RE - FLEXI - OK

"Ágyúval verébre?!"

 

 

Feldobva az alkotmánymódosítás!Koldus és Király már -

és egy ország porba hull itt

lásd büszke faját s tört szegényeit

halld hangját – jaját -

ha hű jellem él még- ha más nem is! – (szőke)

 

A Fidesz a jövő héten benyújtja az Országgyűlésnek alkotmánymódosító javaslatát, mely a terrorveszélyhelyzetre vonatkozó különleges jogrendről szól !

Az alaptörvény módosítására azért van szükség, hogy a katonaságot is bevethessék azokban az esetekben, amikor a jelentős és közvetlen terrorveszély elhárítására a rendőrségnek nincs elegendő ereje – magyarázta Gulyás. Hozzátette: reméli, hogy az ellenzéki frakciók is támogatják a módosítást „az ország biztonsága érdekében”.

 

Ez a legnagyobb gazemberség, ami létezik- létezett az újkori történelmünkben... ha ennek bedől az ellenzék, akkor nekik is és az országnak is vége. A katonaság eddig is- és ezután is bevethető volt és lesz mindig.

A többletfelhatalmazás csak Orbánnak kell Orbánért, a Várért, a hatalomért, a rendeleti kormányzásért és azért, hogy azt csinálhasson, amit csak akar, az országgal, annak népével és az ellenzékkel is.

Ha elfogadja és megszavazza az ellenzék az alkotmánymódosítást, lehet választás sem lesz, nincs rá szükség, mert Orbán egy személyben dönti el, hogy mit fog lépni a következő időszakban. Kilépünk az EU-ból (szinte bizonyosra vehető), ha már nem lesz támogatásunk, felülírja Paks II-t is és a terrorveszélyre hivatkozással megkurtítja, a még mindig fogyó szabadságunkat is- ezt a maradékot... ezerszer leírtuk már, hogy milyen szabályozással élhet akkor, ha az országgyűléstől megkapja a többletfelhatalmazást.

Erre most nem is térnék ki... eddig is tették azokat, csak ellenünkre és nem védelmünkre. Orbán nem az országát védi, hanem saját kikényszerített jogait félti, a harácsolást még nagyobb hatalommal akarja párosítani (hogy legyen egyszemélyi ekként minden döntés), a korrupció fennmaradásáért küzd, és hogy mindezekért ne is legyen elszámoltatás!

Ugye mi nem ezt akarjuk?

Igen, a nép- nem ezt akarja, ne korlátozzák tovább a még kevés megmaradt szabadságunkat... Orbánék minden cselekedetükhöz legitimitást akarnak – a nép ezt nem adhatja meg!

Fel kell vegyük a kesztyűt!

Most egy rossz szó is elég lesz, hogy bosszút álljanak mindenkin, akik nem velük voltak, vannak – ne hagyjuk... ne hagyjátok, hogy a megfélemlítés eszközével tovább élhessenek, ne dőljünk be a hamis szavaknak!

Ellenzékiek- ellenzék legyetek erősek, legalább most, mert az egész ország sorsa a kezetekben van.

Ne legyen széthúzás...

Senki ne legyen megvehető. Kérem, kérlek benneteket, mert nemhogy elszámoltatás nem lesz, hanem végünk lesz végleg! A „Jobbik”, az MSZP, a DK, a kis-pártok is most legyetek megértéssel- legalább ebben!

Tegyétek félre az ellenkezést és ne szavazzátok meg a többletfelhatalmazást!!!

A Fidesz úgy fog hatni- majd rátok, hogy- ha baj lesz, azért az ellenzék lesz a felelős, mert nem akarják/akarták a módosítást!

Ne dőljetek be, a nép tudja, hogy a szabadságunkért teszitek, (és- ha tanultatok az elmúlt "nyolcévezésből",.. mert ebből él Orbán, hogy a felelősséget mindig másokra hárítja)!

Le a Fidesszel!!!

 

mérgező szó

 

Mond mi ad erőt?

.mert belemerülnék boldogan -

kortyolgatnám mint a bort

hol az anyag

zenéje a szó

ha törvényesül mint test

a termetre

 

- önmagából önmagára

megszerkesztve -

 

ám szégyenkező

ős-idő

karmos-idejéből fakadó

sok

mérgező szó

lelt most

helyre

- az előre megformáltakat adja

rávonva szolgai jelene -

hogy

értelmet

most se keress benne – (szőke)

 

2016. 04. 24.

 

 folytatás: www.magam-emeszto.hupont.hu

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 107
Tegnapi: 202
Heti: 488
Havi: 4 098
Össz.: 431 547

Látogatottság növelés
Oldal: Feldobva az alkotmánymódosítás!
RE - FLEXI - OK - © 2008 - 2019 - reflexiok.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »