RE - FLEXI - OK

"Ágyúval verébre?!"

mszp-ről Deutsch stílusban...

Hogy milyen igaza van ennek a brüsszeli pléh-boynak: „Ez a mi borzalmas baloldalunk egyenesen úgy viselkedik, mintha meghekkelték volna őket.
Kezdődött a córesz azzal, hogy az agy- és konspirációs tudás túltengésben szenvedő szocik vértetű módon legyártattak egy, a fideszes választási csalást leleplező hamis videót, majd a "ki a legnagyobb balfasz?" verseny győzteseiként lebuktak és ezerrel jól magukra gyújtottak a házat.
(Lassan azért ezek a Mesterházy-boyok észrevehetnék, hogy botcsinálta (poszt)kommunisták, nem nagyon megy nekik a klasszikus "vádold meg az ellenfeledet azzal a disznósággal, amit te csinálsz" őskomcsi módszer.) S miközben Török Zsolt magyar csúcsot állított fel a hogyan csináljunk segget a szánkból versenyszámban az MSZP munkásmozgalmi szociális otthonában a Szépkorú Tagozat lágyan megpuccsolta BMX Attilát. (Ezeknek láthatóan ez a fixa ideájuk, ha nagy bajt éreznek, akkor a panoptikumból elővett figurákból kollektív vezetést csinálnak.)
Bajnai Együtt Gordon pártja mára leginkább egy erősen depresszív hangulatú, dzsenga rajongók szakköréhez hasonlít. (Azt hiszem, ma már világos, hogy úgy emberileg, mint művészileg NEM a Haza és Haladás Egyesület szakértelme szippantotta fel a Kendermag Egyesületet, hanem a Kendermag-Milla sodorta maga alá a HH-t.) Ez az egész Együtt2014-PM politikai cucc a valaha volt SZDSZ-ben is csupán, még az SZDSZ-eseket is rettentően idegesítő, szubkultúra volt.
És ebbe az egyre szürreálisabb "demokratikus ellenzéki" ködbe fülsiketítő hangerővel hörögte bele Feri, hogy az őszödi beszéd az ő krédója és remek, egyenest hibátlan kormányzati muri volt 2006 őszén a békés, ünneplő tömegbe lövetni.
Technikai KO.
Háromas leléptetés a piros sarokban.
Régen sajnáltam március 21-i díszszemléken megőszült nyugdíjas munkásőröket, párttitkárokból lett szomorkás milliárdosokat, gyűlölködő, intoleráns, tehetségtelen, de végtelenül hiú és pozícióéhes urbánus művészértelmiségieket, posztkommunista apparatcsikokat, "a szar is ízetlen" életérzéssel létező szabad bölcsész okoskákat, marxista áltudósokat és magyargyűlölő magyarokat.
De tényleg borzalmas érzés lehet, hogy a baloldal egyetlen esélye Biszku Béla maradt.”
Jót nevettem!

Ki- kivel...?
„Holnap a Fidesz kérésére nemet mond az LMP. „Ezzel a konkrét ároktői üggyel azt próbálják leplezni, hogy a rendőrség nem volt a helyzetmagaslatán, természetesen nem fogunk hozzájárulni, Rogán Antal pénteki megnyilvánulásait hallva az az érzésem, hogy a frakcióvezető esetleg megtébolyult, tehát úgy beállítani, ezt az egész döntés, hogy vagy velük van valaki vagy a gyilkosokkal az egészen alávaló ócska trükk” – mondta Schiffer.”
Rogán, amúgy is úgy viselkedik, mint egy gerinctelen... a saját korát túlnövő „magasba törő” egységében! Alkotmány módosítást nem akar esetleg?
„...a Fidesz ilyen sunyi módon próbálja áttolni a fehérorosz módszereket tükröző és azokat a tartalmi javaslatokat tükröző gondolatait” – fogalmazott az Együttes Szabó Tímea.”
Talán más országokat ez ügy kapcsán fölösleges sértegetni...
„Ebben a pillanatban nem akarok olyat mondani, ami a személyes álláspontom és nem a frakció álláspontja” – fogalmazott Gúr. Az mszp most is határozatlan- nincs egyenes válasz... ahogy szokás már!

...és innen-onnan...
„A magyar jogtörténelemben ismeretlen, hogy az ország korábbi miniszterelnökei, Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon a magyar állam ellen tanúskodjanak – mondta Budai Gyula, korábbi elszámoltatási kormánybiztos a Lánchíd Rádióban.”
De beteges... no- ha másért nem, hát az ilyen, és ehhez hasonló ügyek miatt szívesen látnám Orbánék bukását... kíváncsi lennék, hogy számolnának el az elkótyavetyélt százmilliárdokkal!

„Bajnai Gordonnak kételyei vannak afelől, hogy Gyurcsány Ferenc valóban a baloldal győzelmét tartja-e szem előtt, vagy csak azt, hogy a Demokratikus Koalíciót a parlamentbe juttassa a jövő évi választásokon - derül ki a Bajnai által az Origónak adott interjúból, amelyben a volt kormányfő kijelentette, hogy jövő ilyenkorra már miniszterelnök lesz.”
Te jó Ég! Mi a bánat motivál ilyen embereket. A társ Mesterházy és kizárólagos jogot formál a miniszterelnökségre! Előbb talán szerződést kellene bontaniuk...
Megjegyzésem: az életemet teszem rá (már leéltem), hogy egyik sem lesz 'elnök, mert győz a Fidesz (ami baj) – de tőlük jobb(még így is)! A szart, hogy ránk kényszerítették- már megszoktuk... no- és az erő Orbánnal van (rendőrsége, katonasága és magánhadserege a TEK! - ehhez jön a „katasztrófális-védelem” és a gárda, a polgárőrség mellett) A rend helyett mindent fenntartanak, mert- hogy őket látjuk, nem látjuk az élet szépségét törvényként elfogadó szemlélet jeleit, ami félelmet generál és a sunyiság maszkjával érvel- logika nélkül. Ha van is valami, az- az önmarcangolás- magánkörülményein... vagy egy cellában (az agyonverés tragédiájából, számomra mindmáig az elmúlás legmegrendítőbb látomása- miképpen és okán, ha a „parány”-térben és időben nagyobb helyet igényelne magának ott az ember, mint ami megilletné). Orbán politikáját, a jelen élmény és a múltból jövő emlék egybeszövődése alakítja, ettől olyan „izgalmas”! Mesterházy vagy akár Bajnai, mit nyújthat jobbat, ha a Fidesz irányítja, ha nyernének is? Orbán egyébként sem tud más modellt ajánlani, mit a sajátját!
Minden maradna, ahol van- és annyiban... a tapasztalat rideg számadása tudati-ellentétein. Váratlan élményünk sem lenne, amivel valami érzelmi visszahatás létre jöhetne... viszont a jelent és a régvoltat így is kifejezi ellentéteivel a gyakorlat... minek éreztetni (így is, úgy is) hogy ismét (mint mindig) átvertek, mint szart a palánkon.

…lelkembe- tükréig vájkál a jelen,
felsérti ismeret útjait,
hol végzetem
émelygős távolok horizontján ígéri nekem
a könnyű életet,
akkor földig miért tipor a most?— (szőke)

2013.11.11.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 263
Tegnapi: 286
Heti: 930
Havi: 4 540
Össz.: 431 989

Látogatottság növelés
Oldal: mszp-s ötlet
RE - FLEXI - OK - © 2008 - 2019 - reflexiok.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »