RE - FLEXI - OK

"Ágyúval verébre?!"

Képalkotás...

Az MSZP süllyed- egyre süllyed a mocsárban... lemondások, etikai vétségek, tudomások, bizonyítékok... magyarázat követelések és Tóbiás: adjon magyarázatot Gyurcsány. Ostobák gyülekezete lett az MSZP. És Gyurcsány velük erőlteti a választási szövetséget? Hányszor kell seggbe-rúgniuk, hányszor kell hátba-döfniük, hogy letegyen erről az eszement kapcsolatról? Videózunk? Eddig-volt játékain a keserű irónia lett az extázis – a kézzelfoghatótól az elvontig és vissza... meglepetések sora. Nincs értelme a megszokott nélkül, mint a váratlannak a várt, vagy az újnak a régi nélkül... ráció ösztön-szálaiból, hol a rend és a szabadság elgáncsolt, hogy mint témát keverje együvé tónuskülönbségein. Érdek-feltevés, aki jelent tudta, hogy saras- csak magáról hárította a bajt! Lám az eszmélés sajátos magatartással, mint csattanó és... és máris ott járunk a láthatatlan dolgok szövevényében.
Végezze a dolgát a hatóság, addig  ne feltételezzünk, mert az emberi társulások látják kárát és elmerülünk valami mélységben, ahol a tömörség is oldottságában fröccsen egyetlen hatalmas- testtelen valamivé- csak ne higgyük végérvénynek és megmásíthatatlannak ily szemfényvesztőn! A konkrét is kósza és némasággal ér véget? Nem – mint látjuk folytatódik épp sokk-szálak hálót vonnak az érdek köré és ellehetetlenítik tartalmaiban – így már bohóc-csörgő és bolondkereplő esetlegességén avatja a „semmit” (ami valami ugyan, de a pillanat egyedi realitásban avatja éppen törvénnyé). Ebből a Fidesz sem jön ki jól!

Választási együttműködésről...
„A kérdésre, hogy meddig tartható az, hogy az MSZP és az Együtt-PM nem állapodik meg közös jelöltben, hanem a listás szavazatok alapján döntenek, a Demokratikus Koalíció elnöke azt válaszolta, hogy akár a választások utáni pillanatig, de pártja minimálprogramja, hogy legalább az egyéni választókerületekben állapodjanak meg az utolsó pillanatban.
Gyurcsány szerint ez meg fog történni. Ha nem, akkor az őrült felelőtlenség lenne azok részéről, akik ebbe nem mennek bele - tette hozzá. A volt kormányfő továbbra is biztos abban, hogy pártját az MSZP és a Bajnai-szövetség beveszi a választások előtt az együttműködésbe, és a baloldal az egyéni választókerületekben közös jelölteket állít majd.”

Együttgondolkodás nincs... mit akar itt Gyurcsány? - vagy ő sem bízik magában és csak a felelősséget kívánja megosztani? Baj lenne! Hulló szavak alanya, a dadogó létben... eszében sincs másként? Elnyomorító viszonyok elbírhatatlan nyomorúsága megfojt minden kapcsolatot... már nincs bizalom az MSZP felé. De hogy eszmélkedés sincs, azzal már nem tudok mit kezdeni – mélységeit hogy érzékeltessem, hogy senkit ne sértsek? - Van aki könnyedén bánik a nyelvel, van aki csak nyelvvel és van aki különbül tudná a formát a tartalomhoz hajlítani és a gondolatot könnyedén megszólaltatni... de- és nem teszi (mert ő Gyurcsány) – szövetkezni akar?- egységet akar és mégis mindig széjjel – széjjelrúgják a seggét mégis, így is... mert elviszi a szavazókat. Minek oda egység, anélkül is megteheti és jobban is jönne ki, ha saját körében próbálja – próbálgatja lényegét a megtébolyult embertelenségek ellen! Töpreng és kínlódik, míg felőrlik szép lassan pártjával együtt... „még szomorú sem vagyok... undorodom csak”! A helyzet ma olyan (olyan hidegháborús)! - hol a tömegek sorsát felmutató, dermesztő képre az egyén sorsa következik... ön-marcangolunk és egyre több sebet tépünk fől! Az ország fele szegénységben már, s a vége itt van... nincs tovább, ez így nem mehet tovább!
Az MSZP minőségben, látásmódjukban, módszereiben, politizálásában (mozgásain keresztül) – érzelmi azonosulás nélkül- saját érdek előtérbe helyezéssel a szokottnál is mélyebbre került... színházat játssz Mesterházyval mind- és a lét indázó-sűrűjében ilyetén rejtezik. Arctalan, egyre lassuló ütemén titokzatosnak mutatkozik, ahol elérhetetlenségében nem  világossággal (világos beszéddel) szól felénk- csak sötétségével „világít”! A vége, hogy végre alél! A legnagyobb ellenzéki párt mára egy szociális-földdarabban (nem az „angyalok-kertjében”) húzhatja magára a földet (legalább történik valami) - akarati szövevénye eredményeképpen. Mesterházy egyéni ambíciója és hiúsága okán a bukta! Mesterházy „úgy ébredt, mint alvó agyban a túlvilág”!
Gyurcsány még mindig velük akar valamit is? Összefogást? - meghamisítva mindent? A belé helyezett bizalmat is eltaszítja magától csakhogy bírja a már elbukottat egységbe? Elkésett lépés – és még sincs ocsúdás... ez már Orbánnak kedvez... öntudatra így senki ébredhet, illúziótlan képsorán- közönyre közöny lesz a válasz...
Az MSZP mindig csak saját győzelmének örülne (a nép másodlagossága benne) – Gyurcsány nem gondolhatja komolyan, hogy részt vesz egy ilyen játékban, bújócskában, öncsalásban... nem látná a lényeget ő sem (?) - látni és megnevezni a dolgokat, igazságát a tényeknek és viszonylatát, mert ha a bizalom felé is veszik „nem lesz üdvösséged”! - rideg fogalmazásban: csak „pokoli kéjed önzése” lesz... hol a választói akarat zavaros homálya éled- a fülke félhomályában hozzáadott homályos-értelem hazudhatja szépnek a létet, önzésből és hízelkedésből csupán. Új-világot teremteni így nem lehet!

Valami igen, valami nem...
kedvre kiadható,
            hol nem lelhetem
a valót, mert elfed helytelen
a jog... rendre kinek- kire meg
szeszéllyel
            a benne-vesző értelem...
Üresség-zavaros- anyaga a csönddel
simogat naponta százszor-
 míg magamat szégyenkezem
étkévé (a) sok jó-étvágyú kukacnak
szándékom ellenére
és még mennyiszer?--(szőke)

2013.10.31.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 65
Tegnapi: 404
Heti: 2 554
Havi: 6 700
Össz.: 408 604

Látogatottság növelés
Oldal: Képalkotás...
RE - FLEXI - OK - © 2008 - 2018 - reflexiok.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »