RE - FLEXI - OK

"Ágyúval verébre?!"

 

… a független hangok is veszélyben vannak?

 

„Egyebek között a Norvég Alapok körüli ügyet ismertetve a FAZ úgy látja, hogy az alkalmazott módszerek a putyini Oroszországra emlékeztetnek. Magyarország ugyan szuverén ország, de az EU-ban a közösségre is tartozik, ha megsértik értékeit, és ez egy olyan pártcsaládra is vonatkozik, mint az Európai Néppárt, amelynek tagja a Fidesz – tette hozzá a beszámoló.

 

A szerző szerint Orbán kormányzati praktikái nem óvják, hanem hiteltelenítik a konzervatív értékeket, és ezzel is olyan kár keletkezik, amely túlmutat Magyarországon.”

 

A magyar ember nem szokott mismásolni... szereti, ha a hozzánk közel és a tőlünk távol állók is értsék, ha a magyarok azt mondják, hogy „igen” - az igen! És ha azt mondják, hogy „ nem” - az nem! De a kettős-beszédek, meg „ne azt nézzék amit mondok, hanem amit csinálok”, meg egyéb marhaságok... mert ha valamit tagadunk, vagy elvállalunk- vagy nem tudunk elvállalni az legyen kiszámítható és nem hazug!

Orbán (vagy bárki más a kormányból) kimond valamit, ami másnapra már nem igaz, sőt azt a fránya ellenzék találja ki, majd jönnek a megmagyarázó emberek és az általános értékrenddel szemben felállítanak valamiféle új tételt, ilyetén már a katyvasz érzetében a hűtőből is mosógép lesz (és fordítva)! Hibázhatunk, tévedhetünk, ha egy ügy érdekében dolgozunk, de a feltételek hiánya okán is- a sok félrevezetések miatt is- és hogy más a beszéd az unióban és másként tálalva itthon, hát az minden csak nem kormányzói tevékenység, no- így vagyunk "másként"! Ehhez valóban Szíjjártók kellenek egy új apparátussal, mert munkájuk lesz bővel, hogy mosdassák a szerecsent!

 

Sorstalan itt és árnyalatain

jeges tájai... kálvária-útjain

sár- és benne a tartalom magamban,

bírom töredékeit -

Míg zajong a hatalom önámító szokásain,

a nép kicirkalmazott szavain

halni készülődik...

önsajnálatra méltatlan

„nincs senkinek miért csodálnia” itt!-- (szőke)

 

2014. 09. 24.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 171
Tegnapi: 139
Heti: 672
Havi: 2 832
Össz.: 423 152

Látogatottság növelés
Oldal: ... a független hangok is veszélyben vannak?
RE - FLEXI - OK - © 2008 - 2018 - reflexiok.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »