RE - FLEXI - OK

"Ágyúval verébre?!"

 

 

Orbán eredményessége...

 

...van kinek esze bomlik

...van ki dühöng még

- csak küzdelem nincs - vagy egyhelyt bömböl az ár (!)

...és a többség törli szeméből könnyeit – (szőke)

„A magyar politikai elit végigrabolja az országot”!!!

„Elhiszik, hogy Orbán egy egyszerű ember, akinek elvei vannak (?) Magyarország felemelése, a határon túl élő magyarok képviselése stb...? „Fejétől bűzlik a hal”!

A feladat egyszerű, meg kell mutatni nekik, hogy milyen pofátlanul gazdag, és hogy a környezetében mindenki pofátlanul gazdag. Orbán hazudik a vagyoni helyzetét illetően!”

Más országokban, ahol él a tisztesség- ott lemondanak az ilyen Vezérek... itt ez nem divat- nincs becsület és mégis tiszteletet követelnek (!) - s visszautasítanak mindent – és ez elég?

Olvasói vélemény: „Az ugye életszerű, hogy a „G.” napig - a legjobb barátok közül az egyik a harc évei alatt multimilliárdos lett, a másik csupán politikai hatalmat épített, de neki nem kellett semmi? Az ugye életszerű, hogy a 2010-ig cirka 50 millás vagyonú felcsúti félanalfabéta vidéki fűtésszerelő a vezir uralkodása alatt multimilliárdos lett.

A vitrinpucoló segédmunkás is életszerűen lett média és gazdasági mogul a vezír uralma alatt. Á, egyik sem csorgat vissza, vagy csak kezeli a vezír vagyonát. Á, az csak véletlen, hogy százmilliós nagyságrendben előre kifizet bérleti díjakat a mészaros. Csak véletlen, hogy olyan bányát vesz, amit más használ ingyen (a vezír családja), de vállalja a rekultivációs költségeket a tulaj. Csak véletlen lehet, hogy a dsznóhús áfája az után csökken, hogy a haver disznótartó telepet nyit a vezír faluja mellett, amiben a vezír úgy jár-kel, mint a sajátjában.

A fűtésszerelő véletlenül felejt el 1000 milliót a vagyonbevallásában feltüntetni. Véletlenül sem tudja a mészaros, hogy milyen cégeket is tulajdonol és simán néz, mint borjú az új kapura, mikor az ujságíró tájékoztatja, hogy mi is van a birtokában.

Az is csak véletlen, hogy Váradi Andrást pont a valószínűleg sikeres polgármesteri bejelentkezése után a választás előtti éjszakán gázolják halálra a vezír faluja határában. Sőt az is csak véletlen lehet, hogy a vezír egykori haverja minden média megszólalásában kifejti, hogy az élete nincsen biztonságban a G. nap óta. Minő véletlen, hogy amint a Juhász Péter a vezír vagyonát kezdi buzerálni, azonnal rászáll a kormányzati média mocskolódó apparátusa.

Hát ennyi véletlen csupán egy fidióta menetelő állatnak nem tendencia és mese. A vezír image-ja nem bírja el, hogy politikusként lett multimilliárdos. Mit szólna akkor a fidióta nyuggermajom, amelyiknek éppen a villanyszámla rezsicsökijében ad egy százast, hogy ugyanezzel a mozdulattal a vezír saját magának százezreket spóroljon?”

A kezdést tudjuk... a folytatás szemünk előtt zajlik... a befejezés mikor jön el? - no- ez az, amit nem tudunk! Ami itt fölösleges... az annak a különce, tehertétele, mérgező-anyaga. De ha esik egykor... jaj! - kurva nagyot fog esni akkor – és magával rántja az egészet (lehet az országot is). Lényeg, a lényeg és- ha- van benne valami ilyesmi, akkor az járhatna már némi tanulsággal is! Persze, ha orbáni kilövési-engedéllyel tesznek lehetetlenné bennünket, akik szólni merünk a lényegről- legalábbis próbálkozunk, a legegyenesebb módon megragadni az igazságot, ott a vég máris- így is?! Annak aki igazat szól, már pusztulnia kell?

Mi ez, ha nem egy tömény diktatúra?

Rendváltás óta csak gond van!

Vagy a magyar vezetni képtelen?

Eltakarodhatna már ez a korrupt elit... én nem színdarabot akarok élvezni, de szeretném már az életemet élvezetesebbé tenni. Lehet? (e kérdés szava még a tétovaságé és a megengedésé … de szeretném beleérezni a reményt is!) Lehet? 

a pillanat

 

hogy semmi vagyok

jól tudom

ha nem tudnám is

a ma figyelmemet felhívja

 

én így nekikeseredve - itt-ott

semmiségem okán

a reményt pakolnám szívembe fel

már

 

- de még várok

igen - várok még

hátha a téboly alább száll -

 

...bár az igaz

hogy annak sincs igazsága

aki ül és vár - várja

mikor indul felé a remény

kushadva így magába –

hogy váljon úgy életté?

 

Csakhogy

akkorra már örökre beég

a pillanat - a léleknek

valami

megnevezhetetlen mintái

közé -

...lesz sértőn- sértetlen kötelékké – (szőke)

 

2016. 03. 22.

 

folytatás: www.magam-emeszto.hupont.hu

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 118
Tegnapi: 187
Heti: 1 517
Havi: 3 677
Össz.: 423 997

Látogatottság növelés
Oldal: Orbán eredményessége...
RE - FLEXI - OK - © 2008 - 2018 - reflexiok.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »