RE - FLEXI - OK

"Ágyúval verébre?!"

Miből?

„Mesterházy csökkenteni akarja a jobb sorsú és a szegény családból származó gyerekek közötti különbséget. Már 2014 őszétől tandíjmentességet ígér minden olyan érettségizőnek, aki "eléri a pontszámot". Nagy cél a gyermekéhezés megszüntetése, az MSZP vállalja, hogy a kormányzása "első évének végére" a mostani félmillióval szemben "nulla" gyermek fog éhezni.”

Nagy a szegénység, nem vétlen elszólás volt az a "Munkát és Kenyeret!", most Mesterházy is ezzel a jelszóval él. Hamis csúcsokon szónokló- tévelygő magányos vándor... gurunak hiszi magát és primitív kommunikációval kacsint ránk a legjáratottabb rítusán- koncentrált-köreiből tévedezve... ígér és törleszkedik. Az értelem itt is, mint náluk jellemzően már mindenhol – csak csirizzel ragasztható össze, közérthetőségében Isten nélkül ilyen kis remeklésekre telik. Máris könnyeim nedves viaszán átallátva- a sikamlós létre, vérem magasnyomásának apró lángjain máris az idétlenkedés szélmalomharcait karcolja elébem... már egyre jobban érzem egyedüllétemet négymilliónyi elvi-kérdés miatt, hol a meg-nem- értés és ostobaság csak ront, mert a szentségtörések száma nagy...

„Nagy a szegénység, mondja az elnök, és ebben igaza van. A felelősség egyedül Orbán Viktoré, ez kizárólag az ő bűne - így fogalmaz Mesterházy. Majd ezzel folytatja: "Az orbáni szabadságharcnak többmillió áldozata van, ezért mindennél nagyobb szükség van ma az MSZP-re."

Juj! Jaj! - vagy csak rájuk nincs szükség... könyökük már bütykös a sok egymás taszigálástól! „Ahol nem rég még békák kuruttyoltak, nádi rigó dalolt”, ma kiszáradt „sivataggá” lett országunk, és a dermesztő látványért épp a legnagyobb ellenzéki párt a felelős (semmittevésük, immár négy-évében) kétségek és kétségbeesések közepette- kihagyták a történelmi lehetőséget, mert- ha akkor (már az elején) ilyen elánnal dolgoztak volna , mint most szeretnének, már régen ők lennének hatalmon! Süket és vak – a tükrében magát szépítők (veszélyt nem vállalva fel sem vállalva) csak magukkal voltak elfoglalva, az ország és a nép dolgai helyett! Fiatalítás, arculatváltás, logoból lógó lett a „munkálkodás”-eredménye, hogy bennük már nem hiszek! Mégis, így is- kétségbeesetten is hiszek abban, hogy megváltható a világ (bár nagyon lehangoló)- és megváltható benne az ember!

"Az MSZP megújult. Olyan párt vagyunk, amely képes arra, hogy 2014-ben leváltsa Orbán Viktor bűnös rendszerét" - ez a felkonf a csapatkapitányi beszédhez. Színpadon Mesterházy Attila. A Fidesz visszaél a kétharmaddal, a "többség zsarnoksága zajlik Magyarországon", véli a pártelnök, ugyanis "Orbán erőszakos, háborúskodó, Európa-ellenes".

No- ez megy már 2010 áprilisa óta- jó hogy fölébredtek! Csalódás jön (velük) – kamura véve? Az egyén sikolyára eleve hangfogót szerel... előre tudott az érdektelenség – és „a bankók súlyától mind laposabb-lelkű maffiózó-réteg IQ-hiányától csillogó kacsalábattitűdje”! - egybevágóságig habitustól függően mosolytalan, de könnyet fakasztanak nálunk. Segélyt kérő próbálkozásaink forgószínpadán, a mindig újnak mutatókkal pördülünk a megmerevült lelkek képzeletbeli barlangjában, hol halomra hordjuk az illúziót... és hipnotikusok jóvoltából - falára - esélyeket rajzol fel az utókornak: kenyérteremtő akaratot és ígéretek fullasztó-indáin, visszaemlékezésekkel jövőt (mindig jobbat, ami már egyre rosszabb)! Ugyanis a hatalom jelenleg szocializálódik... a követők (mint az MSZP) kapitalizálódik. Meghiúsulás- ön-faképnél hagyás megcsalatással.

És íme, a nagy „párját-keresve-sem- találni-jobbat” tartja össze Európába épült kis-Hazámat!

„Mert Orbán Viktor erőszakos, mert Orbán Viktor háborúskodó, mert Orbán Viktor önkényes, mert Orbán Viktor Európa-ellenes.
Ma Magyarországon a kétharmaddal visszaélnek, és a többség zsarnoksága valósul meg a hétköznapokban.
Munkát és kenyeret adunk mindenkinek, ez a baloldal víziója.
Ezért nem fogadhatjuk el azt, hogy ma Magyarországon kilencszeres jövedelmi különbség a felső 10 százalék és az alsó 10 százalék között.
Mondom, hogyan viszi el a cuccait? Hogyan? Azt mondja, reklámszatyorban. Ez a mai Magyarország.
Garantálni fogjuk, hogy minden, pontszámot elért hallgató fiatal tandíjmentesen kezdhesse meg a tanulmányát.
A kormányzásunk első évének a végére megszüntetjük a gyermekéhezést Magyarországon, és nullára csökkentjük az éhező gyermekek számát.
Sokszor azok a férjek, akik leléptek, és otthagyták őket, még tisztességesen a tartásdíjat sem fizetik, mindenféle trükkel, machinációval csökkentik azt a pénzt, amit egyébként a saját gyerekükre kellene, hogy költsenek.
Még van egy fontos dolog – Gurmai Zitára nézek.
Mert ma már az egy teljesen megszokott dolog, hogy valakinek, egy fideszesnek megtetszik egy cég, odabattyog, és azt mondja, úgy hallottuk, hogy el akarod adni a cégednek a felét. Nem akarom eladni. De, de, el akarod adni. És hogy, hogy nem, a végén el is akarja adni az illető.
Csökkenteni fogjuk az adók számát, újraindítjuk a lefagyott hitelezést, ahogy mondtam, az uniós forrásoknál felgyorsítjuk ezeket a pályázatokat és a kifizetéseket.
Emellett ingyenes étkeztetést fogunk adni azoknak a nyugdíjasoknak, akik rászorulnak.
Mi azt mondanánk, hogy 200 milliárd stadionépítésre, ez a Fidesz; az MSZP bölcsődét, óvodát és tornatermet építene. Megvásárolta a kormány a MOL-részvényeket abból a pénzből, amit elloptak az emberektől.
Az ötödik, hogy erősíteni fogjuk az adózási fegyelmet, és visszaszorítjuk a korrupciót.
De azért vannak itt a teremben, akik emlékeznek talán még rá, hogy 1988-ban a MISZOT-ot Gyurcsány Ferenccel együtt szervezte Kövér László – zárójel bezárva.
Tisztelt Hölgyeim és Uraim, elég sok dolgunk lesz, mert ilyen tolvaj, hazug, csaló kormányt még nem látott Magyarország.
Ma a Szocialista Párt a legnagyobb, legszervezettebb, legerősebb ellenzéki párt, amely méltó kihívója ennek a bűnbandának.
Ez a párt új politikusgenerációval, új politikával és új programmal áll a magyar választók elé! Tanultunk a hibákból, másképpen fogjuk csinálni.
Éljen Magyarország! Hajrá MSZP!”

Ha mindezeknek hihetnék és velük a jövőhöz kapcsolódok máris, akkor csendben kérdem: miért asszisztáltak a parlamentben, immár lassan négy éve a 2/3-nak, hiszen tudták és tudják jelenlétük hiábavalóságát (!?)
Most Sátán Orbán, de szalonkodtak mikor szólhattak volna - vagy hallgattak mikor kiabálni kellett volna... és tenni valamit. Most megment Mesterházy a Sátántól, annak karmából, pokol bugyraiból... de folytatva Ő- a NAGY-AKÁRKI: földi halhatatlanságot csak én és az MSZP adhatok nektek!
Huncutkodik? - vagy tényleg ennyire nincs rálátása dolgainkra... nem hülyékkel párbeszédel, az értelem (ha vagyon nincs is) még ott csillog szemünkben és nem látja, nem hallja a sikolyokat- csak a betanult szavakat szajkózza: nyomor, éhezők- gyerekek és Munkát és Kenyeret! - ami igaz ugyan, de- és épp ezért hamis, mert könnyű sikert nem ígérhetsz (csak szóval semmit nem is ér)! Miért mindig önmagából merít (mert- amit mond) részigazságban is kizárólagos receptjeivel is egy kérdést hoz elő: MIBŐL? Szóval és tettekkel ne célozz mereven, mert „begörcsölsz” – még idő előtt lesz véged Barátom, ha nem koncentrálsz és fókuszálsz a megválaszolatlan kérdésekre... csupán a szándék és a cél irányít (?!) - „s ha úgy kell – mondta Kassák - fordítsátok érte fejtetőre a világot”! Vagy marad az ákom-bákom, ami tőletek  -kedves MSZP-sek – megszokott... (!)

Mesterházy, amíg „ős-erejével” nem bizonyítja a mindent túlnövő varázst, addig én, óh, mint korcs utód (vagy előd- az is korcsban) elutasítom az álszent polgári (így szocializált) prüdériát! Az örök süllyedést – az önjelölt minisztereket és elnököt, az  elheverő „óriásokat” - de a lelkem legmélyéről fölfelé igyekvő összefüggéseket addig - míg változás nem áll be – igyekszem jó bánásmódban részesíteni... de- hogy mi volt a bűnöm, és mi most- és miért kellett (és kell) tűrnöm a sok marcangoltatást még így sem derül ki - immár 25 éve - hogy dicső szájakba vettek és szaggattak ízeimre.

Már nem kívánom (mi több nem is akarom – ha így jobban tetszik) győzelmét ennek az ellenzéknek, hacsak nem a Mikulás előtt állok (!) „Az ország eléd toppan a dalból./ Frontok nyílnak minden utcasarkon a te fiad harcol./ Szabadságból szabják adósságod leplét./ Nem a szót vonják el csak a szavak lelkét.” (!) Hullani is már fölfelé szeretnék...

Könnyezem... megállok és nézek,
                                                  hogy miért nem látok?
Bizalomra már a hűség is veszett –
vagy fordítva egy mesét sző
                                     a képzelet -
Csak ne lenne hazugság - csak ne könnyeznék -
csak ne szednék adóját – csak kép ez (!) - álmos, minő
                                     a való...
gondolatom már az öreg temetőben foszlatja idejét
még bú nélkül -
örök-álom velem,
hogy világodból ki,
lehetne számításból hasznom könnyült-éjjelem--(szőke)

2013.10.19.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 226
Tegnapi: 139
Heti: 727
Havi: 2 887
Össz.: 423 207

Látogatottság növelés
Oldal: Miből...?
RE - FLEXI - OK - © 2008 - 2018 - reflexiok.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »