RE - FLEXI - OK

"Ágyúval verébre?!"

 

 

Kövér mágus szavai – kinek használ

 

...most siessen szépen haza -

hétköznap és szentünnepen

vidám utódainkkal

- hitvesünkkel sem tiltva -

isteneinkhez imát kiáltunk

nélküle is...

 

„A kommunizmus huszadik századi áldozatainak akkor nyújthatunk igazi elégtételt, ha a huszonegyedik században nem hagyjuk, hogy “új bőrbe vedlett régi fenevadaknak ismét áldozataivá váljunk”, ha nem hagyjuk, hogy Európát elvegyék az európai emberektől, idegen nyelvű, szokású és hitű emberek millióinak erőszakolt betelepítésével” – mondta Kövér László

Először is, ami nem igaz, az nem elégtétel- az hazugság- az 1300 fő befogadása nem milliókról szól... Európa nemzeteket foglal magában és nem Kövér és Orbán az egyedüli, aki dönthet... elégtétel mi? Máris többe került az adófizető állampolgároknak, az ügy körüli hajcihő, mint maga az ok elfogadása kerülhetett volna, böllenkedés nélkül. Úgy látszik, ez a kormány képtelen nagy szavak nélkül élni- az idegengyűlölet felszítása senkinek – még az áldozatoknak sem – elégtétel!

 

„Kövér László azt is mondta: nem szabad hagyni, hogy a nemzeteket megfosszák az államaiktól egy, ki tudja kik által kézben tartott brüsszeli helytartóságon keresztül irányított európai egyesült államok életre hívásával; és azt sem, hogy az emberektől elvegyék a hitüket, és kiforgassák a családi és nemzeti kötelékeikből, hazátlanná, gyökértelenné, kiszolgáltatottá téve őket.”

Ez már betegség, és kezeltetni kéne... hazátlanná, gyökértelenné a Fidesz teszi az embereket, azért- mert arra kényszerít mindenkit, hogy a jobb élet reményében kinn keressen boldogulást. Tudja ez az ember, hogy mit beszél? A nemzeti kötelékből senki- senkit nem forgat ki, azzal, hogy egységes, erős Európát akar, de megszokhattuk már, hogy jól forgatják a szavakat- leginkább ki – amiből mindig a fordítottja igaz.

 

Lehetne még idézni Kövértől... pl: “hogy olyan magyar államot építsünk, amely nem a külföldi érdekeket képviseli a magyarok között, hanem a magyar érdekeket külföldön; hogy olyan gazdaságot teremtsünk, amely nem mások által nyújtott uzsorahiteleken, hanem a magyarok értékteremtő munkáján alapul; hogy megerősítsük a magyarok önbizalmát és hitét, megerősítsük a magyar családokat és a nemzeti összetartozás érzését”

Unalmas már a szájukból a mindig-jövőbeni-kép (a majd ha)... hazudtak (most is), és lopnak (folyamatosan) és korruptak (magukért), statisztikákat hamisítanak és vagyunk, de leginkább áldozatnak - a Fidesz hatalmában zablára törve! Vétkeiket mindig mások nyakába varrják...

Olyan közösség az EU, ahol az  érdek közös és nem lehet idegen- hanem ugyanúgy magyar érdek is, gazdaságot – de semmilyent – nem teremtünk nélkülük, ezt már bizonyították eddigi munkájukkal elégszer a Fideszesek! A közmunka menyire értékteremtő? - vagy nem itt él? Szép és esztétikus terek, no és tiszták, de ebből egy állam sem él meg! Nem beszélve a megalázó bérekről, és aki ellen uszít most az EU-ban csupán 6-10-szeresek a bérek... közmunkás létminimum adná az önbizalmat? Az együvé-tartozásban van erő és ott az életszínvonal emelkedhet, ha egységében lesz a szemlélet és a gyakorlat vele... (mégha és leginkább egy európai egyesült államokban is)

Jaj- a nemzeti összetartozás érzése – a nyomorban? A picsába! Ki gondolta volna...

 

kinek használ?

 

Észrevétlen nő fejemre minden

a mindenek hatalma is felettem -

 

...mit használ már a hiú név

a származás

ha játékszerként itt

vet a szél jobbra- balra még?

 

Már nyugalom-láncaival is kelletlen

bukdácsol a zajló áradat

hol fényév az idő sora

s térmérték: galaktika”

 

- bosszúság rajtam és nekem

már teher...

itt bordám mind csikorog

és istenem egy sem -

 

hogy már lélekfalait veri az érzelem?

...hiába ébresztgetlek

hiába teszem -

önszeretet tüzén hatalmad

- lárma rajt és esztelen – (szőke)

 

2016. 02. 26.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 209
Tegnapi: 139
Heti: 710
Havi: 2 870
Össz.: 423 190

Látogatottság növelés
Oldal: Kövér mágus szavai – kinek használ
RE - FLEXI - OK - © 2008 - 2018 - reflexiok.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »