RE - FLEXI - OK

"Ágyúval verébre?!"

Hurrá...(!)

Most jön az, hogy az emberi méltóságot  sem a képviselők, sem a miniszterek körében nem lehet már sértegetni... pedig a nyugdíjak okán mondanám a sértést, hogy bújjanak vissza abba a lyukba, amiből kiestek! Annak a jó „sarki” mindent fellazító korába, amikor az „Édes...” nyomora miatt is kénytelen volt oda kiállni... utána, amúgy sportból is!
Íme az ok:  „...a társadalom elöregszik. A következő hónapokban további változást hozhat, hogy beindul a fokozatos nyugdíjkorhatár-emelés, így átmenetileg csökken a nyugdíjba vonulók száma. A korhatár az évtized végégig a jelenlegi 62 évről 65 évre emelkedik, évente egy féléves ugrással, így jövő év első felében visszaesnek a nyugdíjazások.” Majd szép lassan elérünk oda, hogy nem lesz ellátás sem... mert elöregedett a társadalom, a fiatalok meg elhagyták a hazát! Nagyjaink, még véletlenűl sem a maguk jövedelmét kurtítják!
És a nyugdíjkassza és a „kuszafogú” védelme rajta? És tovább a levonható családtámogatások a befizetések  rovására, mit takar?
Szóval jön a vallás (én máris az vagyok – vallásos a magam módján), mert péntekenként koplalás van előírva, de már a hétvége is így telik! A fentieknek tetsző lenne? Mielőtt még félre értenék nem Orbánékra gondoltam, hanem az Istenre és „karára"! Leszarom a fentiek véleményét erről (itt már Orbánékra gondoltam) - majd Strasbourg megoldja, ha már ellopták a kasszát, lehet vissza is fizetik majd, minden fillérig, mert ugye azt hazudták, hogy az állam jót áll az ellátásért, de önkényes korlátozásról nem volt szó. Kell a stadion (lám!- van pénz), kell a sport, mert a magyar nem mozog? - és a pályán meghal az edzett is, ágyban- párnák közt az ökölvívó is stb. már tizenéves korában... mi ez? - újmódi erőltetett menet? Sport túlzott hangsúlya meglehetősen valószínűtlenít, nos az öreg (már aki megéri)- diktálhatja a végrendeletet és megkapja a szociális sírhelyet jutalmul a hosszú évekért!

... mert semmim sincs már- így válogatott gorombaságaimat osztom szét, örökül a „nagyoknak”! Útszél - lám így... hol nem hagynának senkit? Az ország fele már ott van!
„A korhatár előtti nyugdíjak rajzolták át a statisztikát. A különbségek maradtak: van, aki 200 ezer forintot kap, más 65 ezret.”
A statisztika csak számjáték, hazudik minden mozzanata – a bevásárlókosár, az inflációs mérték, mind egy nagy hazugság... soha nem adták meg, ami járt volna- kivéve Gyurcsány idejében (13. havi +), azóta csak hazugság van – ez a Fidesz és a nagy Keresztények áldásos munkája, mert lopnak és elvesznek csak- a kormányzásuk kezdete óta! Lehet rájuk szavazni kedves nyugdíjasok (a 200 ezer fölöttieket értem, a többieket nem érteném meg- ide sorolnám azokat is, akiktől már visszavonták az ellátást)!


Mit kell még tudnotok?
Bűzlő és bomló az érdek -
gúny velünk, majd por és hamu.
Vagyunk még,
           ezt kell tudnotok,
öreg, idős és szép-korú -
a hatalom mennykövével itt,
s nyakunkon kötéllel, a bosszú
szánkra már kihűlt-
           csak étket fogad
s minden egyre megy -
ám riad valami, így- úgy a bú
„igétlenül, igátlanul”,
a fog vacog keservesen,
            így a „mű”! -
így sétáltatom magam kegyesen,
időtálló vén
szégyellnivaló szeszéllyel...
már semmi sem szívem helyén!--(szőke)

2013.11.23.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 173
Tegnapi: 139
Heti: 674
Havi: 2 834
Össz.: 423 154

Látogatottság növelés
Oldal: Hurrá... (!)
RE - FLEXI - OK - © 2008 - 2018 - reflexiok.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »