RE - FLEXI - OK

"Ágyúval verébre?!"

Békemenet? - szeretettel...

 

A kormányért? - és a kormány felügyeli! Vadhúst nekik meg napidíjat... és ez nem egy intézményesített korrupció? Nem kirekesztés, nem megkülönböztetés? - akkor mi lenne ez a szedett-vedett „horda”? Nyalintások és lenyúlások melegágya CŐF rendezésben? - ahol és amiben a hiányokat ellehet számolni? Lehet megsértődni, mert elszámolással eddig nem voltak...

Állam által jól megfizetett, Fidesszel lojális emberek szeretet felvonulása. No- ettől a szeretettől a furcsa ingert már nem a gyomrom bajában kell keresni!

„Az út a cél! - vigasztalja magát a sikertelen”! Ugye, hogy nem szavahihető a miniszterelnök..? Nem kell „békemenet”, mert béke van, mondta! - és lám saját hatalmáért megszervezteti közpénzből magának a dicset!

„Nix ugribugri” ugyebár?

Hát van- és van az a pénz is, ahol- amiért a becsületet is eladják. Nyugtával nyugtasson meg minden szeretet-menetelőt, hogy a nap akkor is felkel, ha le is feküdnek a hatalomnak...

A CÖF még soha nem számolt el azzal, hogy honnan a pénz- mennyit kap az államtól, és most- ki engedélyezi a vadkilövést egy ilyen célra. Ha Orbán, akkor szégyellje magát, mert magáért és a hatalomért ne az adózók pénzét használják- magánvagyonukból is kitelne töredékrésszel...

Ettől még a bűnösség megmaradt és nem attól függ, hogy ki mit követett el, hanem, attól, aki számon tartja azokat. Uri-muri és dzsentri világ?

Szeretettel lenne tetszetős és a szeretet nevében eladható ez a menet?

Bayer megmondta: vészhelyzet van, erre kell a „békemenet”! Vérlázító, hogy 20-30 ezer ember kinevezi magát népnek. Hát! - és meggyőzte Orbánt, hogy a hatalomért, Orbánért és persze magukért, állami- közpénzből megszervezi, hogy a valós tüntetések élét vegye... mert megmutatják majd a világnak, hogy ők a nép! Normális? Egyben nagyon igaza van Bayernak: „a barátai előszeretettel veszik körbe magukat komplett idiótákkal.” Egyetértünk a mondat tartalmával...

Ettől a korrupciós botrány még nem ül el, sőt (!) - de... lássa „mán” Amerika és Európa, hogy most „keleti szelek” fújnak Orbán Magyarországában!

„Gyarmat nem leszünk”!

Nekünk senki ne mondja meg mit tegyünk, tudjuk magunktól is. Éljen a diktatúra! Éljen Vezérünk! Éljen az egypártrendszer! Éljen Kína, Orosz, Török, Magyar és Azerbajdzsán megbonthatatlan barátsága! Éljen a Nagy- Ázsiai Közösség! Hajrá CÖF!

Megjegyzem: gusztustalan az egész- milyen gerinctelen csótány szervez magának- magáért menetet... (?)

Mennyi munkaerő és töredék-munka emésztődik fel így hiába. Mennyi külön-külön nyomda, papír, reklám, boríték stb. útiköltségek, bérelt-buszok költségei, szállítók napidíjaival... számon sem tartható, hogy mennyi a mennyi, a fizetett bértapsoncokkal – s a „vadak” költségével, mennyi közpénz pazarlódik el?

Vadat, halat s mi jó falat... mind sajátként kezelve. Lám! - a jóság és a kegyes gondoskodás... szeretetétől eltelve, ahogy adó-forintjaidból lát vendégül a hatalom.

Ez nem egy egészséges verseny, csak egy beteg társadalom beteges képződménye - de a Vezér neve és emléke örökre fennmaradhat! Éljen! Vastaps! Fizetve van... jövendő Kormányzónktól, és áldásával, hol a határ a béka-segge! És még mindig van lejjebb...

Olyan ez már- mint a Rákosi időkben (igaz ott még hittük, hogy „határ a csillagos ég”!).

Talán ha az égre nézünk láthatjuk a fényt és Orbán apánk, Nagy Vezérünk csillagát (is)? Hulló- csillagként talán... talán (?!)

 

Szorongásos jelenében elképedt szokássá égett

gyávaság lett jeles,

idegen-szelének lelt szembe-könnye

szembesített butasággal rászántan--- (szőke)

 

 

2014. 11. 10.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 34
Tegnapi: 295
Heti: 996
Havi: 4 606
Össz.: 432 055

Látogatottság növelés
Oldal: Békemenet? - szeretettel...
RE - FLEXI - OK - © 2008 - 2019 - reflexiok.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »