RE - FLEXI - OK

"Ágyúval verébre?!"

 

Zűrzavar...

 

Zűrzavar van a fejekben, a pártoknál is, megy a harc a nagyobb szeletért a politikában. Látjuk és bőrünkön is érezzük, hogy bonyolódik, hogy zavarodik bele abbeli félelmükben a politika, hogy a másik megsérti az érdekeiket, vagy esetlen nézeteik ellen túl sokat vagy nem eleget mond a dolgokról. Szóval megy a kever kavar...

Az igazsággal senki nem tud szerencsét csinálni, ezért is, aki a szerencsére támaszkodik, annak forgandó volta miatt saját romlásába rohan. A látszat (hozzáteszem) hasznos lehet, de az ellenkezőjére is fel kell készülnünk... ámbár régóta a szándék csak szándék marad, csak ahogy a szél fúj úgy alakul hozzá a tett.

A Jobbik és a Fidesz immár az ukránoknál bomlaszt, persze a válasz erre is meglesz hamar – sokáig nem kell majd várni... példának: gáz van, meg gáz nincs - majd! Élelmiszer kivitel az oroszok felé korlátozva – látjuk az ellenválaszt mindenben, de nekünk „magyarkodni” kell mindenhol a világban, majd a néppel itatják a levét „eredményességüknek”!

Vajon mennyiben segítenek a kárpátaljai magyaroknak a “nem a magyarság háborúja” jelszavak és a tüntetés? Ami a Fidesz fejében megfogan, az a Jobbik nyelvével kimondva van...

A tett magyarságmentő volna? „Ebből magyar nemzeti viktimizációs politikát csinálni elképesztő ostobaság és felelőtlenség az ott lakókkal szemben.” És még aljas is a politikai tett, „amely nemzeti alapon próbál megosztani egy roppant vegyes vidéket saját és ki tudja még milyen politikai célból.”

Erdélyben is csak rontottak a székelyek helyzetén, majd itt sem másként, de itt a válasz hamar megjön – és az fájni is fog.

Ahogy Erdélyben mondják: evel a szép komédiával ne űzzék az esziket! Csak mett gelebógyi mind.

 

Békülni is kész vagyok,

lelkem mégis háborog,

picinyt- szégyelli a tegnapot,

merevség markolt minden napot...

Már magam vagyok érzésein

és sebeket okoz,

ott fog a gyűlöletek kínjain,

hol félelem-arcaival sem látni végeit

- sorsomat, mely földig tipor (!) — (szőke)

 

Az MSZP meg itthon bomlaszt... csak a maga valósága érdekli... az önkénykénnyé vált csekély játékára redukálódik, vélekedéseikkel különös érdekeiket képviselik. Képtelenek megjelenni a nép érdekében, hiszen ellenzéki társaikat is lebecsülik! Csinálnak valamit, ami csak csinált is marad. Általános akarat csak részben érvényesülhet, akkor a köz kiszolgálva, hogy lesz?

A szocialisták természetétől az Isten óvjon minket! Nagy dolgokat véghezvinni már nem tudnak, a köpönyeg jó kapitalistát mutat, s ezzel tenné törpévé a népet... ezért mindent beáldozott!

„Államosítani régen kommunista szokás volt, ma honvédelem!” Ez meg Orbán új útja, majd megint privatizálnak, az meg a jövőnk lesz – mindig aszerint, ahogy egyéni érdeke megkívánja az épp hatalmon lévőknek... erre ácsingózik az MSZP is?

Ahogy a Fidesz mondaná: „Határon túl élő, elszakított testvéreinket kebelünkre öleljük, határon belül sunnyogó áruló, aljas, magukat magyarnak álcázó liberáldomokratazsidóbérencuniónyalonckomcsi ellenségeinket szellemünk fényével porrá égetjük!”

Mit akarunk mi a nép itt? - mikor az igazság is azon rimánkodik, hogy a nép éljen meg kéregetésből... és nincs párt, ki élre álljon csak magáért mind! Igen, kéregetni az Uniótól...

 

2014. 08. 13.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 172
Tegnapi: 187
Heti: 1 571
Havi: 3 731
Össz.: 424 051

Látogatottság növelés
Oldal: Zűrzavar...
RE - FLEXI - OK - © 2008 - 2018 - reflexiok.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »