RE - FLEXI - OK

"Ágyúval verébre?!"

Összevisszáim...

Nézem a TV műsorokat és érezve „élvezem” is a mellem közepébe szúró tartalmakat... (mint volt az szombat reggel az ECHO TV-ben, Bayer műsorában.
Példának: „Horn Gyula kezéhez vér tapad” (hadd ne nyugodhasson békén sírjában!).
Ami tudott róla: kis-katonaként az ávóhoz (karhatalom) kapta a behívó-parancsot (bevonult, mert kötelező volt, próbált volna mást tenni) – ez minden! Nem volt puffajkás- mert az mást jelentett!
Más: „ha beszélhetünk Sneiderről, akkor beszélhetünk Molnárról is, ha nem beszélhetünk Molnárról, akkor Sneiderről sem beszélhetünk”!
Furcsa a tűz és víz összemosása – ilyetén oltják ki egymást az események is? Sneider büntetve volt (jogerősen) rasszista cselekményért, Molnár nem volt büntetve (más dolog az esetlen és semmire sem jó magyarázkodása)!
Amit elmondanak a napi eseményekről és a történésekről, abban van sok igazság is, de van az a pénz is, hogy fussák a szépítések köreit, ami a pillanatnyi érzelem kérdése, a hangulaté, a tudat szubjektív helyzetéé.
Az összesség szempontjából viszont, nagyszerüen kitölti a műsoridőt! De mert általánosítani képes, ilyetén a politikai célzat egy másféle ízlésben testesűl meg - indulataikban más-másfajta érzelemárnyalatokban jut kifejezésre a szubjektív erkölcsi értékrend...
Vagy ettől lesz színes?

Orbán beszéde – ama rejtelmes kampánybeszéde Berlinben- több,
mint furcsa volt (!)
Magyarra fordítva azt jelenti (ami a szokásos mellébeszélése): „Lehet, hogy a német autó szebb, a brit hajó gyorsabb, a francia étel finomabb, az olasz művészet meghatározóbb, de nekünk kifejezetten a pocsék kell. Ez nem esés, mi így szállunk le a bicikliről.” Javaslatok- látszatmegoldások, kevésbé lényeges kérdésekre...
Több szót nem is érdemel!

Lázár cselekményei immár új értelmet nyertek, márhogy „a fideszes mutyik levezénylésén túl a Magyarországra érkező európai pénzek befagyasztásának is mestere” lett.. (a cselekvés-vágy és a tehetetlenség drámáját szimbolizálja)
Bajnai Gordon a Norvég Alap befagyasztásával kapcsolatban a következőket írta a Tumblr-en:
„Őszintén gratulálok Magyarország Kormányának, legfőképp Orbán Viktor jobbkezének, Lázár Jánosnak!
Gratulálok, hogy miután sikerült olyan pénzosztási rendszert alkotni, ami 1500 milliárd forintnyi uniós forrástól menti meg Magyarországot, most a Norvég Alaptól érkező 40 milliárdtól is megvédenek minket. Most már értem, mit jelent a “folytatjuk”.
Gratulálok, és minden honfitársam nevében köszönöm ezt a Fidesz-kormánynak!”


Orbán bulija... avagy az úri- muri!
Beiktatási buli - sok kérdőjellel (!?) - a sajtófőnök annyit fűzött hozzá: "Sem az állam, sem a Fidesz nem szervez ilyen vacsorát. Az állam a miniszterelnöki eskütételt, a Fidesz pedig a nagygyűlést szervezi" (!)
Mit mondjak? - megnyugodtam! :)
Egy-szóval, ez a rendszer embertelenül hideg. „Ez a hazám”!

Olykor a bölcs bolondozás
frissíti lelkedet...
Olykor a remény ha fanyar a gond
...megfut a korhadó léttel
és sárgulva csúfit ott
               sok- sok- alak-
változásra jelmezed – (szőke)

2014. május 10.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 158
Tegnapi: 187
Heti: 1 557
Havi: 3 717
Össz.: 424 037

Látogatottság növelés
Oldal: Összevisszáim...
RE - FLEXI - OK - © 2008 - 2018 - reflexiok.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »