RE - FLEXI - OK

"Ágyúval verébre?!"

Éhezés mint életforma?

 

 

„Amíg Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter 70 milliós villát "vesz fiának karácsonyra", vagy Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke "milliókért utazik külföldre szórakozni", addig több százezer gyermek fekszik le éhesen - folytatják. Hozzáteszik, hogy bár Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője szerint a gyermekéhezés "egy életforma", a PM meggyőződése, hogy a gyermekéhezés "Magyarország legnagyobb szégyene"

 

Lám a keresztényi érzület! Harrach: a „gyermekéhezés életforma” - Selmeczi meg a népjóléti intézkedésről beszélve - majd - tesz valamit a tányérba!

Rubovszky: nem lehet megélni 8-900 ezerből, de a nép nagy része éljen meg 47 ezerből, Orbán stadionokat épít az utókornak saját magasztalására, kitömi a barátokat és a rokonságot minden földi jóval, így „ad” a diktátori szerepnek... a másik épp a Balatonon talál egy be nem jelentett villát, a következő épp egy debreceni lakást lel föl, azután a Pasa basáskodik az V. kerületben... Jaktok itthon, hajók az Adrián, az egyik szállodával, a másik- csupa véletlenségből saját szigettel. Milliós szórakozások, több-tízmilliós vadászatok, és utazgatások. Teniszpálya nagyságú medencék. Stb. Hát!

 

Furcsa egy rendszer, az már biztos...

 

Harrach kijelentése a csúcsa, az alpári, önző- „kőbunkó-elit” gondolkodásának (mert gyerekek kapcsán, gyerekekről szólt)... s nem akadt egy „karakán” ellenzéki, aki a folyóson leköpte volna?

Igaza van az ifjúságnak: ezt a 25 évet ki kell dobni úgy, ahogy van... amelyik rendszer ilyen szemét elitet képes kitermelni, az nem való semmire. Korrupt gazember mind (kivétel kevés akad)... lásd, mint voltak- anno az olajügyek, kamionszám (százával) évekig utaztatva... a MÁV-nál a nem létező- mégis papíron befutott olajszerelvények a „rendezői” hatos-vágányra, az olajszőkítések, majd egységesítések után a fel nem lelhető – menet-közben megszűnő vállalkozások... milliárdok elsíbolása, hol saját zsebbe, hol ügyvédi testületbe „nyomva”, mint az „Ezredes” közösségénél is (a Láposi -féle 3 milliárd!?) ... ezek után a titkosítások - csakhogy kitermelődjön a felső úri kaszt - mostanság a trafik- és földmutyik... a nem követhető pályáztatások, az EU-s pénzek lenyúlásai a legkülönfélébb formákban, hogy legyen erős közép is.

...hazugságok a családok megsegítésében, a nyugdíjak megvédésében- az álságos rezsicsökkentéssel adott morzsák, a nesze semmi banki megsegítések, és a most hozott törvények-

hogy a gyerek, a család, a feleség is jól ki-legyenek stafírozva... szavam is elmegy! Mára már, az orbáni rezsimben követhetetlenek az elorzott, elsikkasztott, elsíbolt milliárdok. Jöhetnek a Hercegek, Grófok, Bárók?

 

A fenn ragyog, a lenn sötét súlya rajtam formázott,

hol sokk-hangjával egy kibontott lábnyom

erőből csinált rendjébe sorolt.

Bocs’- mondom: ez is véletlen volt…

a tettes megbocsátott — (szőke)

 

 

Isten (!) – áld-meg a magyart…

 

A nacionalizmus mint nemzeti érzékenység csak torzulásokat ad - ha a nemzetközi helyének keresése sem történt meg (vagy ehhez kellene a „keleti nyitás”?) - az orbáni függetlenség látjuk hová vezet?

E hazához új viszonyok kellenek – Európaiság - és állásfoglalás a hazafiságról, valamint a gazdasághoz, a társadalmi tényezőkhöz... nem lehet irreális felfogásokat kötelezővé tenni, mert az ország nem kirakat, amit kényre-kedvre rendezhetnek át önkényre.

Az egyenlőség utáni vágy mindenkiben megmaradt, ez a jövedelemkülönbségek lényeges csökkentésében, a fogyasztás iránti igényben, a munkafeltételekben, a jogegyenlőségben... stb., mert az orbáni érában a hierarchia és a magatartások torzulása s az eliti-érdek, már láttatta velünk- hová is juthat el ez az ország, ha maradnak. Leginkább a sehovába... „a politika erkölcs nélkül banditizmus”!

Civil mozgalmak:

...ezért a legfontosabb a biztonságérzet, hogy meglegyen a beilleszkedés, a mások elfogadása és az egyetértés a közösségekkel.

A tudatosság, immár bizonyítja a változtatásra való igény jogosságát!

Nekünk ne a Kerényi és az Orbán-féle kultúra mutasson utat, mert a közömbösség nem lehet jó irány, még csak lehetőség sem- itt is a természetes követelés kapjon helyet, nincs helye hamis hiteknek és giccsnek!

Nem kell az orbáni prezidenciális rendszer egy Lázár-féle kormányfővel – elég a haverizmusból! A Nép nyomorban tartása mint követelmény, ahol a fegyelem az éhség-korbácsával van megtartva. A kanász Orbán, a konda (a slepp) meg elkanászodott. Nem sorolom tovább, mert a gyomrom már nem bírja...

 

…merthogy a szegény öklét hiába rázza,

a hatalom tettét teljén magyarázza…

bár ne lenne maradása!

 

Gyengeségem erőt nem meríthet

így sem, úgy sem ma – ember-felett

a végzet s ott a tett , most vagy soha…

de csak arcom anyagát festi meg-

rászedtek e csalásban, így la'

ingemet már magamról haj! - hiába tépem,

dönthetek csak- megőrzöm emlékét a „nagynak”

vagy mindent feledek. Annak is ára van — (szőke)

 

 

2014. 12. 07.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 113
Tegnapi: 202
Heti: 494
Havi: 4 104
Össz.: 431 553

Látogatottság növelés
Oldal: Éhezés mint életforma?
RE - FLEXI - OK - © 2008 - 2019 - reflexiok.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »