RE - FLEXI - OK

"Ágyúval verébre?!"

Szökkelések...

"Nekünk nincs takargatni valónk, de van becsületünk és felelősségérzetünk az általunk képviseltek iránt, amit akkor sem hagyunk veszni, ha a körülmények inkább hallgatásra kényszerítenének bennünket" -
Botrányok sora és a Corvinus Egyetem hallgatói véleménye szerint: „...mára a megfélemlítés általánossá vált, és nem véletlen, hogy a rektori kabinet egyöntetű indítványára az egyetem demokratikusan megválasztott legfőbb döntéshozó szerve, a szenátus szintén ellenszavazat nélkül kezdeményezte Varga Mihály nemzetgazdasági miniszternél a főigazgató leváltását. Ehhez a döntéshez csatlakozott néhány nappal később a hallgatói önkormányzat 27 tagú küldöttgyűlése is, egyhangú döntéssel.”
Mint az ország egészében és mindenhol a félelem uralkodott el... az ellenzék mindig magával és csakis magával enyeleg, megoldásokat, de legalábbis valami irányt a megoldások felé fel nem mutatnak! Hallgatás és vagy kitérők, színészkedéssel- ahogy erkölcsi válságában tobzódik (a maga és társai létét „énekli” meg, nem a népét)! És ha van egy Gyurcsány, aki tapasztalatából merít és segít az eltökéltség derűjével, uralkodó típussá is emelkedhet akár...
Őt kizárja az ellenzék magából – helyében nem is keresném velük az összefogást- itt volna az ideje, hogy önérzetesen törjön elő... nem lesz nehéz, hiszen az mszp már végét járja, csak „bigott” híveik támogatják még- az országot már megszólítani sem tudják.
Bojkott Emberek! Orbán győzni fog így is, úgy is, de az senkinek nem lehet mindegy, hogy demokratikus eszközökkel még igazoljuk is diktatúráját! Legalább azt ne... mert a bojkott egy népakarat lenne, és Európa így már a nép mellé állhat! Másként nem! - az a belügyekbe való beavatkozás lenne! Ezért a választás - Orbánt már mindenre (így is értsd! - mindenre!) felhatalmazza, mert győz (!) - ez már nem kérdés... eddigi munkájára épp a választás tenné fel a koronát (így diktatúráját fennen hangoztathatja demokráciának, a szavazatokkal a nép igazolja!)! A jövőben jogát erősíti arra, hogy a Horthy idők mintájára az országlás ügyében jöhet a rendeleti kormányzás. Tehát, azt látnunk kell, hogy a 2014-es választásokat elbuktuk (aki nem látja az vak), az ellenzék (főleg az mszp tesze-toszasága) miatt. A mutyik folytatódnak és már ellenőrizni sem tudjuk... 20%-a az országnak eszméletlenül gazdagodhat, 80 % pedig egyre lejjebb kerül. Itt a vége álmainknak, ha nem ébredünk öntudatunkra és nem vesszük kezünkbe (saját kézbe) az irányítást. Érdeknek ne dőljünk be... a pártok ebből élnek. Kiszolgálói a hatalomnak, ha ragaszkodnak a választásokhoz (s kilóg a lóláb: az önös érdek!)! A népnek kell egy mozgalom, egy szövetség vagy egy párt, aki felismerte a valót és vezetni is képes... a többi már adja magát (elég a mis-másolásból, a tesze-toszaságból, a puha-pöcsüek társaságából!)!
Az mszp sürgősen keressen egy másik Vezért, mert vége lesz hamarosan jólétüknek... M.házy egy önértékelés-hiányos Vezér, aki az orránál tovább nem lát, hiúságától csak butasága nagyobb. Most sem másról beszél, minthogy mikorra van kitűzve a választás, mintha számítana valamit is, ha tudja!

Eszközök hiánya s önbecsülés sincs már,
napról-napra csak a baj... bár
a folytonos előre- hátrafordulások szédületében
új alapra látszat dagad – a jó-viszony- csak hízeleg.
Múltat tagad az akarat,
ám történésein az öncsaló remény incselkedik
érzék felett, de a sírnál megakad,
                                        így a halál édeskedik-
dúsít még köznapi-ragyogást... és a gyász
rafinált módja rá súlyos okként „ádázan lapít”
virtusra megrendelt új buzdulást-
Íme a szív (már ha szán)! Diccsel sovány...
hisz minden a sírba bukik.
Hol van a tavalyi hó már, s az ígért puha ágy? --(szőke)

2013.11.21.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 85
Tegnapi: 202
Heti: 466
Havi: 4 076
Össz.: 431 525

Látogatottság növelés
Oldal: Szökkelések...
RE - FLEXI - OK - © 2008 - 2019 - reflexiok.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »