RE - FLEXI - OK

"Ágyúval verébre?!"

 

 

A nem létező Soros-terv!

Konzultálunk...

 

 

immár lovagként lovagol

a hatalom

minthogy e nemzet az igavonó-

lovak közül való

már örökül bitorolható

mint barom? – (szőke)

 

Csak azt lehet hülyének nézni, aki hülye!

Lám, így lehet az erő jelképeként „imádni” egy Vezért (keresztényi érzülettel).

Nem volt kérdés, hogy a Fidesz megint tarol. Tudtuk. Láttuk. Erény eltűnt velük.

Mindenható Vezérünk térdig járja lábát már értünk védelmünkben, ez könnyekig hatott a keresztény érzületekben – a materialista felfogás itt nem segít – mert a belső törvényszerűként értelmezett felfogásban, itt az isteni külső és erő, immár a természet immanens erejévé vált... a minőség nem számít, anyagi világban e jelenség okát nem vizsgálhatjuk, szellemi „szintjein” annál inkább.

Hogy kelhetne versenyre itt bárki, ha már jó előre megtisztított az út minden akadály előtt, és egyedülálló eszmei előfeltételként már ragállyá szabadult ránk Orbán eszmeisége, ami egy hatalmi filozófia feltámasztását jelenti itt, és annak gazdasági és politikai hatalmát az egész társadalom felett.

A népnek nem számít a sajátos úri erkölcs, miben átfürösztötték az „eszmét”

...de és amíg a szellemi képzet önállóságra meg nem változik, egyfajta tehetetlenségi erő jellemzi az embereket. Semmi radikális, csak birka-mód ontjuk magunkból a szót, bégetésnek-ható megismételhetetlenségén... vak, ösztönös erők hatására „akaratlanul” - benne, így az ember. Már rég nem az értelem, az ösztön uralkodik így.

Beeeee - „dejó” értékelem! Ó!

Akarunk még valamit - összefogással is?

Tenni kell érte, de nem „szájalással” (az okosságok ideje lejárt) - persze- hogy mindenki tetszése szerint dönthet... a kormány beavatkozását éppoly gyakran igénylik helytelenül, mint amilyen gyakran utasítják vissza helytelenül, aszerint, hogy- az egyes esetekben milyen érzelemmel bírnak, milyen azok általános iránya, hogy mennyire érdekeltek a dologban. Kétségek és teszetoszaságok mellett- következetességek nélkül, szabályok és elvek felügyeletében, a hatalom irányításával. Ennek meg mi értelme?

Ám, de jure felelősséggel tartoznak választóiknak, azokért ülnek ott, ahol vannak. Tehát, ha harc, akkor legyen harc! Egység és saját belátás sajátos voltából a célszerűség.

A duma nem kell...

Ha az MSZP lankadása ideglenes, akkor hajrá, ha tehetetlenségükből fakad, akkor vége... „nyavalygással” nem jutnak előbbre.

--------------------------

Orbán Viktortól egy velős megállapítás.

Átadott egy logisztikai központot Nyíregyházán, ahol többek között ezt mondta:

„Ma már a magyar állam nem lenne képes kiszolgálni tízmillió magyar ember kulturális-, szabadidős-, egészségügyi- vagy sportszükségleteit, ha nem lennének azok a családi kézben lévő vállalkozások, akik jelentős részt vállalnak át ezekből a feladatokból”.

Szép irány, de jó is?

..és a Soros-terv kapcsán...

...így tovább a nemzetbiztonsági- bizottsági ülésre, ahol a semmiről vitatkoztak képviselőink, minek soros támája Soros-terve, ami nem is létezik... vagy mégis?

- Németh Szilárd, a testület fideszes alelnöke úgy értékelt, hogy az ellenzék “politikai balhé és vircsaft műfaját alkalmazza” -

/.../

Ennek célja és mozgatórugója is Soros György tervének végrehajtása – mondta.

Ha jól működne az egészségügy, ha nem romlanának el a gépek sorban, akkor - csakis akkor - javasolnám neki vizsgáltassa meg magát – főleg agyát egy CT gépen!

Az ülésről elsőként távozó jobbikos Mirkóczki Ádám azt mondta: próbálta feszegetni a “Soros-terv” létét is.

Úgy vélekedett: az, hogy ki mit nyilatkozott, az nem egy terv része.

Ezért szerette volna megtudni a jelenlévő szolgálatoktól, meg tudják-e erősíteni létezik-e a Soros-terv”. Mirkóczki Ádám azt mondta, ebben a kérdésben nem lett okosabb.

Molnár Zsolt, a bizottság szocialista elnöke viszont azt mondta: az ülésen számára bebizonyosodott, hogy nincs “Soros-terv”, az csak a Fidesz PR-kommunikációjában létezik.

Az MSZP-s politikus azt is elmondta, hogy továbbra is kétely és sok megválaszolatlan kérdés van az azeri pénzek átvilágítása kapcsán.

Kijelentette: ha az Alkotmányvédelmi Hivatal nem tud egzakt tájékoztatást adni, ismét tényfeltáró vizsgálat indítását kezdeményezi az ügyben. (forrás: Huppa)

 

Szőke Emil:

tolakvó világ

 

Fényében az úr! - gőgös

lángoló arca a sámándobok előtt

perzseli szívét a ritmus mindig hatalmi vágyra

hadakkal a harc ízein vett erő

s nem szelídül rá az értelem sem

nem is higgad rá a ma

csak idetolakvó világa

mint zajverő

csak megbotránkozásra - iróniával csalva

gyanakodva szemekre és mozdulatokra nő --

 

2017. 10. 13.

 

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 100
Tegnapi: 202
Heti: 481
Havi: 4 091
Össz.: 431 540

Látogatottság növelés
Oldal: A nem létező Soros-terv!
RE - FLEXI - OK - © 2008 - 2019 - reflexiok.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »