RE - FLEXI - OK

"Ágyúval verébre?!"

Bajban a „Jobbik”!

 

Így lettem egy vén szamár,

akiért úgyse kár...

érzem is itt végemet,

s a vágy? - jaj -

kedvtelen sírba tesz - (szőke)

Morvai kinyírja Vonát...

Nem csitul a felháborodás Vona Gábor körül, aki már sokadjára haragította magára a jobboldali radikálisokat.

A Jobbik pártelnökének legutóbbi bocsánatkérése teljesen kiakasztotta a korábban még Vona mellett állókat, akik enyhén szólva sem finomkodó kérdést intéztek az ellenzéki politikushoz.

Az EP képviselő szerint fel kellene szólítani Vona Gábort a jobbikosoknak, hogy vonja vissza kijelentéseit.

Kiemelte: „a Jobbik most azt mondja, Magyarország nem alkalmas arra, hogy megvédje magát a migrációtól, és azt hangoztatja, hogy a migráció kérdéseit megoldani csak globálisan lehet. Vagyis a Jobbik az ENSZ-szel és az unióval összefogva végrehajtaná a tervet, amely folytatná Európa tönkretételét, a folyamatos betelepítést.

Ha a Jobbik szivárványkoalícióra lép a migránspárti erőkkel, nem fognak tudni ellenállni az unió nyomásának” – tette hozzá.

----

Budaházy is nyilatkozott:

Megvan a véleménye a jelenlegi belpolitikai helyzetről és a választások előtti ellenzéki összefogásról is. Úgy látja, hogy “1990 óta ez a legjobb kormány, amely Magyarországon volt”. Kifejtette, hogy mindig hiányolta az állampolgárok bevonását a közügyekbe, de szerinte Orbán Viktor a nemzeti konzultációval ezt is bevezette. Hozzáfűzte, hogy sok mindent lehetne jobban csinálni, példaként pedig a 2006-os rendőrterror felelőseinek elmaradt elszámoltatását hozta.

Budaházyt a lehetséges Vona-Gyurcsány-összefogásról is kérdezték. Szerinte nagy hiba lenne a Jobbik részéről, ha összeállna Gyurcsánnyal. Mindenkit emlékeztetett arra, hogy Gyurcsány volt az, aki 2006-ban a tömegbe lövetett, a határon túli magyarok ellen uszított és máig uszít, valamint rászorította a társadalmat a devizahitelre, melynek köszönhetően a lakosság harmada csődbe ment. Kiemelte azt is, hogy az LMP-Momentum-tengellyel való összefogás sem megoldás. De a Jobbik semmiképp sem kerül kormányra 2018-ban.

----

Novák is kiosztotta a Jobbikos pártelnököt... Vona már szarban van!

A volt jobbikos országgyűlési képviselő saját közösségi oldalán írta meg a véleményét Vona Gábor viselkedéséről.

Novák Előd többek között így értékelte a jelenlegi, egyre inkább magyarellenes testtartást valló Jobbik és Vona Gábor helyzetét a Facebookon:

valóban nem kellett volna támadnia Vonának ezt a Lázár-megnyilatkozást, […] nemcsak elvtelenség, de öngól is a választás előtt, Orbán tényleg örülhet” – idézi a politikust a 888.hu.

Egy másik kommentben Vonára utalva kifejtette:

“annak [kellene kilépnie a Jobbikból], aki nem hű az Alapító Nyilatkozatunkhoz. Alapítson új pártot az, aki új utakra akar lépni! Én maradnék a réginél, mellyel már 21%-os eredményt elértünk az elvek-célok feladása nélkül is 2014-ben.”

-------

Más disznóságok a „Jobbik”-ból!:

Három újabb botrányos hangfelvétel került a PestiSrácok.hu birtokába, amelyeken a Jobbik második embere, Janiczak Dávid ózdi polgármester hogyan is beszél a nőkről, mikor azt gondolja, hogy nem hallja senki.

Döbbenetes hangfelvételeket szerzett a PestiSrácok.hu.

A felvételek a Jobbik alelnöke, Janiczak Dávid ózdi polgármester hallható, aki olyan stílusban beszél a nőkről, amilyet normális ember a kutyájával sem engedne meg magának. Ez is ékes bizonyítéka annak, hogy a Jobbikban szokás másképp megszólalni, mikor azt hiszik senki sem hallja őket. Az alelnök úr az első felvételen azért alázza porig (igaz, a háta mögött) egy támogatóját, mert nem néz ki szerinte elég jól.

A PS által közzétett második felvételen Janiczak egy neki írt szerelmes levélből idéz Almási Csaba jegyzőnek.

Ezúttal is egy neki nem tetsző hölgy került a terítékre, aki levelében szerelmet vallott neki és Janicsák ismét minősíthetetlen stílusban filozofál a nőkről. Persze, fontos tisztázni azt is egy ilyen beszélgetés során, hogy úgyse fogja senki „megdugni” az illető hölgyet, mert Janiczaknak nem tetszik.

A harmadik felvételen minősíthetetlenül trágárkodva anális közösüléssel fenyegeti meg a saját akkori kabinetfőnökét, Bézsenyi Bernadettet, ha elmond valamit egy bizonyos Alexának és Petinek.

------

Szervezett korrupció a „Jobbik”-nál.

“A Jobbik a Független Kisgazdapárt valamennyi költségét átvállalja, ha a kisgazda jelöltek visszalépnek a Jobbik javára”, erről megállapodás is született, és 13 kisgazda jelölt visszalépése a héten meg is történt – mondta a Fidesz képviselője.

A kormánypárt szerint az, hogy “a Jobbik Simicska pénzén vesztegeti és vásárolja meg a jelölteket és a pártokat”, nemcsak a választás rendje elleni bűncselekmény, hanem szervezett választási korrupcióról lehet szó a Jobbiknál. Ezért a Fidesz megteszi a szükséges jogi lépéseket – közölte Budai Gy.

-----

Az LMP sem maradhat ki.

Lassan már követni sem lehet, melyik ellenzéki párt, kivel szeretne együttműködni, az azonban biztos, az LMP miniszerelnök-jelöltje kifejezetten ajnározza Vona Gábort.

 Szél Bernadett elszólta magát bécsi lakossági fórumán.

A manapság már Gyurcsányékkal és a Jobbikkal is szövetkező zöldpárt társelnöke szombati, Bécsben tartott fórumán meglepő őszinteséggel ajnározta Simicska pártját, azt az ellenzék vezető erejének nevezte és Vonát is dicsérte – írja az Origo.

Végül is hónapok óta közös ponttá vált a két pártban Simicska személye: az oligarcha a Jobbikot zsebre vágta, az LMP-s Hadházy pedig lebukott, hogy a Simicska által szervezett titkos találkozókra jár Vonával.

Szél Bernadett azonban más érdekeset is mondott bécsi fórumán, hiszen kifejtette, hogy kérte Gyurcsányt, hogy ne a DK székházában, hanem semleges helyszínen legyen a találkozó, mert akkor Vona is elment volna.

Hát erről ennyit, hiába próbálja Vona elhitetni a közvéleménnyel, hogy nem feküdt le Gyurcsánynak, lépten-nyomon lebukik az ellenkezőjével – számol be az elszólásról a portál.

-----

Volt „Jobbik”-os lemondásra szólította fel Vonát.

Felhívta a figyelmet, hogy míg Vona Gábor előadásában utalt rá: a jobbikos politikusok “makulátlanok”, Szabó Ervin, a párt egyik Békés megyei képviselő-jelöltje ügyvédi tevékenysége során bűntettet követett el, miközben “magyarokat csicskáztató cigánybűnözőket védett. Mindezt dokumentumokkal tudja alátámasztani – tette hozzá Rubi Gergely.

Vona Gábor válaszában kijelentette: nem mond le.

Közölte: a hozzászóló a Jobbik minden kampányrendezvényét végigkíséri és megpróbálja megzavarni azokat, miközben “valamilyen furcsa ok miatt ilyenkor a Magyar Televízió is mindig megjelenik”.

A párt képviselő-jelöltjére vonatkozó vád kapcsán jelezte: hazugnak tartja ezt, de ettől függetlenül meg fogja vizsgálni és amennyiben kiderül, hogy tévedett, “tudja, mi a dolga”.

(forrás: lokál)

----------------------------------------------------------------------------------------

Hogy lesz ebből kormányzás?

...már látjuk sehogy. Senki nem tud megegyezni senkivel... nincs összefogás... nincs koalíció, nincs tolerancia, nincs empátia. Nincs már semmi!

...és a legújabb:

A baloldal sincs jobb helyzetben...

Az Alapjogokért Központ igazgatója szerint közjogi puccsra készül az ellenzék, mivel alaptörvény nélkül kormányozna, ha hatalomra kerülne a választások után.

Szánthó Miklós a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában csütörtökön azt mondta, hogy Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjének kijelentése – amely szerint nem tartaná be az alaptörvényt, anélkül kormányozna – nem egyszerű kampányelszólás, hanem súlyos állítás.

Szerinte ez azt jelenti, hogy az ellenzék jogon kívüli állapotba helyezné a közjogi rendszert.

Az esetleges kormányzásukkal pedig bármire mód nyílna az igazságszolgáltatás területén, ezért megkérdőjeleződne a bíróságok legitim működésének rendje is – mondta.

Azt fejtegette, hogy Karácsony Gergely Zugló polgármestereként és a választójogi rendszerben való részvétellel is az alaptörvényt használja, mert ennek segítségével tud a hatalom közelébe férkőzni, de ahogy hatalomra jut, kilép a rendszer keretei közül.

Karácsony Gergely az egész alaptörvényt kidobná az ablakon, mert amit mondott, az nemcsak az alapjog egyes részeit, hanem az egészét tagadja – jelentette ki Szánthó Miklós.

Azt mondta: az ellenzék régóta állítja, hogy a közjogi aktusok nem megfelelőek, nem igazságosak, valamint nem tartják be a demokratikus alapszabályokat és uniós értékeket.

Az Európai Unió és egyes civil szervezetek úgy vélik, Magyarországon nincs jogállamiság, és nem veszik figyelembe az idealisztikus alkotmányokat.

A folyóiratokban pedig arról írnak, hogy miként lehet egy alkotmányos dokumentumot nem alkotmánynak tekinteni. Azzal, hogy Karácsony Gergely nyíltan közjogi puccsot hirdetett meg, ezeknek a csúcspontjához érkeztünk el – fogalmazott az Alapjogokért Központ igazgatója. (forrás: lokál)

------

...és majd Bayer elintézi

Geri nem lesz miniszterelnök” – Bayer összerántja a Békemenetet, ha Karácsony nem esküszik fel az Alaptörvényre

MOST RÖGZÍTSÜNK VALAMIT. HA – ISTEN NE ADJA – ÚGY ALAKULNA, HOGY KARÁCSONY GERI LENNE A MINISZTERELNÖK-JELÖLT AZ ÁPRILIS 8-AI VÁLASZTÁST KÖVETŐEN, ÉS NEM TESZ ESKÜT AZ ALAPTÖRVÉNYRE, SEMMI GOND GYEREKEK. AKKOR A BÉKEMENTET ÖSSZERÁNTJUK, AZ ODAMEGYÜNK A PARLAMENT KÖRÉ. JÓ? AZT MEGLÁTJUK, MI LESZ. NÉZZÜK EGYMÁST, JÓ? DE, HOGY GERI NEM LESZ MINISZTERELNÖK, AZT MEGÍGÉREM”

(forrás: atv.hu)

Rónai Egon műsorvezető Karácsony március 15-i beszédének egyik félmondatára utalva ezt kérdezte:

Miniszterelnök-jelölt úr, hogyan lesz ön miniszterelnök, ha nem esküszik fel az Alaptörvényre? Anélkül, hogy esküt tegyen valaki, tudomáson szerint nem töltheti be ezt a pozíciót”.

Karácsony válasza erre az volt, hogy esküjének szövege az lenne, hogy az “alkotmányra esküszöm” – tehát nem az Alaptörvényre, amely jelenleg Magyarország alkotmánya.

És a jogászok vakarják majd a fejüket, de ez engem nem érdekel”

 

Szőke Emil:

kifeledve önmagamból

 

tüskéin a szépség s illatával telten

teremből horkan fel az érzelem

virágának bársonyos tapintása szívem vágyát

ébresztgeti

hogy bűnutáni

elveszettségem megvalósulás előtti

magában-füstölgő szótlanságát már lüktetésével

telíti

Remegő dolgaimmal körüljár a boldog perc

vár ölelést az érzet

míg a mód szabályaira tanít élni –

 

2018. 03. 22.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Bayer Múzsája patkány... (?!)Mintha hallanám:

"röptöm dicsőbb mint Icarus íve volt

látom haragvó habbal magamat már

és dalt zengek vérről és takonyról" -

 

Fojtsd magadba könnyed hát

mert

még csendben kérdem:

látod-é a magyart is ott

aki azon csúsztatni fog? – (szőke)

 

Sajnálom, hogy időnként lehangoló vagyok. A naponta folyó ostobaságok, a reakciók elmaradása, a félreérthetetlen szubjektív hangok, a múlt tapasztalata, a csalások sorozata stb. bizony nagyon lehangolnak.

Ez időben, ilyetén a villogás, a zavaros körülmények kétoldali hangulati különbözősége rá, ahogy az egyesek szókészletével dokumentálódik. Elkeserít a tartalom és a konzervált bunkóság még!

De most felrázott... s eleven mozgással tölt fel, miközben a dolgok kellős közepébe robbant mocskolódás mind nagyobb mestere- Bayer a „béke őre”, a „békemenet” szervezője, saját kifejezésre keres egy új formát (ami már régi) a fenyegető közléséhez... amint azt a tompa fülekbe harsogja: ébredj polgár van lejjebb! – mártózik így az ötödik tagkönyves-értelem a pocsolyában... hogy szájából csak a szar fröcsög gondolati mélységeinek sugarában - immár a tőle megszokott könnyedséggel az. Ám sértődése végtelen, ha valaki veszi a bátorságot és a kurva-anyjába küldi, ezt a békét így áhító „töretlen jellemet”. Gépre mentem (magamnak), hogy soha ne is feledhessem formaiskoláját és fajtáját. Hogy tudjam mi ellen kell harcolnom, ha netán lenyugodnék felrázzon ismét. Mert őt/őket csak eltörölni lehet/kell a föld színéről is. Végleg!

Ez az ember önmagából indul ki és oda is tér vissza! A kör bezárult! Ez már nem játékos csak egy torzó, ki- mint állat veszi birtokba a teret, vele vad és embertelen lett a jelen! Saját szavával méltatom: lett „faszszopó”!

(Mondhatnék – akár – köszönetet is neki (Orbán, a bukását- csakis az ilyeneknek köszönheti majd meg – remélem mihamarabb bekövetkezik), merthogy felébresztette az „aluvó” szabadságot, a bennünk forrongó erőt, és hívta életre az emberméltóság értelmét megint...)

Egy az egyben mentem azt, ami mára a

Fidesz stílusa már...

"Orbán március 15-i beszédének egyetlen egy mondata volt, amely mindenki fülében megmaradt, és azóta is próbálja mindenki megfejteni mit is értett rajta a kormányfő:

“Mi szelíd és derűs emberek vagyunk, de nem vagyunk sem vakok, sem balekok. A választás után természetesen elégtételt fogunk venni, erkölcsi, politikai és jogi elégtételt is”.

Nos, hogy mennyire szelíd emberek a fideszesek, azt Bayer Zsolt az Echo TV Sajtóklub műsorában meg is mutatta. Szokásához híven nem rejtette véka alá, mit gondol azokról, akik kifogásolták ezt a mondatot:

“Az összes patkány azon sivalkodik”, “rohadékok ajvékolnak”, “összes rágalmazó tetű”.

Gondolom csak azért zsidózott ilyen finoman, mert szelíd és derűs ember, különben lehet durvább dolgokat is mondott volna.

Arra a hírre, hogy Karácsony Gergely nem tesz esküt arra az Alaptörvényre, amely elvette az országtól a szabadságot, amit nem tekint legitimnek, arra is igen szelíden reagált Bayer.

“Senkiházi nyomorult kis gazember”, “te hülye”, “szerencsétlen marha”, istenbarma pitiáner gazember” -szólt Karácsonyhoz a csendőr pertuk kedves és derűs stílusában.

De ez csak a bemelegítés volt, mert aztán az ötös számú Fidesz párttagkönyv tulajdonosa elárulta, mi lesz a választások után, ha megbukik a Fidesz.

“Ha isten ne adja úgy alakul, hogy Karácsony Geri lenne a miniszterelnök jelölt … és nem tesz esküt az alaptörvényre, semmi gond, gyerekek.

A békemenetet összerántjuk, oszt oda megyünk a parlament köré! Jó? Oszt meglátjuk mi lesz … Mert hogy Geri nem lesz miniszterelnök azt megígérem.“

Ez már színtiszta fizikai erőszakkal való fenyegetés, akinek nem lett volna világos, hogy Orbán miről beszélt március 15-én, annak most Bayer kifejtette. Különösen érdekes ez annak fényében, hogy a 2006-os eseményekkel kapcsolatban is felmerült a Fidesz érintettsége, amely a Wikileaks iratokból derült ki.

Innentől kezdve legyen világos és tiszta mindenkinek, mire készül Orbán, ha elveszíti a választásokat. Semmi sem drága a hatalmának megtartása érdekében, az sem érdekelné, ha vér folyna az utcákon.

A Békemenet csak főpróbája volt annak, hogy mennyi embert tudnak fanatizálni és megmozgatni egy esetleges választási vereség esetén.

Ezek szerint, nem csak az ellenzék “hurrá optimizmusa” vár kormányváltást, de a Fidesz is keményen készül erre a helyzetre.

Nincs más hátra, áprlis 8-án el kell menni szavazni, hogy olyan arányú legyen a vereségük, ami miatt végleg eltűnnek a stílusukkal együtt a közéletből."

 

Szőke Emil:

háború és béke?

 

Keletre néz a szem

- a Nyugat rávadul – hasznot sem hozott bár tele kézzel osztott... (?!)

- meglopva dicsőséggel még

a láz sem enyhül

mert a vég ráül - hallva a Nyugat robajos-lendületét

a föld utolsó széléig visz s hőjében egyre csak dühöng most

...és a kegy csak jövendölt de ráragyog egy hamis törvény

hallom – érzem... már itt ég - bennem is végem is

...más táncokra rángat tisztátalan vágyra terel

hol határaim is széthullnak - és ezerféleképpen

 

...és egy másik rend - egy másik törvény szerint

mozgok majd a világban! –

 

u.i.: Én például most éppen rettentő kíváncsi vagyok, hogy a fideszes szardarab tőlem is megpróbálná-e elvenni a telefonom, próbálna-e taszigálni, vagy taknyomon és véremen keresztül kicipelni egy bizottsági ülésteremből, ahová a jogom mellett lehetőségem is volt bejutni azok közé, akik állítólag engem, a népet képviselik.

Mer'hát az van, kedves szarkupacok, hogy borsodból jövök én is, /.../ mifelénk ilyen egy atyai útravaló:

„Fiam, ha megdobnak kővel, szúrd agyon vasvillával!"

Meg aztán hogy higgyen az ember szilárdan abban, hogy a fizikai erőszak a világon semmire nem megoldás, ha szemmel láthatóan ti sem hisztek ebben?

Annyira nem, hogy nem csak a főni hadovál viszkető tenyérről, hanem az is, akihez le kell guggolnia ha azt akarja, az illető nyelvével illesse a Felséges Tomport. Érdekes ország az, ahol a kormány nem meggyőzni akarja a népet működésének helyességéről, hanem szeretné kiverni belőlük a kételkedés képességét. (forrás: Varánusz)

 

2018. 03. 21.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 59
Tegnapi: 295
Heti: 1 021
Havi: 4 631
Össz.: 432 080

Látogatottság növelés
Oldal: Bajban a "Jobbik"!
RE - FLEXI - OK - © 2008 - 2019 - reflexiok.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »