RE - FLEXI - OK

"Ágyúval verébre?!"

 

Sorsdöntés...

 

 

„Ha panaszra okod van, az okot fontolgasd, ne a panaszt”!

 

Megjegyzés: Nem tudom mi az igazság, de ne az MSZP-re reagáljanak, hanem az orosz külügyminisztérium vádjaira. Ezek szerint " lehet hülye egy kormány", de ennyire? Az MSZP nem vádolt, csak kérdezni szeretne...

Fidesz szerint: "az MSZP csak saját politikai érdekeit nézi. Egy finoman szólva is bizonytalan hátterű honlapnak a magyar külügyminisztérium által hivatalosan cáfolt álhírei miatt már képes lenne a magyar országgyűlés tekintélyét és hazánkat is veszélyeztetni."

Olvasói vélemény:

„A Fidesz-frakció nem támogatja a nemzetbiztonsági és a bizottságok összevont ülésének összehívását egy álhír miatt – zárul a közlemény.

Ha már a tankokat egyik raktárból a másikba furikáztatják, mert ez egyik raktárban már épp hogy bepált a lyuk tankok csövén , hát akkor átviszik az ország másik felébe mert ott ezek szerint jobb a klíma. Annyi pénze van pont a honvédségnek (nekünk persze) hogy pénzt időt energiát nem kímélve azzal szórakozzanak, hogy egy sínpáron lökdössék fel alá a haditechnikát. Legyen szíves bemutatni a Fidesz azokat a dokumentumokat amik arról szólnak, hogy azok a bizonyos szerelvények egy bizonyos raktárból ennyi cuccot vittek a másik bizonyos raktárba. És ha ezzel megvannak, felélénkíthetnék az emlékezőképességüket a Grippen és a Kalasnyikov tender kapcsán. A többi maffiózó stiklit meg sem említettük, ami a honvédség berkein belül zajlottak. Voltak bőven ügyek. Nem hiszem, hogy ennyivel itt le lehet zárni ezt az ügyet narancsosok. Azon az állítólag oroszbarát portálon hiteles fényképek és hitelt érdemlő dokumentumok szerepelnek. Állítólag ócskavasként szerepel a motyó. Szóval kapaszkodjunk meg emberek! Ócskavas nagyhatalom lettünk! Magyarország jól teljesít, már megint. Mi itt a gond akkor? Amúgy meg nem hiszem, hogy az MSZP - nek kellene követelnie a vizsgálóbizottság felállítását, mert ugyanolyan szutyok banda, mint a Fidesz. Miért nem a felcsúti birodalom fogadja az ócskavasakat? Lehetne Orbán parádékat tartani akár az év minden napján. A békemenetesek vonulnának és véresre tapsolnák a tenyerüket.”

Ki fog derülni előbb-utóbb, hogy ki hazudik és ki nem! Amennyiben valóban most folyik a raktározás, akkor nagyon rossz az időpont, mert találgatásokra ad lehetőséget, mint tapasztalható. A kalocsai és a nyírteleki alakulatok is már régen megszűntek tudomásom szerint. ( Ezt csak zárójelben jegyeztem meg.)

És ami már a múlt, de megtörtént:

„Jugoszlávia 24 milliós ország volt, a polgárháborúban mégis az Antall kormány szállított számukra fegyvereket.. amit akkor persze bőszen tagadtak :)

És pont akkor hogy habzott a Fidesz szája: hogy gondolja a kormány azt hogy fegyvereket szállít Jugoszláviába. És most kussolnak mind szar a gazba.”

Orbán: "Képzeljék el Magyarországon, amikor a parlament beperelné a magyar miniszterelnököt hatáskörtúllépés miatt, és akkor a bíróság el is ítélné! Meddig tudnék én hivatalban maradni?"

A napokban feljelentést tett a DK, az Együtt-PM és az MSZP ismeretlen tettes ellen, hűtlen kezelés megalapozott gyanújával. (s akkor még nem volt a fegyverszállítás ügye napirenden)

Magyarország nem az USA. Még csak nem is Németország.

A parlamentben mamelukok ülnek. Az ügyészség nálunk nem a bűnt üldözi, hanem a kormány parancsait követi. A miniszterelnök pedig hivatalban marad.„

Jó szándékkal bármit elkövethetsz. Pokolra nem a tetted, szándékod juttat.

 

…hol tapsoncokkal

új-mítoszait élteti a most,

hol sorjáz izzadságszaga,

színt formáz az ok

meglopva titkunk, átkozva szeretetünk,

így “szabódva” meddő-magunkra csal

kétszerezett bűnünk:

a testtelen-eszme-

üstökös-farkától változtatott

új Megváltót teremt e Világnak (?)

- „gyönyörein” máris beláthatatlan kolonc--(szőke)

 

2014. 08. 17.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 163
Tegnapi: 202
Heti: 544
Havi: 4 154
Össz.: 431 603

Látogatottság növelés
Oldal: Sorsdöntés...
RE - FLEXI - OK - © 2008 - 2019 - reflexiok.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »