RE - FLEXI - OK

"Ágyúval verébre?!"

Ákom-bákom...

Megújulhat minden panel... ettől még a rendszer az marad, ami... NAV botrány, prémiumosztás- hazugságok és mutyik elfedések és átfedések, csak az igazság hamis, és nem mindegy honnan is nézem, ha keresem... Istenesen is istentelen itt minden! És- ha már fokozni szeretnénk - és nem álságos pénzbeszedésre alkalmas tetteit nézzük a hatalomnak, akkor minden panel tetejére tessék napenergiát szolgáló berendezéseket építeni- az volna az igazi megtakarítás... így minden fordított és hamis! Bár szépnek szép! Hiába no- kell a kirakat!
Baj, baj hátán, hiába a tehetség, a szakma, a hozzáértés, ha kell, ha nem írni tanul a „nebuló” - a „jószándék” lám!- felülír mindent! Márhogy el ne feledkezzünk az anyagiakról (49 ezer a közmunkásnak) – ha tanul, így az érték (!) - műveljük őket és állítsuk csatasorba, nincs helyi érdek (csak egykaptafa), minden más álhír, ugyebár... egy-szóval nincs mire féltékenykednünk – mármint itt lenn – mert nem álhír a „modulrendszer”, így a külön érdek is sutba vele. Nehogy má' hiánnyal zárjon ez a nagy kiszámított költségirány, s mert EU-s pénzből van deficittel nem is végződhet. Tehát kanyarítjuk a betűket egymástól is elszigetelten, bár közös a sors, mégis széthullásra ítéltetett társadalmi „vonalvezetésben”, népies szónoklatokban (lásd: Tállai) – népies írni-tudásban, hogy módot adjunk- és kapjunk a szereplésre!
Keresztényi, mint látjuk... képviselve, bár az egyházadóval elmaradva (lehet már, ki is tagadva) – de érvényesülésre így bírva a szociális (demokratikus) elv. Már látjuk, hogy Orbán a keresztényi erkölcs nevében, értünk mindent megtesz..., van vidámság, szórakozunk is egymással, így múlatva az idő- mert beletartozik az életünkbe, a munkaalkalom megszerzése okán. Tehát Orbán „elitképzése” ilyetén társalkodó jellegű, közvetlen hangú, kedves modorú oktatókkal már bevált a módszer, hogy feledjük: kik is vagyunk egyáltalán.
Törekvés alsó-szintjéről egy modulrendszer (egymásra épülve elnyomásra)emel fel, hogy idővel saját lábán is tudjon járni, aki részt vesz az ákom-bákom előadásokon... hogy „kiokítva” már képes legyen önmagát is vezetni (egy lapátnyélre támaszkodva el ne essen), egységbe így forrni hitért, meggyőződésért (mit megmondanak előre) - helytállásra nevelve: mindnyájan egyért és egy mindnyájunkért szolidaritást vállalni tudjunk!

Ha már a kereszténységről, hitről és vallásról regélünk:
Egyik oldalon van a Teremtő az Ő két törvényével.
Első a szeretet törvénye. Isten azt mondta:
Végtelen szeretetemmel szeretlek benneteket, és azt kérem tőletek ti is szeressétek egymást ugyanígy.
A második a szabad akarat törvénye. Isten azt mondta:
A legnagyobb ajándékot, a szabad akaratot adtam nektek, hogy fejlődni és növekedni tudjatok, mert a gyermekeimnek tekintelek titeket. Ne vegyétek el az ajándékomat senkitől.
CSAK EZ A KÉT TÖRVÉNY LÉTEZIK AZ UNIVERZUMBAN, SEMMI MÁS! Minden egyéb csak mesterkedés és illúzió. Ugye "kedves" KDNP? (pökhendi, kioktató seggnyaló szarevők!)

Másik oldalon van a sötétség  (nálunk Orbán, apparátusával) - az Ő manipulációival - és gonosz dolgot cselekszik, mindegy, hogy mi az indítéka. Ez így van akár tudja, akár nem, akár elhiszi, akár nem.

Ahol Isten 2 törvényét megtartják, ott békesség, bőség, és jólét van.
Ahol megszegik, ott szenvedés, küszködés, szegénység és elnyomás.

Azok akik nem működnek együtt a sötétséggel, több dolgot is tehetnek. Az egyik, hogy tájékozódnak, felébrednek, és másokat is felébresztenek. A másik, hogy bizonyítékokat gyűjtenek. Ha Orbán uralma lejár, akkor szükséges lesz az elszámolás, még akkor is, ha ennek a számonkérésnek a szeretet és az igazság szellemében kell megtörténnie. Szükség lesz azokra a bizonyítékokra, amiket most lehet összegyűjteni.
Mindenkit kérek, hogy gyűjtse a bizonyítékokat, a gonosz tettekről, hazugságokról, és mindenről ami igazságtalan, mert az elkövetők úgyis tagadni fognak mindent, és megsemmisítenek minden bizonyítékot amit csak tudnak. Ha az Orbánt szolgálók látják, hogy gyűlnek ellenük a bizonyítékok, és érzik, hogy számon lesznek kérve, akkor már csupán ettől visszafogják magukat és kicsivel máris jobb lesz a világ.
Ennyit az üdvözítő malasztról! Csak akkor ismerheti fel valaki a valóságot, és láthat át a fátylon, amit a média nap mint nap ránk borít, ha az összképet nézi, és észreveszi, hogy a darabok hogyan illeszkednek egymáshoz.
A testi szabadságomat elvették, ha nem teszem azt amit parancsolnak, akkor erővel kényszerítenek, ez ellen fizikailag nem tudok védekezni. Viszont hiszek a szabadságban, hiszem azt, hogy az ember szelleme szabad, és ezt semmilyen fizikai hatalom nem képes elvenni. Hiszek abban, hogy a szellemi szabadságát csak akkor veszíti el az ember, ha önként lemond róla. Mindegy, hogy miért mond le valaki a szellemi szabadságáról, fizikai kényszer, fenyegetés, pszichológiai nyomás, vagy bármi más hatására, a lényeg, hogy neki önként kell lemondani, másként nem vehető el tőle.

Orbánék még játszanak velünk, mint macska az egérrel. Az emberek higgyék azt, hogy szabadok, hát játsszuk el nekik ezt a demokrácia nevű színdarabot, így nem fognak ellenkezni. De ettől még a valódi hatalom rabszolgának, sőt inkább hasznot hozó háziállatnak tekint minket, és úgy is bánik velünk- és kötelező „iskolába” járni, ahol engedelmes és szófogadó polgárt nevelnek belőlünk, és azt és úgy tanítanak, amit akarnak. Nem számít van-e gyakorlati haszna, és nem számít igaz-e...
„A magyar igazságszolgáltatás kemény a nincstelenekkel szemben, viszont kegyesebbnek mutatkozik a gazdagokkal szemben – kivéve, ha azok Orbán politikai ellenfelei.”
És épp ez a megrendítő – hibái és tévedései tudatában szomorkás-komoly játékain a kormánynak tettenérhető hibái sorakoznak... bűvészkedők az emberi élettel – könyörtelenek, nincsenek pozitív aspektusok, az iránya- a teljes megsemmisülés iránya. Értelmetlen rettegünk a semmibe, stadionok, mint egészségügyi intézményei már-már köznapi csodaként... lelkend rajta a katolikus erkölcsiesség! És pózokban tetszeleg (imádva saját szavait) a kormányfő. Közmunka meg emberszeretet- írni és olvasni tanít a nagy morális tisztesség (bár mindenki tudja, ebből felemelkedés nem lehet) - mégis inkább kényelmes megoldásain tengődik (ráterhelődik) a politika. Ám bárhogy is van, és bármiféle lehetséges választ iktatunk be, csak az emberi szenvedéssel szembesülhetünk... ami a legmegrendítőbb benne, Orbánékat gyönyörködteti!

Idegen, bókoló és fölösleges
párban, mint a tett
s a butaság a politikában,
mélyen- időlegesen
talán,
mert ha végleges
állapotában
a szárnyalás vágya-
ott bizony próbát tesz...
Ott a vér is fejbe tolul,
ha így állítanak egy  „trónus” elé,
amit ledöntött már az idő -
hajadonfőt nem adom a tiszteletet,
hogy szóljon és én cselekszem,
mert fogytán a becsület
ily soványan nem cselekszem,
de reménnyel mégis-
megadásul az időnek
várt a szó,
míg el nem hangzik
büszke-ívvel rá
még ha betört a nemzet gerince is--(szőke)

Választunk?
Ja! Az ellenzék is, mint a hatalom fényezi önmagát mind! Ostoba ellenzék... pofátlan hatalom! Nincs kit válasszunk, ezért ildomos volna a bojkott, de az orr akadály itt is, csak addig lát a magyar!
Vagy lássuk bennük az embert? A hatalomba tetszelgőt és a hatalomért így? - aki parádézik, páváskodik, feltűnésre vágyik? Szabadabb a viselkedés, feltűnő az öltözködés ott, míg itt lenn- nálunk a szenvedés iskoláját járjuk, kötelezően!
Választunk?
Szabadság és demokrácia! - ami már nincs is... bármily kedves, kívánatos és kecsegtető fogalom volt, ami sokat ígért- de keveset adott mégis! Azaz a múltból hozott módja itt: ahol, mint az állatból tör ki a ragadozó, ha vért szimatol, némely emberéből pedig, ha pénzt szimatol... unortodox szokásból felvállalt az érdekellentét, az egymás személyi tekintélyének lerontása, a marakodás a koncon – csupa üreskeretű egészségtelen versengésben.
Választunk? - és kit? Bojkott, ha nem akarod igazolni a jelen hatalmat a választásokkal! Tudatunkra mikor ébredünk és a saját kezünkbe mikor vesszük a hatalmat... sorsunk alakítását (jobbrafordulását) mástól már nem várhatjuk, tenni magunknak kell!2013. 12. 11.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 219
Tegnapi: 202
Heti: 600
Havi: 4 210
Össz.: 431 659

Látogatottság növelés
Oldal: Ákom-bákom...
RE - FLEXI - OK - © 2008 - 2019 - reflexiok.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »