RE - FLEXI - OK

"Ágyúval verébre?!"

Gyurcsány okán...

Bukott baloldal (mondja a „jobb”) - semmivel sem bukottabb, mint akik mondják és terjesztik, vagy adva egy esély az ilyen képalkotó fantáziának... bonyolult és érzelmi-akarati szövevény, erről nem lehet másként szólni csak tétován – hacsak nem akarjuk – épp szövevényességét – feláldozni a szavak racionális világosságának . Nyomokat hagyó (főleg a lélekben) az ilyen fellobbanás, amely kegyetlen megkülönböztetésre veszi az ellen-tábort... ellenükre még a sors is kegyetlen, mert fenyegetéssel komorlik felénk- ilyetén való vizuális, motorikus, akusztikus megnyilatkozásaiban a Fidesz csak magát járatja le.
Nincs más, mint hazugság a kormányzói oldalon (hogy erős megfogalmazást tegyek én is) – minden áll, csak a számokkal való játék az erős „mozgásélmény”.  Statisztika, ami mindig hazudik! Így fejlődtünk a szakadék mélyéig... velük, akik a bukott baloldalról beszélnek. Hivatalokban ostobák igazítanak el... jó fizetésért, maguk sem tudják miért ülnek ott- mintha meditálnának, megállt az idő. De a kioktatásban nagyok! Értelmezni a Fideszben senki nem tud, de hozzák a törvényeket nyakra-főre, használni – beilleszteni azt a mindennapi életbe nem tudják. Kioktat az, aki nem tudja értelmezni az ideiglenes tartózkodást, az állandó lakhely mellé csak tartózkodási helyet mond... adóssággal mossák össze a hitelt, holott az adósság, ha- már a bank behajtásra adta, vagy a NAV hajtja be adó módjára... mégis adósról beszélnek mindig (szerintem más a jogállás). Ezért a mindennapi élet pongyolaságát az állampolgárokon verik le. Káosz van a gyakorlatban, mert a fejekben sincs másként, de kormányoznak – minden hangulati velejáróval egyben a fölöttes énből keltik a módszert, mely a keletkezés pillanatában is már megfosztva értékeitől. A káosz ural mindent...
Hallgattam Mesterházy – hozzáteszem megdöbbenéssel, az arcból sehogy nem akar visszavenni, ezért a konklúzióm nem is lehet más, minthogy egy nagyképű senki! Hatalmat akar, főnököt játszik- mindenkinek diktáló őszintétlen „labdajátékos”! Isten őrizzen minket az ilyen embertől (pláne baloldalon). Rosszabb mint Orbán – ráadásul egy kígyó (kisiklik a fogásokból). Gyurcsány, hogy ezekkel mit akar fel nem foghatom! Nem lesz úgyse megállapodás, mint ahogy előtte sem volt – az előzetes tárgyalásokon.
Bajnai is ki lesz osztva Mesterházy által... ha tárgyalni akar az összefogásról, akkor ajánlatot tehet majd a 30%-ból, mert az mszp- várát nem adja fel, a 70% náluk marad! HATALOMÉHES SENKIK GYÜLEKEZETE LETT EZ A PÁRT. Szavazzanak rá a lelki-szegények... (!)

Gyurcsány kicsit habókos, kicsit naiv, de legalább őszinte (bármennyire is lejáratták az öszödi-beszéddel) – racionalista gondolkodó- az emberi dolgok megítélésében nem ismer erkölcsi megalkuvást, keresi az etikai normákat, az emberi együttélésből következő és az együtt élő emberekre legkedvezőbb törvényeket, s amit erkölcsi szabálynak ismer fel, ahhoz méltóságteljesen ragaszkodik! Ez a racionalista és morális szempont teszi őt alkalmassá a vezetésre (kár, hogy 2009-ben lemondott – ezzel most is sokan visszaélnek). Hasonló- emberként – mint minden útját járó nyugatbéli, és értelmet ad a jelennek, magyarázó értelmet állít az ösztönöket felszabadító értelmetlenség ellenében- az erkölcs szabályaira hivatkozva!
Ő az az ember, akinek mindig meglehet bocsátani tévedéseit, s egységet hozott létre – nem a sima rutin adta lehetőségében, az igazi: a szó- amit és ahogy egyénisége a tartalmon, a mondanivalón teljesedett- teljesedik ki. Mit tehetne még... bizalmat kapott és csak kérhetjük ne játssza el Mesterházyékkal... mert az mszp-nél a bizalom igencsak megfogyatkozott. Az élet teljesebb átélésére biztat (ezeket a szavakat és azok értelmét – tartalmi értékét -  Orbánék nem is ismerik) – ami jó benne, hogy öröm gyúl ki benne mikor beszél (érthető a legegyszerűbb embernek is) – érzést közvetít, hogy ki hallgatja is gazdagnak érzi magát „annyi elátkozás és elátkozottság után”. Remélem  (csak remélni tudom) Mesterházyék miatt nem áll félre!

Rémes valóság lett a csalhatatlan jelen,
ha kell, ha nem mindenki- mindenki ellen.
Terem és időm elfelejt-
rám-szorult- kínnal vett még ráérő idejében.
A hatalom gőgje szeszéllyel
világ-másításra beöltöztetett...
igénytelen
remekel koronát,
hogy lelkiismeretlen
fintorára telt, így viselni el engemet,
ki- már soha többé nem lubickol a boldogság-vizében — (szőke)

2014.01.07.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 201
Tegnapi: 202
Heti: 582
Havi: 4 192
Össz.: 431 641

Látogatottság növelés
Oldal: Gyurcsány okán...
RE - FLEXI - OK - © 2008 - 2019 - reflexiok.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »