RE - FLEXI - OK

"Ágyúval verébre?!"

Nagy- arcok!

 

 

A tegnapi (a hétfői) tüntetés rendben és szépen lezajlott... jó volt nézni a sok embert (!) - és a rendőrség is tudta a dolgát- fegyelmezetten, ahogy kell!

 

A vasárnapiról megoszlanak a vélemények...

 

Bayer: „az internetadót azonnal el kell törölni. (…), mert hülyeség. Mert többet visz, mint hoz, és mert nincs semmi értelme. És mert néhány éve még mi is ezt mondtuk. Hát azért”.

Ebben egyetértünk...

a többivel – amit írtál komám, már megbocsáss (!) – még véletlenül sem osztom a véleményedet... ócska szavak és a stílus – mint az ember, aki leírta: „a HVG újságíróit rohadt kis pártmunkásoknak, aljas brezsnyevi pravdásoknak, a 444.hu szerzőit nemes egyszerűséggel idiótáknak nevezi”!

Ösztönös megnyilvánulás, ugyebár? Fraudi- valami sorsszerű rejlik benned: élvezet vagy kielégülés - amit nálad a kielégületlenség érzése szabályoz... de így?

„De a vandál állatok terrorjából most elég. Mi az, hogy egybites focihuligánok, kigyúrt, biliárdgolyó agyú „ultrák” együtt verik szét a Fidesz székházát lúdtalpas, kígyóvállú, ultraliberális gennyládákkal? És a rendőrség valami egészen hihetetlen szakszerűségről és türelemről tanúbizonyságot téve nem veri szét ezeket a nyomorultakat…” Első mondat oké, és ezzel mindenki egyet is ért, bár 2006-ban nem voltál ilyen finnyás... itt nem voltak „Molotov-koktélok”, kukagyújtogatások, rendőrök megdobálása, TV székház felgyújtása ugyebár? Az egész fővárost, akkor fölforgatták a „forradalmárok”, mert így neveztétek a rendbontókat- mert most ilyen nem volt, ezért tették a „dógot” a rendőrök, hogy... lezárták az utcát, majd kinyitották: tessék csak tessék, aztán sorfalat álltak, mikor már ott volt a baj... ennyi! - a többitől elzárkózik minden szervezet! Akik tették a helyén- nem- valót, azokat meg kell fogni (be is vitték őket) és büntetni rendeltetnek a törvény által. A tüntetés a Hősök-terén véget ért, a Himnusz eléneklése után!

 

Hergelni a törvénykezőket nem kell, valami sajátos „bayeri-jog” által, mit ugyanilyen sajátosan vindikál magának. Erős a fiú- látszik, hiszen megfenyegeti az amerikai képviseletet is: „miként kell bánni az amerikai diplomatákkal, ha elvetik a sulykot” (Lovas). „Ellátogatunk majd az amerikai nagykövetséghez is, hogy legyenek jó vágóképek a CNN esti híradójához. És hogy érezzétek ti is a törődést…” Ez egy kicsit beteges! Fraud úgy mondaná, hogy ösztönlény vagy, akiben ilyetén álcázva manifesztálódnak az elszólások. Ám érthető az érdek oldaláról! Életszükséglet, hogy fennmaradj... ugyanúgy a „büdös-bogár” Deutschnál is. Gyógyuljatok „homeopátia” módszerével: hasonlót hasonlóval!

 

Egyszóval, a hétfői tüntetés átírta a bayeri és a deutschi mondatokat - rendben és fegyelmezetten lezajlott. Himnusz eléneklése után a tüntetés véget ért itt is. Sokan voltak és – ha lehet minősíteni, szép is volt.

Viszont a kormány levonhatná a következtetéseket, rajtunk nevet a Világ (mármint rajtuk inkább) - a józan megfontolás lehetne már sajátjuk. Ugyanis, ha mindenképpen be-akarják vezetni az internetadót, akkor nem átkeresztelni kell (a gyerek attól gyerek marad), hanem legyen egy színt, amíg adómentes... pld: lemérni egy egyetemista vagy főiskolás „forgalmazását” és addig ingyenesnek kellene hagyni. Azon fölül a hétszáz már jöhet - felső plafonként - így a szegényebb réteg sem "szívná" meg, hogy a nagy egyenlősdiben a teher - ugyanakkora súllyal – rájuk háruljon, mint a gazdagabb rétegre... ám jobb volna mégis az ötlet elvetése mellett dönteni! A nagy-arcból visszavehetnének már a Fideszesek, mindent ezzel a néppel sem lehet megtenni. Álljon ki Orbán és gyakoroljon „kegyet” - vonja vissza az internetadót!

 

Vert kutyaként lapulva, zihálva,

ki- esélyt sem kap a mára...

fondor gyötör komolyabb

bajába – immár asztala, ágya

végrehajtó markába,

pecséttel rajta-

...a gazdagnak béke vagy,

szegénynek lelt- oltalom...

jámbor-léleknek vigasz ma?

Éljen Mária országa! – (szőke)

 

2014. 10. 29.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 67
Tegnapi: 202
Heti: 448
Havi: 4 058
Össz.: 431 507

Látogatottság növelés
Oldal: Nagy- arcok!
RE - FLEXI - OK - © 2008 - 2019 - reflexiok.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »