RE - FLEXI - OK

"Ágyúval verébre?!"

 

 

Félelemre hajt Orbán...

 

...már bukfencet hány a tehetség

elűzni kész lelked minden fellegét -

egy-szuszra lész' komédiás – ha úgy hozza a szükség – (szőke)

 

Kedvenc minősítésük a magyar miniszterelnökről, hogy autoritárius, autokrata, sőt diktatórikus módon gyakorolja a hatalmat, majd miután ezt megállapítják elégedetten gratulálnak maguknak, hogy jól megmondták a véleményüket... ennyi volna? - ettől még az ejnye-bejnye is több!

----------------

Érdekes Orbán reakciója- az idő haladtával egy róka ravasz sunyiságát bírja, minden lepereg róla... vastag a bőr (!) - támad oda is, ahonnan nem érte semmi dehonesztáló – ellenzéken fogást keres, és láncos kutyái meg is találják azt... elindítanak eljárásokat, és szopatnak ezerrel.

Soros ellen is megtettek mindent – Brüsszel ellen is

- megmondják a magukét – miközben új szervezeteket hoznak létre, ahonnan láthatatlanul eltüntetik a pénzt. És még ők sértődnek meg a felvetéseken!

Ki lenne itt a vallásgyalázó - aki rózsafüzérrel végzi az ördögűzést, és/vagy az aki keresztényinek mondja magát, de erre hivatkozással, úgy viselkedik mint egy piti tolvaj (hazudik, lop, csal és egy országot bitorol)? Esetleg az, aki megmondja véleményét mindezekről?

Orbán és családja több-száz-milliárd forintot söpört be magának (kb. 500 milliárdról szól a mese), Mészáros vagyonkezelő és pénztárosa Orbánnak (és van még ilyenekből több), csak apanázst kap (igaz, abból szépen éldegélhet – el van magának!) Én meg szidom magamban az Istent, hogy a kurva szentségét ennek a világnak, a gyerekem tandíját sem tudom befizetni... ennyire vetett vissza a beiskolázás, hogy hónapról-hónapra szenvedhetek.

A pártok közben színészkednek, a kicsik még hiszik a jót és maguk fontosságában bíznak, ám a nagyok színháza rombolásra kész, mert a háttérben kiegyeznek a hatalommal. A nép így lett és lesz megvezetve mindig. Ügyüknek mégis meg tudnak nyerni komoly embereket, pld. mint Mellár T.-t is.

A „Jobbik” feljelenti Sorost

– és mit várnak? - hogy az Orbánhoz hű szervezet, majd Orbánnal szemben hoz ítéletet? Ez is színház a javából

– senki nem hiheti, hogy itt bármi is kiderülhet más mint az, hogy Orbán harca igazságos! Soros-terv létezik, ha nem is!

Itt az ész már nem izzik, ám a sötétséget vágni lehet – kivezető út nincs!

A választási szabályok prdig nem lesznek megváltoztatva, igazságos hatalomrendszert elvárni nem lehet – a lehetősége az ellenzéknek mindössze egy piknik hangulat lehet!

Vizionálhatunk – minden dolog és minden eddigi ismeret (jogot is beleértve) Orbánnak hajtja a vizet – ő hatalmát erősítik, az összefogással is.

Győzelméhez vezet!

Akciózás itt minek?

Békés demonstrációval semmit el nem érhetnek!

Polgári engedetlenség nem lehetséges, ezt a jogszabályok nem engedik meg („A magyar jogrendszerben polgári engedetlenség nincsen.”– mondta Orbán)

- persze a feketét elnevezhetjük fehérnek is akár (ettől még keveset mondunk róla) - az önösség élménye lehet megtapasztalásul.

Igen, a következtetés érzelmi menetével az idegekben bujkáló ellenségesség már bosszankodásig gyengült. Ezekkel, a tétovázó szavazókat (a bizonytalanokat) meg nem szólítják, mert az ember sajátja, hogy a lét örömét szeretné magának bírni – ez a tábor csak növekedni fog, mert egyre többen hagyják el a pártokat. Bár – most nyűgös rosszkedvén van a nemzet!

A lét ilyetén nem édes – hanem érdes, ritmikája nem ünnepélyesen lejtő, hanem kakofóniás... diszharmonikus világa disszonáns formát talált – ez a formakultúra van szuggerálva az idegzetünkbe!

Lehet túl korán volt az „ébredés”, hogy mára csak megfáradt embereket látok? A szeretetteli fölényből a keserűség jön le - és ennyi! Orbán kilóra veszi meg a nyugdíjasokat

(az atv-n halottam éppen, hogy fáj nekik, ha bántják Orbánt, hiszen mindent megtesz, hogy jobb legyen... régen nagyon kevés volt a pénz – ma több, de gondolatilag addig nem jutnak már el, hogy annyit sem ér a több most mint régen a kevés!- talán a „fórum”-ban hangzott el)

- akiknek minden fillér számít, az most áldja! Ők és a külföldi szavazók elégségesek a Fidesz győzelméhez (ehhez még ott a törzsválasztó is) – még nem tudják, hogy ez az öröm törékeny! Immár képtelen feltételezés az ellenzéki pártok részéről a győzelem, ha nem fognak össze mind („Jobbikot” is beleértve), pláne békésen! Túlságosan naivak hitükben!

Az LMP ÉPP KIFAROL EGY KÖZÖS AKCIÓBÓL 23-án – EDDIG BÍZTAM BENNÜK és Szél B.-ben - már nem!!!

Sajnos ezt a pártot Schiffer kívülről irányítja még mindig – színházat csinált sikerrel! Nem csodálkoznék, ha Orbánnal szövetséget kötnének, amúgy suba alatt – és csak eljátsszák az ellenzéki szerepet!!! Megosztva ezzel is a szavazókat. Lényeg náluk nem más, minthogy a parlamentbe bejussanak – ez jön le!!!

 

Szőke Emil:

remény volna?

 

Istent hiába kérem – nem segíthet

talán - a lelkiszegényeknek

akiket minden jóval etetnek szavakkal

ha mégis a sok ígéret

valamit a kezébe pottyant - jaj szegény fejeknek

zavarodott máris a gondolat

- állnak készségesen nyakig a „latyakban”

vágyaikkal

telve epedve lesznek szentnek -

ámbár a remény Istenükben és gyomraikban láttat kedvet

így is mindig a veszni féltett régi utáni bánata ott kínnal

hogy hidegleléssel elegyített az érzet –

 

2017. 10. 13.

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 60
Tegnapi: 202
Heti: 441
Havi: 4 051
Össz.: 431 500

Látogatottság növelés
Oldal: Félelemre hajt Orbán...
RE - FLEXI - OK - © 2008 - 2019 - reflexiok.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »