MSZP-vel csak fékezi a DK és az Együtt erejét... pláne, ahogy hazugságokkal tűzdelik meg az amúgy is érzékeny morális erényt.

Ugyanazt játsszák, amit a Fidesz, hogy ami igaz ma, az holnapra már nem igaz – hogy mi történt? - még nem tudni, de a spekuláció nem válik a javukra. Az MSZP-nek már nincs helye a társadalomban, mert nem szakítja bilincseit – csak elméletileg, de tetteiben inkább bilincsel, mint felszabadít – tehát az ellenkezőjét teszik annak amit mondanak (csak feltételezem, a színfalak mögött ők már kiegyeztek a Fidesszel).

Amúgyis, velük lehetetlen a továbbfejlődés, ugyanis az ember a szabadságon kívül mást is igényel – a helyzetek sokféleségét!

Még a legszabadabb ember a legfüggetlenebb is kevésbé fejlődik, ha egyforma, egyhangú helyzetben van – az egyoldalúság nem előny, de hátrány! A DK és az Együtt bátorságával hasson és méressenek meg az MSZP-től külön!

A mocskos szándék nem erény, a hazugság aláássa a pozitív célokat, az erkölcsöt, a kifejtett érveket... és mindent a korlátaiknak szentel- amelyekkel éppen tartózkodniuk kellett volna a megméretések alatt – nem a DK, és nem a Gyurcsány a hibás – nem is az Együtt PM, hanem az MSZP! Ezt véssék a kőkemény fejükbe a szocialisták.

Ha a DK és az Együtt szövetkeznek buknak, ha nem- legalább a tisztesség megmarad... de a bojkott lehetőségét még nem vetném el így sem (az okot megadta a Fidesz). A spekuláció jogait ne védjék... az MSZP-t sem másként, minthogy a képmutatást, az egyeduralmi rendszer látszatintézkedéseit, ideiglenes javítgatásokat, merev és nyílt kizsákmányolást akarja vissza sajátjaként a hatalommal. Sajnálom, de ez van...

Ugyanis az MSZP, a saját magáról való jó véleménye mellett, mindenki másnál feltételezi a szándék sandaságát, a rossz érzületet, miközben éppen hogy ők „gonoszulnak”!

 

Méltó-

jó-híremhez magamat már száműzettem.

Északról óvó,

s délnek ered,

esedezve felkever

e hírrel-mért érzet,

hol balsorsát zengi el a jelen.

S ez- az életem? Felelj és szánj meg.-- (szőke)

 

 2014. 08. 12.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 195
Tegnapi: 286
Heti: 862
Havi: 4 472
Össz.: 431 921

Látogatottság növelés
Oldal: Pesszimizmus...?
RE - FLEXI - OK - © 2008 - 2019 - reflexiok.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »