RE - FLEXI - OK

"Ágyúval verébre?!"

Akusztikám...

„Kócosfogú rémségnek nevezte Selmeczi Gabriellát Kéri László.”
Tisztelettel jegyzem meg, hogy ez így nem igaz! Ugyanis nem nevezte meg  a szőke „szépséget”, akire e jelzőt aggatta... hogy magára ismert Ö Lédysége – lehet véletlen, vagy a tükör nem hazudik szindróma – és így járt. Ne ágáljon, ha így van! Gyűlöletet, hogy ki kelt, azt tudjuk már régóta...
„Teljesen mindegy, hogy Szijjártó beszél, vagy az a kócosfogú rémség, az a szőke csaj, mindig elfelejtem a nevét, mindegy is, mert erre a rövid időre már nem tanulom meg, hogy hívják. De borzalmasak”- mondta egy MSZP-s fórumon Kéri László. A politológus, miután Selmeczi Gabriellára gúnyos megjegyzést tett, Mesterházy Attilát és Bajnai Gordont is kemény szavakkal bírálta. Kérit Szekeres Imre hívta meg az MSZP és az Együtt-PM szövetség közös jászapáti fórumára. „Nem tudom, mi történhetett a fórum előtt, hogy ilyen állapotba kerültek, hogy így kifröccsent belőlük a gyűlölet”- kommentálta a történteket a Fidesz szóvivője.”
Aki közszereplést vállal, az számoljon a kínos megfogalmazásokkal is... engem nem a „kócos” foga zavar, sokkal inkább a homloktól fölfelé tapasztalható gondolatai-kuszasága – „fölöslegein” sorra elveszti „...megint az oltó mámort, a perc gyönyörét, a nők izgalmas kábítószerét...” - mit hazudjunk szépnek? Valósága így is csak önzésből - elszemélyteleníti, elidegeníti „munkájától”, önmagától is, és embertársaitól...

Újabb jó hír a magyar gazdaságról: pörög az ipar!
Újabb hazug megvilágítása dolgainknak... így helyesebb – játék a számokkal, miközben az ország fele nyomorog és szó szerint. Úgynevezett érzelmi tartalmát közlik – bár ez is egy ügyetlen kifejezés, mert már többről van szó: léthelyzetekről és létkapcsolatokról (amit a hatalom nem lát!). Tragikumot hordozó politikai megnyilvánulás (bár a képsorok szépek), inkább kiszolgáltatottságot tükröz itt töndéri unortodoxiánk!

Hajléktalanok ügyében is a valótlanság... talán Strasbourg segíthet (!) - mert a Főváros vezetése csak kirakatot rendez- így szép minden (de így a szépnek örülni nem lehet!) - miközben embertársainknak nincs hova menniük. Jönnek a fagyok és emberhalál (mert az erősebb megöli a gyengébbet- értsd szó-szerint) – a moralitás gőgje miatt! Tarlós kifordult magából... és a Belügyminisztérium formakultúrája segítségével, az emberi együtt-nem-élésre, az emberi dolgok megítélésében nem ismer más erkölcsi alkuvást csak a magáét... így a fogalmak is összekuszálódtak (immár a köztudatban is), és az erkölcsi kategóriák, köztük az ember méltósága, értelmüket vesztik! A „Jobbik” társként az elesettek ellen szavazott (lám-csak, hogy kibújik a szög a zsákból). Itt magyarázó értelmet állítani nem lehet az értelmetlenség ellenében! A hatalmi politika egyenlő az erkölcstelenséggel, az embertelenséggel... íme- újra fáj az élet!


Torkomat szorítja a buzdulás
mának vére hatja,
hogy béke is intelemmel s nyomán
ezernyi gallya
„valamiképp mégis ambivalens
érzése bennünk: önsajnálkozás” (?)
és hála, (gyalázata végleges)
hogy széjjel, de mégis együtt immár
mind másnemű-anyagán
a legvégső csönd  maga-- (szőke)

2013.11.15.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 130
Tegnapi: 187
Heti: 1 529
Havi: 3 689
Össz.: 424 009

Látogatottság növelés
Oldal: Akusztikám...
RE - FLEXI - OK - © 2008 - 2018 - reflexiok.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »