RE - FLEXI - OK

"Ágyúval verébre?!"

Kegyetlen diktatúrám...

Hányinger kerülget, amikor hallgatom a parlamentben (hallgatni vagyok kénytelen, mert a politika érdekel) a Fidesz hozzászólókat... „senkiházi” államtitkári kioktatások mellett - a Magyarország érdeke mögé bújt,  de a mindenkori saját érdek figyelembevételével elmondott mondatok és a kincstári szövegek betanult formációival a politikai-hasznot hozó, és nem nyújtó- tartalmai által, valamint a megszerkesztett- és felsőbb szinten jóváhagyott fenyegetések nyomán és okán bonyolított politikai ráhatások következménye (természetük termékei), ahogy előadják- ott a gyomrom az erősebb kritikus! Európával szemben? - hm... (!) - akár ezt a jelszót is kitűzhetné zászlajára a Fidesz! A szerencsétlen MSZP meg a szidások közepette is tűri (2010 óta - és mindig), hogy fát vágnak a hátukon (egy sem kiabál- nem is kéri ki magának) – pedig mondhatnák, hogy ne tegyék- a Tavares jelentés kapcsán, mert a Fidesz padsoraiban ülnek a tuskók, hát vágják azokon a „fát”! De nem – ők hallgatnak, már ezért- nemhogy nem szeretem őket, de egyenesen gyűlölöm pipogyaságukat (kevés kivétellel), az egész MSZP-s féreghalmot, ezeket a gerinctelen csúszómászókat!
Ők csak okozatként szerepelhetnek, az ok a Fidesz- és nem Magyarország ellen szólnak (ha szólnak), hanem a Fidesz és Orbán ellen! Mondhatnák... de béna faszok!
Közben megy a szelektálás- nyernek és nyerni is fognak a Fideszesek (a karaván halad!)... ellehetetlenítenek másokat, akik nem velük vannak. Szégyen és az ellenzék csak hallgat, talán – mert ők sem voltak- ezáltal nem is lesznek mások?
Példának (a legfrissebb):
"Jesszusom, hol tartunk? Ez nem is politikai műsor! Mitől félnek, mit fogok rendezni ebben a műsorban, ami ráadásul felvételről megy, tehát ki is vághatnak belőle bármit, ami nem tetszik nekik. Nevetségesek! Ism?t kiderült, hogy persona non grata vagyok" - fogalmazott Jaksity, akit letiltottak a köztévéről.
Talán mert az ATV műsorvezetője... és köztudomású, hogy helyt ad a Fidesz ellen megfogalmazott véleményeknek is! A Fidesz gyáva és ostoba! Önfényező senkik gyülekezete! Minden napra jut egy „magas-labda”, de leverve az ellenzék részéről – soha (csak véletlenül legfeljebb, ha beletrafálnak valamibe – az is gyengécskén előadva - a mondás is úgy tartja – a véletlen a buták istene!)!
Azután itt a hajléktalanság – üldözésük a Fidesz kormány megalakulása óta folyik. A problémákat úgy oldják meg, hogy a hajléktalanokat mindenhonnan kitiltották... és itt a hideg – az ellátás nem jó, elhelyezésük nincs megoldva – jön a halál, mert ez a kormány – Orbánnal az élen így ítéli halálra a szegényeket – természetesen az ellenzék (az MSZP) bárgyú viselkedése mellett teszi (a túzok-társulat a fejüket homokba süllyesztik: se nem látnak, se nem hallanak)!A szegénység nem bűn... (?) - Orbánéknál az!
„2013. október 15-ével lép életbe a szabálysértési törvény módosítása, amely már alaptörvényi felhatalmazással bünteti a szegénység egyik legszélsőségesebb megnyilvánulását, a hajléktalanságot – emlékeztet a hajléktalanok jogaiért, a hajléktalanság felszámolásáért küzdő csoport, amely szerint a törvény egy korábbi, a mostanival tartalmilag lényegében megegyező változatát az Alkotmánybíróság megsemmisítette. A szabályozást élesen bírálta a magyar és a nemzetközi szociális szakma, elítélte az ENSZ és az EU több képviselője, a Fidesz-KDNP 240 képviselője mégis igent mondott "az embertelen szabályozásra".
A törvény jelen változatának szerzője – Pintér Sándor belügyminiszter – azzal próbálta elvenni a kritikák élét, hogy formailag „csak” meghatározott indoklással és bizonyos területeken engedi tiltani a hajléktalanságot. A lehetséges indoklások köre azonban túl széles („a közrend, a közbiztonság, a közegészség és a kulturális értékek védelme”), a tiltott területek köre még ennél is tágabb: minden világörökségi terület (tehát például Budapest és Pécs szinte teljes belvárosa) automatikusan ilyen területnek minősül, amit az önkormányzatok tovább bővíthetnek.”

A törvény – noha jogilag végtelenül kidolgozott – különösen kegyetlen. Orbánék már 2010 áprilisától folyamatosan írják ki a demokrácia minden elemét magukból... intézményeivel az elejétől diktatórikusak!A 2/3-d okán és jogán nem is lehet más... a bunkó ellenzék, a fos MSZP - ezt mind csak nézte, mert saját magukkal voltak végig elfoglalva és még mindig! Csoda, hogy  a Fidesz állandóan „nyocévezik”? Az MSZP lett a házipucerája a Fidesznek! Ha tisztulnak csak lassulnak és lustulnak... (gyököt von a világ) és belepusztulnak.
Aludni, álmodni, nem benne lenni a valóságban, kiszökni minél tovább a fél-nemlétbe, elfelejteni milyen az élet, elfeledni, mint a randevút és nem megbánni később, kiirtani a lelkiismeretet, a gyöngédséget, a részvétet, az ábrándozást, stb. Aludni a végtelenségig, csak enni kelni fel... ez ma az MSZP!
De nyugodjatok meg a munkanélküli munkátok eredménye lett, ott a parlamentben, hogy itt tartunk- ahol. Ezt jól csináltátok – van is eredménye: lásd, mint fenn! Demokrácia helyett felépítettetek egy jól működő diktatúrát...
Aki szólt, mert megérezte, hogy baj van, az kizárva közületek és az nem más volt, mint Gyurcsány!
Hajnalonta már- a nincs és van között ébredek, s álarcot veszek - hogy beilleszkedhessek közétek? A fenéket, csak az ellenmérget keresem, ahogy elnehezült hittel vergődve egyre lejjebb süllyedek, le egészen a reményig... addig vagyok még hajléktalan- a nincsek mögött, vonat előtt, átok alatt, részeg vackán, omló házban, a virrasztók között! Vagy- majd egy lenkötélen bevégzem... kötelet már ígért házelnökünk!

Tülekedő részein a lét- vihar-pántolt batyujából
fénymaradéka gyökerével fáradt-zsolozsmára
forgok-
hol tövisekkel csorbát ütve szájal -
púpozott
szegénységében a nyomor fogott...(szőke)

2013.10.15.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 116
Tegnapi: 202
Heti: 497
Havi: 4 107
Össz.: 431 556

Látogatottság növelés
Oldal: Kegyetlen diktatúrám...
RE - FLEXI - OK - © 2008 - 2019 - reflexiok.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »