RE - FLEXI - OK

"Ágyúval verébre?!"

 

 

Orbán a gáncstalan...?

 

részlet:

 

és új vágy jött a régi vágyra

finoman

hol elbecstelenedtek...

Az ilyen érv sem győzne meg? – (szőke)

 

Be kéne fejezni a hisztériázást kvóta ügyben... 1294 ember idetelepítése lenne ekkora gond, vagy az, hogy ki- Orbán mellé áll, az támogatja az EU-ból való távozásunkat is? Mindegyik csak részigazság, bár a hajcihő háromszoros árát fizetjük meg mindezeknek, így is- hogy nem fogadtuk el az 1294 ember betelepítését. Az „elvi kérdés” súlyos anyagi is... hát emberek, ha nem gondolkozunk, ez az ország elveszik... majd az ipar kihúz a szarból bennünket- esetleg a mezőgazdaság műkörmösei?

Nem hinném, és már nem is hiszem a sikert, hazugságra építenek Orbánék, mert valaki beszólt ő uraságának az EU-ban, hogy nem szalonképes (!) - és az?

Büszkeségből az országot belökné a szakadékba? Megteszi meglássátok... a gazdasági- beruházásra ajánlott minősítés- a-szerinti felértékelés is csak büszkeségét legyezgetni lenne jó, ezért már képes a statisztikákat is átírni, meghamisítva számait. Az ország lakósságát meg az orránál fogva vezeti... mikor növünk fel végre?

Böllenkedni olyan jó dolog? - ez volna a szabadság?

Vannak megmozdulások, ámbár Gyurcsány is ott téved, hogy egy antidemokratikus hatalommal szemben nem lehet demokratikus módszerekkel küzdeni- ezért sok-mindenben nem is érthetünk egyet. Békés átmenet nem lesz, mert Orbán harcos retorikája és már tettei is- az igazi harc felé tolódnak el!

Ha nem figyelünk, ha nem vagyunk óvatosak a „Jobbikkal” összeszövetkezve mindent letarolnak, mint tarvágáskor a kukoricát csak a csuta-rész marad, némi csumával meghintve, hogy elfedje a bajt...

„Lehet összevissza beszélni arról, hogy a magyarok, a görögök vagy a lengyelek az EU sírásói, de az ő befolyásuk Európa jövőjét illetően vajmi keveset nyom a latba, a francia-német viszonyhoz mérten.”

Kell a rossz, megkapjuk- Orbánék épp ezt harcolják ki magunknak!

„A kommunizmus alatt törpejárásban közlekedtünk...” - mondta Orbán, teszem hozzá, most meg törpeként!

„Nincsenek kiszámítható távolságok a polgárosodás útján. Tíz évet már megtettünk, de nem tudjuk, hogy az a teljes út hányada. Most lehet cselekedni, most lehet alkotni, lehet bátornak lenni, menni előre, mert most épül, épülhet az, amit polgári Magyarországnak, nemzeti keresztény korszaknak gondolunk.”

...nesztek, a nesze semmi... és a kibújósdi itt!

Ebbe minden belefér -

„Európa országai egyre inkább ördögi körbe zárják magukat azáltal, hogy elkezdték lezárni határaikat a menedékkérők előtt"- közölte pénteken Nils Muiznieks, az Európa Tanács emberi jogi biztosa...

Orbánék már az elejétől úgy teszik, amiként, ezzel „megsértik az államközi szolidaritás és az emberi jog normáit"!

Orbán, aki egy tökös férfinak képzeli magát, nekiment Merkelnek és lepattant mint falról a labda! - népszerűsége nőtt a kancellárnak (nem is keveset) – Orbán meg, ha nem is lett egy senki- az EU-ban, de egy ugri-bugri bolhácska csak... aki csíp még ugyan, de némi vegyszerrel távol-tartható, hogy ne rontsa tovább Európa levegőjét.

Most itt a népszavazás... ami még mindig kérdéses, hogy az alkotmány miként írja elő és a bírósága, az AB- ha lesz beadvány (ellenzéki), miként dönt majd. Bevándorlás vagy menekültügyi -e a kérdés és kinek asztalán a döntés? Ezek még kérdések, amit Orbán csinál és ha sikerrel végig visz, ekként csak pénzkidobás. Mert ugye ebben az országban minden rendben van... a fél ország nyomorban, de legalábbis máról holnapra él... nekik megengedhető, hogy az adófizetők pénzével játszanak!

Mert fejlődésünk okán, Orbán- már egy polgári társadalmat épít (miközben: MAGYARORSZÁGON VISSZATÉRT A CSELÉDRENDSZER?), igaz mondva- mikorra gyakorlata, az még kérdéses, de a „putyini úton” halad tovább! Minden ellent kiirtana! - és egy „putyini társadalmat” fogadtat el, annak alkotmányával... majd! Igaz, az is, hogy addig sokszor lesz még átírva az. Szájer olyan jól megalkotta, miként a saláta már zöldségként tálalt... csak lapjaira-fonnyadtan már nem olyan kelendő! Megöntözzük egy kis lével és ünnepeljük! - parancsra!

 

szánalmam érted

 

mint a gödény

...és koccintva a pohár többször is

rád- érted -

...mégis mind kiderül

hogy e tett tetszik is némelyeknek

 

- mert semmibe nem kerül

de a haszonelv szerint- veled

inkább hoz nyereséget -

 

...vesztésre csak őreidtől áll e nép?

 

de a taps egyensúlya billent

mégis

mi szánalomra velem ég

...most jut eszembe- hála Istennek! – (szőke)

 

2016. 03. 02.

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 248
Tegnapi: 286
Heti: 915
Havi: 4 525
Össz.: 431 974

Látogatottság növelés
Oldal: Orbán a gáncstalan?
RE - FLEXI - OK - © 2008 - 2019 - reflexiok.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »